sizce nasıl hareket etmeli

teşekkür ederim cevabınız için saygı duyarım

burda herşey milletin dilinde.bana görede bunları konuşmak dedikodu günah.he insanları rahatsız eder anlarım bende ortaya atarım kendimi.insanları rahatsız eden durum admın eve girip çıkması sanırım.

Apt sakinlerinin huzurunu bozuyor ibaresiyle toplu imzayla gonderebilirler.

Eşim daha önce yöneticilik yaptı eminim bu bilgiden

burda herşey milletin dilinde.bana görede bunları konuşmak dedikodu günah.he insanları rahatsız eder anlarım bende ortaya atarım kendimi.insanları rahatsız eden durum admın eve girip çıkması sanırım.

Adamın hayatına kadar araştırılmış ama ilginçtir ki. Onlar nereden biliyorlarmış hem adamın başkası ile evli olduğunu, bu kadın ile imam nikahlı yedi yıldır yaşadığını filan? Baya baya takıntı yapıp peşine düşmüşler kadının, böyle bir konu açılsa ve bu şekilde konuşulsa, ben rahatsız olurdum şahsen "Nasıl bu kadar ayrıntıya hakim oldunuz?" diye de sorardım.

Çeşit çeşit adam girse çıksa, eh insan endişe eder çoluğu çocuğu için anlarım da, bir bu adamın böyle girip çıkması niye dokunuyor ki?

Kadın sıfırdan bir düzen oturtmuş, onu çocuklarıyla birlikte "Bizden uzak olsunlar aman, naparlarsa yapsınlar" dercesine böyle aptal bir bahane ile apartmandan sürmek, ne derece vicdani hem?

Yuhh yaa yıl olmuş bilmem kac millet hala onun bunun evine giren çıkanı mi gözetliyor?Kime ne ya kime ne bekar kadın onun hayatı yaptıği yanlişsa da onun yanlişi apartmandan atmak ne demek? Çok sinirlendim gerçekten nasıl geri kafali insanlarla oturduğunuzu görün iste,yarin öbürgün size de yabanci biri gelse gozetleyip dedikodunuzu yapacaklar demek ki.Sacmalik ya sacmaliktan baska birşey değil

bilemedimki burda herşeye bir toplantı karar alırlar yüzünü görüncede gülerler bu nasıl birşey bende bilemedim.

onların aldığı kararla olmuyor o işler,
maddeler açıkça belli, "Kendi bağımsız bölümünü randevu evi veya kumarhane veya benzeri yer olarak kullanmak suretiyle ahlak ve adaba aykırı harekette bulunması."
kadını evi randevu evi olarak kullanmakla suçlayacak olurlarsa da bunu ispat etmmeleri gerekir, aksi halde kadın onlara bir dava açar sürünürler.

Pelin, hepsi bir olduktan sonra bir sebep uydurur, şahitlik eder uzaklaştırırlar. Senaryonun üzerine yalan eklemek zor değil, böyle evlerinden edilen insanlar var maalesef.

sizi ilgilendiren bi durum yok. insanların evine giren çıkana karışamazsınız. ister evli ister bekar. imzalamayın.

bayan ayrıntıları yakın bir komşusuyla paylaşıyor araları bozulunca da kadın anlatıyor bunu başkasına oda başkasına öyle öyle bilmeyen kalmıyor.

Apt sakinlerinin huzurunu bozuyor ibaresiyle toplu imzayla gonderebilirler.

Eşim daha önce yöneticilik yaptı eminim bu bilgiden

ama bunu ispatlamaları gerekiyor, o da öyle kolay değil, yoksa herkes birbirini apartmandan attırırdı, türkiye burası,

alıntı:
Ev sahibini apartmandan atmak için ne yapılır?
Kat maliklerinin hakları arasında, kendi haklarını çekilmez hale gelecek derecede kısıtlayan malikleri apartmandan attırma hakkı da bulunuyor. Bunun için malikler, o kat malikinin müstakil bölümü üzerindeki mülkiyet hakkının kendilerine devredilmesini hakimden istiyebilirler. Peki, ev sahibini apartmandan atmak için ne yapılır? Bu gibi bir kat maliki hakkında, bağımsız bölümün mülkiyetinin hükme en yakın tarihteki değeri o kat malikine ödenerek bu mülkiyetin diğer kat maliklerine, arsa payları oranında devredilmesi için davanın açılması, aksi kararlaştırılmış olmadıkça, diğer kat maliklerinin sayı ve arsa payı çoğunluğuyla karar vermesine bağlıdır. Bu karara rağmen kat maliklerinden bir kısmı bu davayı açmak istemezse, davayı öteki kat malikleri açar ve hâkim hüküm vermeden önce devir bedelinin ileride hak sahibine ödenmek üzere bankada üçer aylık vadeli hesaba yatırılması ve makbuzunun ibrazı için davacılara resen belirleyeceği uygun bir süre verir. Devir bedelinin süresi içinde yatırıldığına ilişkin belge ibraz edildiğinde ve davanın kabulü halinde hâkim, davalının bağımsız bölümünün mülkiyetinin davayı açmış olan kat maliklerine arsa payları oranında devredilmesine ve devir bedelinin işlemiş faiziyle birlikte davalıya ödenmesine karar verir.
Aşağıdaki durumlarda, birinci fıkrada yazılı çekilmezlik, her halde mevcut farz edilir :
a) Ortak giderlerden ve avanstan kendine düşen borçları ödemediği için hakkında iki takvim yılı içinde üç defa icra veya dava takibi yapılmasına sebep olunması;
b) Anagayrimenkulün bulunduğu yerin sulh hakimi tarafından 33 üncü madde gereğince verilen emre rağmen, bu kanunda yazılı borç ve yükümleri yerine getirmemek suretiyle öteki kat maliklerinin haklarını ihlal etmekte devamlı olarak bir yıl ısrar edilmesi;
c) Kendi bağımsız bölümünü randevu evi veya kumarhane veya benzeri yer olarak kullanmak suretiyle ahlak ve adaba aykırı harekette bulunması. Bu maddedeki dava hakkı, devir konusunda kat maliklerince alınan dava açma kararının öğrenilmesi tarihinden başlayarak altı ay ve her halde dava hakkının doğumundan başlayarak beş yıl içinde kullanılmazsa veya dava sebebi ortadan kalkmışsa düşer.

ben farkındayım zaten olan bitenin merak etmeyin.böyle kişiler var hayatta.

Pelin, hepsi bir olduktan sonra bir sebep uydurur, şahitlik eder uzaklaştırırlar. Senaryonun üzerine yalan eklemek zor değil, böyle evlerinden edilen insanlar var maalesef.

benim öğrencilik dönemimde bizim arkadaşları attırmak için imza toplamışlardı,
kiracı oldukları halde dava tam 6 yıl sürdü, mezun olmuş, evden taşınmış üstünden 2 yıl geçmişti yani...
kadın da karşı dava açarsa, o dava yıllarca sürer, ve epey uğraşırlar.

Ne terbiyesiz bir apartmanmış ya, işi gücü yok kim giriyor kim çıkıyor bunlarla uğraşıyorlar demek ki. Ben apartmanda komşularımı bile tanımıyorum. Banane yani. Asla imzalamazdım, zaten hepiniz imzalasanız bile kadını attırmazsınız. İnşallah kadın da dairesini çingenelere ucuza kiralar

Bunların hepsini biliyorum
Bu bahsi geçen konu da kişi ev sahibi mi kiraci mi ev sahibini çıkarmak daha zor ama yine cikarilabilirler
Kiracıyı çıkarmak daha kolay
Bide site sözleşmesi sitede yönetmelik daha ağır 4 katlı her katda 2 daireli durum gibi değil

Apt de huzursuzluğa yol açıyor diyerek toplu imza oldumu zaten kadın kendine ev aramaya başlamalı
Bide o hani komsusuna iyiyken anlatmış o komsuda herkese fitnelemis ya oda uygunsuz yaşamına sahitim bir bir kendisi anlattı dedi mi zaten bitti .

Kadınların huzursuz olduğu başka birşey vardır aklı başında bı kadın komşusuna ben dost hayatı yaşıyorum demez zaten.

diyorumya ayrıntıya giremiyorum rencide etmek istemem kimseyi çok şeyler dönüyor

ev sahibi kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…