• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne demek istemiştir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak arkadaşim gordun mu sen eğer o kameralı goruşmede bitmiş gorunseydin yine kaçmaya devam edickti.sen tamam bitsin o zmn dedikçe nerde hata yaptiğa getirmiş barişsak gene kavga edermiyize geçmiş. eğer msjlaşmaya kıskanc sevgili rolune devam etseydin hep kaçıcaktı bıkana kadar ;)

DÜŞSEMDE KALKARIM TUTMA ELLERİMDEN:sana ihtiyacım yok diyor..

GURURUM MERHAMET UMMAZ :gururluyum merhamet etmem diyor..

BEDDUA ÇIKMAZDI ŞAİR DİLİMDEN:beddua etmezdim ama....

CANIMA TAK ETTİ CİĞERİN YANSIN:artık surama kadar geldi canın yansın diyor...

yani bıkmıs biseylerden sana beddua ediyor..bitmiş gibi bu iş

tebrikler akkadşım sözlük gibisin

baq bence şöyle dior tilkinin pazarda işi ne çalarlar dişine dişine:sm_cool:

Ya kızlar hata bendemi allah aşkına yaa.. Tam işler yoluna girdi diyorum canımı sıkacak başka bişey oluyor!! Akşam iş çıkışından sonra çok güzel bi şekilde sohbet ettik. Yorgundu abisi gelip alıcaktı abisini beklerken annemle felan konuştular. O kadar güzel konuştular ki onlara bakıp bakıp allaha dua ettim bu anı hiç bozmasın diye. Neyse abisi gelmek üzereyken kapattı. Eve gidince arıcam dedi. Bekliyordum bende. Hani nette konuşcaz ya süslendim felan aşkıma güzel görüneyim die.. ıçim böle kıpır kıpır.. Neyse msj geldi 20.36 da aşkım dışardan yemek aldık ısıtıyoruz yemek yicez. Ok dedim bende herhalde 9 da girer. 9 da msj attım ben nete giriyorum istersen sende gel die. Ne dese beğenirsiniz? Amcamın oğlu geldi aşkım bilmem ne. Ya haber verebilirdi değil mi? Haber verebilirdin die sitem ettim. Kızlar abimde işten gelicek. O yokken konuşurus die düşünmüştüm. Abim gelip ben çıkınca girer takılırsın artık dedim. Msj attı yok aşkım hemen gelcem die. Hala yok çok sinirlendim yaaa

waLa canım sen adam oLmassın... :)
hala bu çocuksu kaprisLer haLa tripLer...
beLLi ki habersiz geLmiş akrabası...kaLdı ki böyLe trip atmana hiç gerek yok tamam der geçiştirrsin,2.kez oLdu mu tepkini ortaya koyarsın...
dakka bir goL bir seninkisi...olmaz böyLe...en fazLa 1 hafta weriyorum bu iLişkiye ne yaLan söyLeyim...

canım sen cok kafaya takıyorsun...o kadar ayrıntıya giriyorsun kii..böyle yaparsan emin ol kaybedceksin..cocuk yorgun gelmiş işten..aramıs konusmussunuz..işi cıkmış haber verememiş.olur böyle şeyler..şunu unutma ikinizinde şu an ayrı ortamlarınız var..onun bir arkadas cevresi var, akrabaları var, ailesi var..cocuk günlük hayatını yasıyo..seni aksatmıyo ki bozuluyorsun..sen istiyorsun ki yanlız senınle ilgilensin..buda olmaz cunku hiç bir erkek br bayan kadar ince düşünemez , bir bayan kadar duygusal olamaz..rahat bırak su cocugu yapmaaaaa allah aşkınaa..cocugu bogarsın bak ben sana söylyim..böyle yaparak inan senden sogur..bu ilişkiyi bu şekilde btirirsin...

Canim sende cocugu rahat birak biraz. 7gün 24 saat seninle ilgilenemezki.
Sen arama o arasin. Sen sorma o sorsun. Ben bekliyorum deme, O desin. Bir gün görüsemedinizmi? Olsun, daha iyi. Hatta bence bile bile islerim var de, derslerim var de, arkadaslarimlayim de, görüsmeyin bir iki gün, bak nasil cildiriyor senin icin ;-).
Özlemek iyidir. Özlemek güzel seydir. Karsindaki Insanin degerinin nekadar yüksek oldugunu gösterir Insana.

Ben Erkek arkadasimla 5 günden beri msn'de görüsmüyorum, telefon acip soruyor niye gelmedin net'e diye, ben diyorum ders calisiyordum, sinemaya gittim yorgun geldim, misafir geldi felan.. nasil üstüme düsüyorda düsüyor böyle olunca... tabi dozunu iyi ayarlamak lazim ;-)

biraz relax ol cnm sende, bir gün görmemissin, iki gün görmemissin ne cikar. Agirdan sat kendini. Bu lafi söylemeyi hic sevmem ama erkegini önceden köpegin yapicaksin sonra korkmicaksin ;-)

Hadi rast gele... sositososito

canim benim bence bu adam seni cokkkkk seviyor ama cok canini yakmissin be güzelim... seni sevmeyen biri olsa aciklama bile yapmaz yada kisa bi msjla bitti der; ama sadece seven ve aci ceken bir insanin agzindan cikan kelimelerdir bunlar!

gece gece beni guldurdun Allahta seni guldursun insallahh

canim erkek arkadasin seni seviyor ama asiri ilgi gosterip uzerine fazla dusme bence..bir adim cek kendini birak o senin uzerine dussun biraz ya..sanirim boga burcu erkek arkadasin??umarim hersey gonlunuzce olur .sevgiler..

Hıımmm içli bi hazır mesaj.

ona deki
kuzum msj pek bi arabesk geldi bana..sana ait kelimelerle cık karsıma (made in ifrit ) sengözlerimebaksanab

ben en son bıraktığımda dönmeyi düşünmüyordun kaydirigubbakcemile3 ondan sonra barıştınız diye sevindim ama sonraki sayfaya bi geldim hobbaaaa dön başa -tatlicadiarzu- bi rahat ver nefes alsın çocuk aslında sende nefes almayı dene bacım birazz:enbuyukkk:

yok arkadaşlar başa felan döndüğüm yok rahat bıraktım zaten kendisi şuan gayet rahat bence. Bana ne derecede yaklaşıyosa aynı şekilde bende ona yaklaşıyorum

Ya kızlar moralim öyle bozuk ki.. :( Bugün benimki haftalığını aldı. Malum askerden geldi ve giyecek bişeyi kalmamış. ışten çıktıktan sonra yaklaşık 2 saat arkadaşlarıyla alışveriş yaptı. Ara ara hep konuştuk zaten. O beni aramadan kesinlikle aramadım ya da mesaj atmadım. Hep o arayınca iletişime geçtim. Dolmuşa binmiş eve geliyomuş. Yanında tabii yine arkadaşı. Bana dediki sana bişey sölicem. Ben çok meraklıyım hadi söle dedim şimdi olmaz yanımdalar dedi. Bende demekki bizim özelimizi ilgilendiren bişe dedim. Ben seni 5 dk sonra ararım o zaman söylerim dedi. Ok tamam cnm dedim. 5 dk sonra aradı. Sordum ne sölicektin die. Heyecandan unuttum dedi. Ben çok bozuldum kızlar. ınanın elimde değil ama çok içerledim. Kırıldığımı o da anladı. Normalde eve gidene kadar konuşurduk ama bu sefer kapattı ben eve gidince ararım seni dedi. Ok dedim ama aramadı. Ben de msj attım anlaşılan bu akşam beni aklından çıkartmışsın diye. Hemen msjıma karşılık verdi. Aşkım eve geldim hemen yola çıkıyoruz seni aramadım diye kırıldınmı dedi. Aklından çıkartmışsın bu akşam dedim. Tepkimi anladı. Son msjında bana bişe sölicek yüz bırakmadın dedi. Sonra hemen aradı beni. Çok sinirli konuştu benimle. Markettelermiş ( onlar bugün köye gideceklerdi) eve gelince abisi hemen dışarı çıkartmış beni arayamamış. Abin nerde dedim. ıçerde o dedi. Sonra kızdı bunada mı inanmıyosun dedi. Yok inanıyorum ama bak sana elimden geldiğince hoşgörülü davranıyorum şüphe etmiyorum ama sen olsan bugün hakkında ne düşünürdün dedim. Eve gidince ne düşündüğümü söylerim dedi. Benide alay eder gibi bi gülme aldı. Çok sert ve sinirli güldüm. Alay et sen dedi bana kızdı. Ben iki elim kanda da olsa sana mutlaka haber veriyorum ama dedim. Bana istemiyosan vermek zorunda değilsin dedi. O sırada abisi geldi ve kapattı. Kızlar yamlış mı yaptım. Şimdi onuda aramak istemiyorum. Yoldalarsa felan allah korusun. Ama yinede bu tepkiyi haketmediğimi düşünüyorum

kızım yazını son 10dakaıkadır okuyıorum su son yazdıgını ve yazının yarısında resmen uyuya kaldım yaa
arkası yarın gıbı dıcem ama öle de degıl yalan ruzgarı dızısı gıbı oldu bu hep aynı seylerı tekrarlıyor kendını,
ne cevrıyon sen nası bı ılıskı bu be böle benımkı de calkantatılı falan ama bu ne ay uyudum zaten anlayamadım yarısından sonrasını mirmirmirmir şu abisi market köy kısmı ne özet gecıver bacım

yaa afedersin kolonyacım ama moral bozukluğu işte gevezede olunca anlat anlat bitmiyo :D

Ya kızlar moralim öyle bozuk ki.. :( Bugün benimki haftalığını aldı. Malum askerden geldi ve giyecek bişeyi kalmamış. İşten çıktıktan sonra yaklaşık 2 saat arkadaşlarıyla alışveriş yaptı. Ara ara hep konuştuk zaten. O beni aramadan kesinlikle aramadım ya da mesaj atmadım. Hep o arayınca iletişime geçtim. Dolmuşa binmiş eve geliyomuş. Yanında tabii yine arkadaşı. Bana dediki sana bişey sölicem. Ben çok meraklıyım hadi söle dedim şimdi olmaz yanımdalar dedi. Bende demekki bizim özelimizi ilgilendiren bişe dedim. Ben seni 5 dk sonra ararım o zaman söylerim dedi. Ok tamam cnm dedim. 5 dk sonra aradı. Sordum ne sölicektin die. Heyecandan unuttum dedi. Ben çok bozuldum kızlar. İnanın elimde değil ama çok içerledim. Kırıldığımı o da anladı. Normalde eve gidene kadar konuşurduk ama bu sefer kapattı ben eve gidince ararım seni dedi. Ok dedim ama aramadı. Ben de msj attım anlaşılan bu akşam beni aklından çıkartmışsın diye. Hemen msjıma karşılık verdi. Aşkım eve geldim hemen yola çıkıyoruz seni aramadım diye kırıldınmı dedi. Aklından çıkartmışsın bu akşam dedim. Tepkimi anladı. Son msjında bana bişe sölicek yüz bırakmadın dedi. Sonra hemen aradı beni. Çok sinirli konuştu benimle. Markettelermiş ( onlar bugün köye gideceklerdi) eve gelince abisi hemen dışarı çıkartmış beni arayamamış. Abin nerde dedim. İçerde o dedi. Sonra kızdı bunada mı inanmıyosun dedi. Yok inanıyorum ama bak sana elimden geldiğince hoşgörülü davranıyorum şüphe etmiyorum ama sen olsan bugün hakkında ne düşünürdün dedim. Eve gidince ne düşündüğümü söylerim dedi. Benide alay eder gibi bi gülme aldı. Çok sert ve sinirli güldüm. Alay et sen dedi bana kızdı. Ben iki elim kanda da olsa sana mutlaka haber veriyorum ama dedim. Bana istemiyosan vermek zorunda değilsin dedi. O sırada abisi geldi ve kapattı. Kızlar yamlış mı yaptım. Şimdi onuda aramak istemiyorum. Yoldalarsa felan allah korusun. Ama yinede bu tepkiyi haketmediğimi düşünüyorum

ne kadar cok üstüne gitmişsin böyle :1shok: arkadaslarıyla alısverise cıkmıs ama süreklide seninle telefonda konusmus daha ne yapsınki..her saniye telefonda nasıl konusacakki.abisi dısarı cıkarmıs arayamamıs ne varki bunda..zaten gün boyunca konusmussunuz sende bugun beni aklından cıkarttın diye trip yapmıssın..bence sevgilin haklı.benim üzerime bu kadar gelinse inan cıldırırdım :1shok:

alttan mı alayım sizce yoksa o arayana kadar bekleyim mi

Back
X