- 15 Nisan 2017
- 318
- 165
- 23
- 41
- Konu Sahibi KELEBEK_ADASI
-
çok uzun bir süre uğraştıklarıyla kalırlar o halde.En az 5 yıl sürer ozaman dava açılsa
çok uzun bir süre uğraştıklarıyla kalırlar o halde.
Bunların hepsini biliyorum
Bu bahsi geçen konu da kişi ev sahibi mi kiraci mi ev sahibini çıkarmak daha zor ama yine cikarilabilirler
Kiracıyı çıkarmak daha kolay
Apt de huzursuzluğa yol açıyor diyerek toplu imza oldumu zaten kadın kendine ev aramaya başlamalı
Bide o hani komsusuna iyiyken anlatmış o komsuda herkese fitnelemis ya oda uygunsuz yaşamına sahitim bir bir kendisi anlattı dedi mi zaten bitti .
Kadınların huzursuz olduğu başka birşey vardır aklı başında bı kadın komşusuna ben dost hayatı yaşıyorum demez zaten.
sizin düşünceniz saygı duyarım ama imzalamayı düşünmüyorum benİmzalayin.
aynı fikirdeyim bende.İmza atma tabi, kime ne nasıl yaşadığından. Bence kimse kimseyi yargılayacak durumda değil.
Anladım... Bizim sitede 1 yılda sonuçlandı 6 ay içerisinde taşınmaları kararıkadın karşı dava açarsa süreç çok uzar,
birerbir yaşadık arkadaşlarımızdan tam 6 yıl sürdü dava, kiracı oldukları halde,
iddialarını kanıtlamaları gerekiyor, direk biz rahatsız oluyoruz diyip çıkaramıyorlar.
daha geçen yıl beylikdüzünde meşhur bir sitede arkadaşımın kapı komşusu evinde fuhuş yapıyordu, onu bile attıramadılar 1 yılı geçti, arkadaşım taşındı.
balkona da çıplak çıkmak yani oda bir garip.Anladım... Bizim sitede 1 yılda sonuçlandı 6 ay içerisinde taşınmaları kararı
Adam balkona çıplak çıkıyordu
Anladım... Bizim sitede 1 yılda sonuçlandı 6 ay içerisinde taşınmaları kararı
Adam balkona çıplak çıkıyordu
Herkesin hayatı doğrusu yanlışı kendine. Ben olsam imzalamazdım. Ahlak açısından belki doğru değil ama ucu kimseye dokanmıyordur. Bu kadar polemiģe gerek var mıydı?herkese selamlar.aklıma takılan konuyu sizinle paylaşmak istedim.çok detay vermeden anlatmaya çalışıcam kimseyi rencide etmek istemediğimden.biz site içersinde oturan apartman sakinleriyiz ve çoğunlukla maalesef emekli etrafı seyreden ne olup ne bittiğini merak eden tipler buna bazı genç ve orta yaş grubuda dahil.apartmanımızda eşinden boşanmış çocuk çoluk sahibi orta yaşlada bir bayan var eşini çok uzun yıllar önce kaybetmiş ve kaybettiğinden beri başka bir beyle beraber yaklaşık 6 7 yıldır.bu bayan imam nikahıyla beraber bu beyle aynı evde yaşamıyorlar adam eve girip çıkıyormuş sık sık ki ben daha gözümle görmüş değilim ve adam evliymiş.tabiki onaylamıyorum ilişkisini ama benide alakadar etmiyor bana zarar vermediği müdütçetede zarar vermiyor derken örnek veriyorum alkol alıp alıp bağırır çağrır yada başkasına yan gözle bakması gibiki dediğim gibi yaklaşık 3. yılım olucak ben oturalı hiç görmedim böyle bişey.sonuç olarak uzatmak istemiyorum toplantı oldu apartmanda bu adamın apartmanın arka kapısından girdiği kim olup olmadığını soruşturmaya başladılarki bilmeyen de yoktu neden ortaya atıldı onu da anlamış değilim ve toplantıda bu bayan yoktu.en son karar ise kendimi mahkeme salonunda gibi hissettim imza toplanıp apartmandan atılma isteği.ben en baştan dediğim gibi onaylamıyorum ama beni hayatı da ilgendirmiyor yani imza atıp atılmalı mı şimdi bu kişi yada gerçekten böyle bir kanun var mı?
Aynen de öyle her kelimeye katılıyorum.herkesin hayatı karışmayın diyenler
aldatılan kadın buraya yazsa evine git rezil et komşulara hatta işinden attır
tazminat davası aç derler
burada koruyucu melek olmuşlar
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
ben imzalarım hatta fuhuş yapılıyor diye ayrıca şikayet ederim.
herkesin hayatı karışmayın diyenler
İmzalayin.
herkesin hayatı karışmayın diyenler
+100
Bence de yorumlarda çifte standart var, ben de aynı şeyleri demeye gelmiştim
Imzalarim seve seve. Evet apartmandan atilmasini gerektiren bi durum yok, evet size zarari da yok. Ama bu tur insanlarin yoluna biraz tas koyulmali biraz toplum tarafindan dislanmali ki yaptiklarinin cezasini ceksinler. Hic aciyamacagim valla aldatilan bende olabilirdim sevdigim biri de o zaman hayati cehennem olsun isterdim baskasi adina da isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?