arkadaşlar size bir şey sormak ıstıyorum. uzun yıllardır samımı olduğum bır kız arkadaşım var. benım arabam var kız arkadaşımın yok. ben beraber bır yere gıderken yolumun üstunde olmamasına rağmen yınede yolumu uzatır onu alırım.sonrada onu evıne bırakırım...ıyıdır arkadaşım severım kendısını.
yalnız son zamlar ve krız hepimızı vurdu.bende herkes gibi benzin parasını hesaplıyorum artık. onu kırmadan söylemek ıstıyorum. sizce benzini hesapladığımı mı soyleyeyım,ya da açıklama yapmadan senı artık suradan alayım dıye mı söyleyeyım..?
kırmak istemıyorum onu. ama arkadasımda hıç sen benım için yolunu uzatıyorsun benı evimden alma falan demıyor.sizce ne yapayım??
çok buyuk bır sorun değıl ama kafamı kurcalıyor
(
şimdiden teşekkürler....
yalnız son zamlar ve krız hepimızı vurdu.bende herkes gibi benzin parasını hesaplıyorum artık. onu kırmadan söylemek ıstıyorum. sizce benzini hesapladığımı mı soyleyeyım,ya da açıklama yapmadan senı artık suradan alayım dıye mı söyleyeyım..?
kırmak istemıyorum onu. ama arkadasımda hıç sen benım için yolunu uzatıyorsun benı evimden alma falan demıyor.sizce ne yapayım??
çok buyuk bır sorun değıl ama kafamı kurcalıyor

şimdiden teşekkürler....