• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne demek istemiştir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm ben senin derdini vallahi anlayamiyorum... aradi aradi konustuk diyorsun, msjlastik diyorsun ama yinede bir türlü yüzün gülmüyor....
Sende o cocugu öyle zor bi duruma sokuyorsunki, eminim korkuyordur artik sana birsey demeye, yazmaya. Belkide o söyleyecegi seyden bu yüzden vazgecti??

"Normalde eve gidene kadar konuşurduk ama bu sefer kapattı ben eve gidince ararım seni dedi. Ok dedim ama aramadı. Ben de msj attım anlaşılan bu akşam beni aklından çıkartmışsın diye."

Bunu yazmissin. 25. Sayfada yazdigim mesaji okudunmu bilmiyorum, tekrar söyleyim: 7/24 birbirinizle olmaniz imkansiz canim. Onun bir hayati var, senin bir hayatin var. Seni her aradigi saatte aramadi diye hesap soruyorsun cocuga. Buna hic hakkin yok.
Niye atiyorsun o mesaji "bu aksam beni aklindan cikartmissin" diye?? Tabi senin bilecegin is, birsey dedigim yok, ama bence cok yanlis! Belki vakti yok?? Belki ailesiyle? Belki abisi, halasi, yengesi, vs yaninda?? Belki arkadasi yaninda? simdi diyeceksinki beni 2 dakika aramaya vakti yokmu... Inan bana cnm bazen Insanin bir bardak SU icmeye vakti olmuyor...

Cok üstüne düsme, niye aramadin, yapmadin diye, bak vallahi cocuk davranislarindan bikip usanicak!
Relax ol, fazla üstüne düsme, kendi hayatina bak cnm. Bak ariyor soruyor iste, daha ne istiyorsun.
Sükür etki bunlari yapiyor, cünkü seviyor. O yüzden usandirma cocugu...

afedersin cnm yaa ama ne bilim bende her an konuşalım istemiyorum ki. Kendimize ait zamanlarımız olsun mesela 5 ya da 6 saat görüşmeyelim özleyelim istiytorum ama kızdığım şu bişeyi yapıcam dediği halde yapmaması beni delirtiyor.

alaa888 ya aldatıyosa pekı o aramadıgı surede,
ya baska kızı kesıyorsa? kız ondan arıyor du rmadan

bıde adam arıycam dıyıp aramıoms bak kız tel beklıo tabı öle olunca

aldattigini sanmiyorum.... sevmese arar sorarmi hic... bosver der sallar.
Ama ariyor msj atiyor.. bence aldatmiyordur

Tamam aricam diyor, ama kendiside telefonun basina oturup beklemesinki cnm :)))
Olurmu hic öyle sey, ararsa arar, aramazsada isi cikmisdir o yüzden aramiyordur.
Sakin olup beklemek gerek.. hemen moral bozmamak gerek :)

Son düzenleme:
ama her dakıka aramak lazım en azından mesela işten gelıo falan
ya da bı yere gıdıcez dıyo ee orda aramak lazım kımle oturuyo kı belkı kızlarla tanıstı ohoo

işi cıktıysa arayabılır ama askım ısım cıktı ben bugun bılmemneredeyım
sımdı suraya gıdıyorum dıyebılır nebıleyım
cok mu manasız oldu, ama haber verecem demıs haber vermelı dıger turlu bekletmıs oluyor
arıcam senı deyıp aramayınca kız bu defa merakta kalıo
hıc arıcam demesın o zaman bılerek yapıo sankı

Saka yapiyorsun herhalde kaydirigubbakcemile3
:)

yok kız ne malum ne yaptıgı,
cafeye gıdıom askım dedı amca ogluyla falan gıttı,
e sonra? hadı ne yapıolar resım cekıp yollasın olmazsa. ohooo :1closedeyes:

işi cıktıysa arayabılır ama askım ısım cıktı ben bugun bılmemneredeyım
sımdı suraya gıdıyorum dıyebılır nebıleyım
cok mu manasız oldu, ama haber verecem demıs haber vermelı dıger turlu bekletmıs oluyor
arıcam senı deyıp aramayınca kız bu defa merakta kalıo
hıc arıcam demesın o zaman bılerek yapıo sankı

Tamam haber vericem demis, o ayri bi konu ben diyorumki simdi ona fikslenip kalmamak gerek. Tamam aricam dedi, arar eninde sonunda elbet. Ona hemen msjlar atmak, göndermeler yapmak gerekmiyorki. Aramazsada aramaz, yani ben olsam umursamam acikcasi. Zamani gelince yüzüne vururum sadece kaydirigubbakcemile3

Ama tabi her Insan baskadir, ama bu kizimizin kendisini frenlemesi gerekiyor biraz, umursamasin biraz, herseyi oluruna biraksin, hemen moral bozmasin... olan kendine oluyor sonucta :-S

ama her dakıka aramak lazım en azından mesela işten gelıo falan
ya da bı yere gıdıcez dıyo ee orda aramak lazım kımle oturuyo kı belkı kızlarla tanıstı ohoo

her dakika aramak mı lazım :1shok: bu mümkün mü sence canım ya.herkesin bi yasantısı var.yemek yiyecek,uyuyacak,ailesiyle ve arkadaslarıyla zaman gecirecek..her saniye telefonla konusarak sevdigini kontrol edemezki.bence bu tür davranıslar güvensizlikten baska bisey degil..

yok kız ne malum ne yaptıgı,
cafeye gıdıom askım dedı amca ogluyla falan gıttı,
e sonra? hadı ne yapıolar resım cekıp yollasın olmazsa. ohooo :1closedeyes:

ay kiz bu ne güvensizlik Çok üzgünüm çoook :D :D

Bu kiz bu cocuga güvenmese onunla Sevgili olmaz herhalde degilmi.
Aldatma konusunu gecelim bence :D

her dakika aramak mı lazım :1shok: bu mümkün mü sence canım ya.herkesin bi yasantısı var.yemek yiyecek,uyuyacak,ailesiyle ve arkadaslarıyla zaman gecirecek..her saniye telefonla konusarak sevdigini kontrol edemezki.bence bu tür davranıslar güvensizlikten baska bisey degil..

cok güzel! Aynen katiliyorum alkisalkisalkis

afedersin cnm yaa ama ne bilim bende her an konuşalım istemiyorum ki. Kendimize ait zamanlarımız olsun mesela 5 ya da 6 saat görüşmeyelim özleyelim istiytorum ama kızdığım şu bişeyi yapıcam dediği halde yapmaması beni delirtiyor.

Ben sevgilimi 5-6 saat degil, 6 gün oldu MSN'den görmedim sesinide en son Carsamba günü duydum. Haa kendini canli canli en son nezaman gördün diye sorarsan: 2 ay oldu görmedim. Keske sizin görüstünüz sıklıkta biz görüssek hihoyyyt

Biraz özlet cnm kendini. cek kendini biraz. Naz yap. Kacan kovalanir... kovalat kendini ;)

Tamam haber vericem demis, o ayri bi konu ben diyorumki simdi ona fikslenip kalmamak gerek. Tamam aricam dedi, arar eninde sonunda elbet. Ona hemen msjlar atmak, göndermeler yapmak gerekmiyorki. Aramazsada aramaz, yani ben olsam umursamam acikcasi. Zamani gelince yüzüne vururum sadece kaydirigubbakcemile3

Ama tabi her Insan baskadir, ama bu kizimizin kendisini frenlemesi gerekiyor biraz, umursamasin biraz, herseyi oluruna biraksin, hemen moral bozmasin... olan kendine oluyor sonucta :-S

o da dogru kız heba oluyor düşününce falan hıc umursamamalı
zaten iş olcaga varır mı demelı,
ama öle de iş mı olur ya saldım kayıra mevlam cayıra misalı kaydirigubbakcemile2

ay kiz bu ne güvensizlik Çok üzgünüm çoook :D :D

Bu kiz bu cocuga güvenmese onunla Sevgili olmaz herhalde degilmi.
Aldatma konusunu gecelim bence :D

tamam hadı aldatmıyo dıyelım sevıyo o yuzden yanında,
ama bır gun yanlıs yola sapmıycagı ne malum basında bekleyemıyoruz barı haberdar olalım ,aradık actı şunu şunu yaptım dedı,
ama arıycam deyıp gec aramadı ne ? o arada neden aramadı kı CADIARZU ne yapmaya calısıodur işi mı cıktı:1ninca:

Ben sevgilimi 5-6 saat degil, 6 gün oldu MSN'den görmedim sesinide en son Carsamba günü duydum. Haa kendini canli canli en son nezaman gördün diye sorarsan: 2 ay oldu görmedim. Keske sizin görüstünüz sıklıkta biz görüssek hihoyyyt

Biraz özlet cnm kendini. cek kendini biraz. Naz yap. Kacan kovalanir... kovalat kendini ;)

bısey dıcem 2 ay oldu gorusmedın hadı uzak oldgunu varsayalım muhtemelen baska sehırlerdesınız, sesını en son carsamba duydun bu adam ozaman berı ne yapıyor az mı sevıyorsun onu ?

tamam hadı aldatmıyo dıyelım sevıyo o yuzden yanında,
ama bır gun yanlıs yola sapmıycagı ne malum basında bekleyemıyoruz barı haberdar olalım ,aradık actı şunu şunu yaptım dedı,
ama arıycam deyıp gec aramadı ne ? o arada neden aramadı kı CADIARZU ne yapmaya calısıodur işi mı cıktı:1ninca:

bir gün yanlıs yola sapmayacagı ne malum derken;yarın dünyanın batmayacagı ne malum kaydirigubbakcemile2 bence bu tür düsünceler insanın kendisini ve karsındakini yıpratmasından baska bisey degil:delphin:

o da dogru kız heba oluyor düşününce falan hıc umursamamalı
zaten iş olcaga varır mı demelı,
ama öle de iş mı olur ya saldım kayıra mevlam cayıra misalı kaydirigubbakcemile2

bak simdi belki igrenc bir kiyaslama olucak ama, neyse caktirmayin kaydirigubbakcemile3

Köpege tasmasini takicaksin... birakicaksin, kolonyanin "saldim cayira mevlam kayira" dedigi gibi... sonra ummadigi bir anda tasmasindan cekiceksin... kaydirigubbakcemile3
ama serbest birakmak gerekiyor.. sadece cok serbest degil kaydirigubbakcemile3

Az önce yazdim keske bende erkek arkadasimla o sıklıkta görüssem diye ama, vallahi dogru söyleyim eger her gün her gün bu tekrarlanirsa ben sahsen kafayi yerim, kendimi cok daralmis hissederim, sıkılmis hissederim... sonunda da kacarim yani :D

bısey dıcem 2 ay oldu gorusmedın hadı uzak oldgunu varsayalım muhtemelen baska sehırlerdesınız, sesını en son carsamba duydun bu adam ozaman berı ne yapıyor az mı sevıyorsun onu ?

Sevmenin azi veya cogu varmi? Sevmek sevmektir, herkez sevmeyi nasil biliyorsa öyle sever.

Ben sevdigime güveniyorum. Ve onu cok seviyorum. Ama ikimizinde isleri cok cok yogun, bazen onu düsünmeye bile vakit bulamiyorum. Ama bu böyle diye, bu onu sevmedigim veya "az sevdigim" anlamina gelmez. Sevmek demek herzaman sesini duymak degil. Onu düsündügün zaman kalbinde bi sicaklik, yüreginde titreme hissetmek...
Ve o'da beni az arayip soruyor diye, beni sevmedigi anlamina gelmez. Cünkü onun beni sevdigini gözlerine bakinca görüyorum.. aramis aramamis, sunlari söylemis bunlari söylememis... gecelim bunlari ;-)

Vay be, sair gibi yazdim kaydirigubbakcemile3

Back
X