sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum

Çok şirin bir takım ama oturma odası için uygun değil salonda kullanılabilir diye düşündüm.Oturma odası için en güzeli L şeklindeki pufpuflu mınderli takımlar.İstakbalden tüm esyalarını almış biri olarak hiç memnun değilim şuanda alıcak olsam asla almam ama biz mecbur bu marka almıştık tabi seçim sizin:))Zebrano marka oturma odası grupları çok güzel gerçi bütçeye göre biraz pahalı fiyatlar ama eşimle gezerken bir daha ki sefere bundan alalım diyip duruyoruz..

ben beğenmedim sebepleri ise
1- pahalı o kadar para vermezdim başka yerlere de harcamalarım olacak sonuçta
2- açık renk çabuk kirlenir hele de çocuk falan olunca
3- çekyat tipi güzel oturma grupları var onlarda alırsan hem misafirin gelince yatak olarak rahat edersin hemde altına bişiler koyabilirsin

benim fikrim tabiki ;)

Üçlü Koltuk 1.715,40 TL
İkili Koltuk 1.515,00 Tl
Berjer 768,00 TL

bu şekilde vermişler fiyatını tatlım

abooo koltuklar süperde fiyatda süpermiş.neyse sen kullanacaksın. hersene bi takım koltuk almıyoruz sonuçta içine sindiyse ve beğendiysen al derim . ayrıca onlar hep pahalı pahalı yazarlar ama mutlaka indirim yaparlar canım...:16:

bende begendim ama bende bir tane daha tekli koltuk alın benim oturma gruplarıda 3lü iki tane bir tane tekli biz bir tanede tv kolyugu aldım aynı desen çok güzel oldu :16:

Bizim koltuk takımı 3bin tlydi tekli koldtukta

1,250 tl ydi

Son düzenleme:
ben beğenmedım cnm ama tabı zevk meselesı. yanlız ıstıkbalden mobılyamı alıyor yahu delı para. o paraya ne mobılyalar bulursun arasan.
yanlız bır hata yapıp doğrucan ve cetmendende almayın. mağdur olmayın benden uyarması. ımza doğrucanzede:ssz:

şuan zebrano mobilyayı incelemeye çalışıyorum ama açılmıyor nedense koltuk takımları bölümleri tekrar bakıcam inceleyeceğim fikrin için teşekkür ederim

goruntu olarak renk olarak guzel ama kullanıslı olurmu ve o teklıler ne o oyle hıc begenmedım teklılerı

çook beğendim neden çünkü aynısı bende var sadece yastıkları farklı renkler yaptırdım ben salonda kullandığım için daha ağır renkler seçtim kahve tonları ama oturma odası için pembeler çok güzel. çekmeye gerek yok süpürge,viledda altına giriyor silmek çok kolay yani. Bide yastıkları kaldırınca eşimle yan yana uzanarak tv seyredebiliyorum alırken bu genişliği özellikle hoşuma gitmişti zaten :8::8:

şuan zebrano mobilyayı incelemeye çalışıyorum ama açılmıyor nedense koltuk takımları bölümleri tekrar bakıcam inceleyeceğim fikrin için teşekkür ederim

Rica ederim çok pahalılar malesef:(sanırım almak için önceden birikim yapmamız gerekicek..Tepe home da düşünebilirsiniz %40 indirim oluyor zaman zaman kalıte olarak istikbale göre biraz daha iyi ama çokda iyi diyemem.

Eki Görüntüle 548202 $sandy-major-new-sunset-yesil-1.webp $sandy-major-new-sunset-yesil-5.webp $sandy-major-new-sunset-yesil-4.webp

Bunlar nasıl ?

Son düzenleme:
Bende oturma odası için değil, salon için daha uygun bi koltuk takımı.

Ama çok güzelmiş.

Bu arada lazzoni mobilya da çok güzel fiyatlarını bilmiyorum,yüksek olduğunu tahmin ediyorum.

arkadaki tekerlikler hoşuma gitmedi canım teşekkür ederim araştırmışsın ve oturma odası için sözlümün gösterdiğinin farklı bir modeli o da bu tarz birşey göstermişti L tv koltuklu

Onlar aslında benimde gözüme battı tekerlekli sandalye gibi birde arkasından sarkan örtü gibi kumaş... beğendiğiniz oturma grubu çook güzel ama arkadaşların dediği gibi krem rengi olunca çabuk kirlenir çoluk çocuk olunca kullanımı zor olur oturma odası için..

çok çok beğendim, fiyatını hakediyor mu bilmem ama, yaklaşık 4000 liraya çok daha kullanışlı modeller bulunabilir.
ama fiyat konusunda içinize sindiyse, bence alınabilir

Onlar aslında benimde gözüme battı tekerlekli sandalye gibi birde arkasından sarkan örtü gibi kumaş... beğendiğiniz oturma grubu çook güzel ama arkadaşların dediği gibi krem rengi olunca çabuk kirlenir çoluk çocuk olunca kullanımı zor olur oturma odası için..

benimde gözüm hep açık renklerde nasıl olucak bilmiyorum artık bu modelin daha farklılarını daha uygun fiyata görmüştüm nette dolaşırken ahşap olan bölümü yok ama çok koyu renklerde kullanmak istemiyorum ne zor işmiş :31:

Ben takımın renklerine bayıldım.Çiçek desenleri ve pembe tomları çok hoş.

canım takım çok güzel ama altı yataklı olanları düşün istersen oturma odası için
ben altı yataklı köşe takımı aldım ortada da puf var gayet kullanışlı hanii misafir gelince yatırcak yerin olur

Back
X