Sizce nasıl yapmalıyım lütfen fikir?

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.348
198
Arkadaşlar boşanmak istediğim eşim var..maddi gücüm olsa 1 hafta öncesinde dava açmıştım çoktan..evlilikte neler yaşadığımı kısaca anlatayım şiddeta, bol hakaret, ertesi gün aşkım cicim demeler ..evlilik .hayatım böyle geçti... En sonunda cesaretimi boşanmayı kafama koydum .. 2 buçuk yaşında kızım var... Ex Eşim memur..ve memurluğuna zarar verecek bir şey yaparsam ömrü billah bana yapmadığını bırakmaz ..amacım güzel bir şekilde boşanmak ..aslında şiddet ve hakaret delilleri var ses kaydı ve fotoğraf olmak üzere..1 hafta önce beni kovdu farklı şehirden annemin yanına geldim ..kovmadan önce yüzüme tükürüp hakaretler etmişti vurmuştu ben susmuştum sonra suçsuz olduğumu anlayınca 3 gün sonra dilinin ucuyla özür dileyip yinede eziyet etmeye devam etmişti..şimdi ben ücretsiz avukatlık için başvuru yaptım bazı belgeler toplamam gerek..ikametgahımı buraya aldırmak için başvurdun önce ama 1 veya 2 aya sonuçlanır diyor bu durum canımı çok sıkıyor.. Zaten şiddeti söyleyemem ama beni kovması ve hakaret yüzünden dava açmayı düşünüyordum...beklemek canımı sıkıyor kafamın boş olmasını istiyorum kpss çalışıyorum çünkü.. Bunu arasam güzelce boşanalım desem sizce nolur? Açar mı dava ? O açsa bebeğimi benden alma ihtimali var mı ? 1 aylığına kovdu beni 1 ayın dolmasını mı beklesem belki işlemler hallolur? Fakirlik belgesi felan alıcam ya bu yüzden hakim bana vermezse çocuğu ? Evde bir de ablam var 3 cocuk birde ben geldim hakimim çocuğumu benden alma ihtimali yok değil mi ? Bir akıl verin hukuki açıdan kendim avukatsız dava açamazmıyım ? Kurtulmak ne zor ..birde güzeş ayrılalım istiyorum herşeye rağmen çünkü bebeğimim babası ..kızıma bir şey anlatmam onu kötülemem yani..yaşandı bitti medenice olamaz mı herşey ?

eger o esiniz olan insanimsi da bosanmayi kabul ediyorsa avukata ihtiyaciniz yok zaten
gidip verin dilekcenizi bosanin

Bosanmak istediğinizi söyleyin..darp raporu alirsaniz hakim çocuğu size verir şiddet uygulayan bi babanin eline birakmaz zannimca..

Ay canim cok uzuldum.
Ne yapacagini pek bilemiyorum ama bu adamdan acilen kurtul.

Ilk basta esine guzellikle soylesen?

Ikimiz de yolumuza bakalim olmuyor sen de biliyorsun..vs diyerek.

Boyle daha kolay olur

Eşiniz sizi evden kovmuş,evden kovulmanin 1 ay süresi filan olmaz.Ayrilmaya karar verdiginizi söylediğinizde kapımızı dayanacaksa zor uzlasirsiniz. Abuk subuk bir hayatı olmadıkça ve kendi cocuklarini terk etmedikce çocuk annede olur genelde.Ablaniz ve 3 çocuğun evde olması çocuğun size verilmesine engel.degil,daha iyi birbirinize destek olursunuz.hakkinizda hayirlisi olsun

Dinsizin hakkindan imansız gelire inanırım ben,bu adamla medenice birşey yapılmaz yapacağın tehdit etmek ya adam gibi anlaşmalı boşanırsın ya da dilekçeme şiddeti hakareti delilleriyle ekler seni işyerinde de rezil ederim de

Sinik duruyosun aylardır biseyler yapmaya çırpınıyosun ama ortada bisey yok 1 ay kovdu ne demek yaa ille 30 gün yani 29 değil, ne yapiyo acaba bu 30 günde aldatma da var muhtemelen çünkü senin eşinde var o tıynet

İkametini aldırmak mı 2 aya sonuçlanırmış,ayrıca elinizde ne delil varsa sunun mahkemeye,tazminat alın,yaşı küçük çocuklar anneye verilir,size ve kıza nafaka bağlanır zaten,ödemez vs demeyin memurmuş maaşından kesilir direk,ayrıca evliyken aldığınız araba,ev,dükkan vs varsa bunların yarısı sizin,düğün zamanı altınlarınız var ise bunlarda sizin hakkınız.

1 aylığına kovdu derken?
1 ayin özelliği ne
bilmiyorum once kovdu sonra 1 ay kal bir ozle beni dedi..aldatma olsa keske yakamdan duser hic olmazsa bana yapisir diye korkuyorum sence simdi arayip soylesem mi anlasmali bir sekilde bosanmak istedigimi

cunku korkuyorum cok sindirdi beni yuzunu gormek sesini duymak iskence gibi

Mesaj atayimmi konusmak istemiyorum cunku ...anlasmali bosanalim diye o bana dava acsa haklarimi alamazmiyim

Bu arada evet memuriyetine bisey olmaz ceza işlerine bakıyoruz personeldeyim gelen dosyaları bir görsen...is arkadaşını taciz eden adama kınama verdiler...neyse
Sesin titremeyecekse kararlı konuşacaksan hemen yarını bekle, ya da 1 ay geçsin gene dönme eve bu süreçte avukatı da ayarla neden dönmedin diye arar heralde o zama söylersin

Haklarını almanın onu ya da senin dava açmamla alakası yok,en fazla evi terketti der sende karşı iddia olarak kovdu ayrıca can güvenliğim yoktu dersin

zaten hen suclu hem guclu ben hic konusmuyorum cevapta vermiyorumda kizimi goruntulu ariyor ona verip odadan cikiyorum...eger gel artik derse o zaman hala acamamissam su davayi ..bosanacagimi soylerim ..tamam dir kafam rahatladi ...artik dusunmeyim eninde sonunda kurtulucam insallah

lotuscuğum bir konuda mesajına denk geldim, nasılsın? durumlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…