Sizce Ne almaliyim ?

Siz olsanız ne alirdiniz ?

• Ne alacağımı bilmiyorum

OY: 1 33,3%
  • Sizce ne almalıyım

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

Emine Ozcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
5
3
86
31
Ankara
Arkadaslar asker bi sevgiliye hediye olarak alabilecegim şeyler önerir misiniz ? Askerde kullanabilecegi yaninda götürdüğü zaman sorun olmayacağı bişey ? Ha bide klasık bisey olmayacak ?

Arkadaslar asker bi sevgiliye hediye olarak alabilecegim şeyler önerir misiniz ? Askerde kullanabilecegi yaninda götürdüğü zaman sorun olmayacağı bişey ? Ha bide klasık bisey olmayacak ?
atlet- corap- içlik- kilot- gun aşırı mektup yaz.
kızım bu cocuk askerde ne alıp göndereceksin. öyle değişk ve özel ama izin verilen ne olabilir ?
zaten gönderdigin her paket acılıp bakılıyor, mektup bile okunuyoır. ona göre ...

Bolca terletmeyen çorap pudra falan al ayaktan çok çekiyorlar,önümüz yaz bide çoraba aban

Dona atlet corap haric bisey alamiyorlar ki yanlarina, son yillarda degistiyse bilemem ama, eskiden listeler oluyordu ordakileri aliyorduk sadece.

Böyle garip,şıkları olan bir anket. Bana uyku mu bastırdı ne?Yanlış görüyorum sanırım.Sebastıan bana koyu bir kahve lütfen.

Emineciğim,
a-don-
b-terlik
c-yün içlik
d-tırnak makası
gibi düzenleseydin anketi daha çok işine yarardı sanki

ankette ikisini de seçebiliyor muyuz? Çok kararsız kaldım da ikisi arasında.

Keşke anket şıklarını eleştirmek yerine yararlı bir yorum yapsaydınız. Belli ki acemi bu konuda konu sahibi.

- çorap ve iç giyim alabilirsiniz sanırım en faydalı bunlar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…