sizce nasıl hareket etmeli

kadın karşı dava açarsa süreç çok uzar,
birerbir yaşadık arkadaşlarımızdan tam 6 yıl sürdü dava, kiracı oldukları halde,
iddialarını kanıtlamaları gerekiyor, direk biz rahatsız oluyoruz diyip çıkaramıyorlar.
daha geçen yıl beylikdüzünde meşhur bir sitede arkadaşımın kapı komşusu evinde fuhuş yapıyordu, onu bile attıramadılar 1 yılı geçti, arkadaşım taşındı.

Anladım... Bizim sitede 1 yılda sonuçlandı 6 ay içerisinde taşınmaları kararı

Adam balkona çıplak çıkıyordu

Kkmsenin ozel hayati kimseyi ilgilendirmez.. ev hayati mahremdir banane kimene.. ev randevu evine donmediyse, ve bu insanlar insanlari fiziksel olarakta rahatsiz etmiyirsa ben karismazdim..

Herkesin hayatı doğrusu yanlışı kendine. Ben olsam imzalamazdım. Ahlak açısından belki doğru değil ama ucu kimseye dokanmıyordur. Bu kadar polemiģe gerek var mıydı?

Hamilelere ne? Aynı apartmanda bir katil yada tecavüzcü olsa aynı şeyi yapabilecekleri mi acaba? Bulmuşlar kadın nasılsa dul kimsesi yok,herkes namus bekçisi kesilmis

Ben imzalamazdim kimsenin özeli beni ilgilendirmez diyen arkadaşlara bı soru sormak istiyorum

Kardeşimi ,arkadaşımı ,komsumu kocası aldatıyor konularında neden mutlaka söylemek gerek diyorsunuz ozaman ? Oda özel hayat kime ne kocası bol bol aldatsin ozaman istediğini eve alsın istediğine ev alsın n'olacak ki özel hayat ?

herkesin hayatı karışmayın diyenler
aldatılan kadın buraya yazsa evine git rezil et komşulara hatta işinden attır
tazminat davası aç derler
burada koruyucu melek olmuşlar
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
ben imzalarım hatta fuhuş yapılıyor diye ayrıca şikayet ederim.

Aynen de öyle her kelimeye katılıyorum.

+100
Bence de yorumlarda çifte standart var, ben de aynı şeyleri demeye gelmiştim

Çok saçma,adam ve kadın kimseye zarar vermiyorsa apartmanda normal girip çıkandan farkları yok,kimseyi ilgilendirmez

Yalnız o imza toplayan insanların çoğu eminim ki instagramda şeyma subaşını takip ediyordur

Imzalarim seve seve. Evet apartmandan atilmasini gerektiren bi durum yok, evet size zarari da yok. Ama bu tur insanlarin yoluna biraz tas koyulmali biraz toplum tarafindan dislanmali ki yaptiklarinin cezasini ceksinler. Hic aciyamacagim valla aldatilan bende olabilirdim sevdigim biri de o zaman hayati cehennem olsun isterdim baskasi adina da isterim.

+100
Bence de yorumlarda çifte standart var, ben de aynı şeyleri demeye gelmiştim

Bır avuç kalmışiz resmen su hayat da azınlık olarak saklasinlar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…