Gelinlik Modelleri sizce nasıl?

:))) canim herkez cok begenicek diye bi durum sözkonusu olamaz zevkler renkler tartisilmaz hem ne sacin ne basin yapili ayrica seni tesseli icin söylemiyorum gercekten kilolu görünmüyorsun..gelinligin ön kismi kemer gibi arka kisminida güzel bi fiyonk olsa hos durur sölemeden gecemedim :)

geçen hafta karar verdiğim gelinliğim siz nasıl buldunuz

selam sana önerim benim blog sayfama koydugum modellere bakmadan karar verme bence gelinlik kendini göstermiyor daha hoş bir model sana daha çok yakışır diye düşünüyorum
bendeki modellerden örnekler ekledim bakabilirsin daha fazlası için

gelinlikmodellerinden.blogspot.com adresine bakabilirsin

Eklentiler

• $3.webp
    $3.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 95
  • $25.webp
    $25.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 82
  • $170.webp
    $170.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 102
  • $177.webp
    $177.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 146
herkes beğenmez ama çoğunluk beğenmeyince içime sinen bişiden bile soğuyuveriyorum dediğin kurdela olayını bi denicem teşekkürler

blogumdaki modellerden örnekler

Eklentiler

• $179.webp
    $179.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 94
  • $316.webp
    $316.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 85
  • $226.webp
    $226.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 95
  • $190.webp
    $190.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $173.webp
    $173.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 80
benim zevkim daha sadeden yana ama sen beğendiysen sorun yok canım hayırlı olsun

teşekkür ederim ilgin için dolphinebru fakat ben artık onun ödemesini yaptım karar verdiğim yer şehirdışıydı vazgeçme olasılığım yok

teşekkür ederim ilgin için dolphinebru fakat ben artık onun ödemesini yaptım karar verdiğim yer şehirdışıydı vazgeçme olasılığım yok

anladım o zaman ufak değişikliklerle daha hoş hale getirebilirsin hemen moralini bozma herkesin zevki farklıdır sonra gelinlik farklı bişey her genç kız çocukluktan başlar hayal etmeye modelini o yuzden iinden geleni seni mutlu edeni yap bence gelin sensin mutluluklar dilerim

Back
X