• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne demek istemiştir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peşimde koşsun özürler dilesin istiyosun ama anladığım kadarıyla onun amacı seni peşinden koşturtmak. Nitekim de mesaj atarak kafanı karıştırmaya başlamış, sen de devamı gelsin diye bekliyosun. Lütfen beni bir daha rahatsız etme yazman gerekirdi, bence.

bencede barışmak istiyo..gunah cocugaaa yaa her insan hata yapar bence üstüne gitme özürde bekleme..önce barısın sonra acısını çıkartırsın..bu kadar üzüldügün yeter..barısın bence onu seviyorsun sanırım... şu uc gunluk dunyada sen ara konus ilk kavga etseniz bile sonra düzeliceksiniz alttan al konusursann

bence olumsuz düşünmeyin..bence sen ona mesaj atmalısın..asıl benım sana bunları sylemem gerekirken sen bana söylüyorsun gibi damardan girecek bir mesaj atmalısın...eger barısmak istiyorsan bence bu mesaj kötü içerklide olsaaa bir başlangıctırr....hayırlı olsunnn......

Bedduadan hayır gelmez arkadaşım, siz de size beddua edilirse hayır bekmeleyin. Zayıf, güçsüz, aciz, duyarsız, kinci, bencil bir insan ancak beddua eder onlara da ancak evlerden ırak denilir.
ama katıldıım bi nokta var iletişime geçmeye çalışıyor.

bu arada ozel arama sevgilin kaç yaşında bebeem?

yazık çocuğa demi ama banada yazık. Sonra pişman olursun yapma dediğim halde yüzüstü bırakıp gitti beni. Askerliği boyunca hiç bir şekilde ilgimi eksik etmemişken bunlarıda haketmemiştim :(

barışmak istiyorsa bedduamı etmesi lazım cnaım ne alaka,barışmanın başka yolları da var,canı bile yansa kalbinin kırıklığını anlatabilir ama kalkıpta beddua mı edilir

kızlar ayrıldıktan sonra valla bişe yapmadım hiç. Ne msj ne çağrı o kadar. Beni kıskandırmak için çok şey yaptı bişe demedim. Tepki vermedim ama nie beddua yedim bilmiyorum

barışmak istiyorsa bedduamı etmesi lazım cnaım ne alaka,barışmanın başka yolları da var,canı bile yansa kalbinin kırıklığını anlatabilir ama kalkıpta beddua mı edilir

ama herkesin anladığı ve anlaştığı bir dil vardır, demek ki adam acıların çocuğu modunda bişi, arabesk bir anlayışı var..

yazık çocuğa demi ama banada yazık. Sonra pişman olursun yapma dediğim halde yüzüstü bırakıp gitti beni. Askerliği boyunca hiç bir şekilde ilgimi eksik etmemişken bunlarıda haketmemiştim :(

Hee bence de yazık elemana ya..
Yani çocuğa..:1rolleyes:

Ara o zaman de ki;

Sensizlik içimde bir kor..
Yaktı ateşin geçmez,zorr..
Beddua da etsen kabulümdür..
Yeter ki dön bana , son sözüm budur.kafamçokkarıştı.

Son düzenleme:
aman herkesin bedduasi tutsaydi kimlerin basina neler gelirdi...
bosver canim kiyip sana beddua eden adamin niye neden böyle yaptigini bosuna düsünme...
seven adam kiyarmi ya hic...
daha ne mesajlar alirsin, hepsine bu kadar kafa patlatsan oooo kafa kalmaz valla... :lepi:

ben beddua ya inanırım dedigin gibi evlerden ırak ama içten gelerek söyledigini asla düşünmüyorum..bu kız ona ne yapmıs ta canı yanmıs beddua ediyo...sırf kızı zarflıyo..barışmak istiyo anladıgım kadarıyla..
başka bir açıklaması yok bu işin..canım buda gercek eger iyilik yaptıysan bunu dile getirme..sen onu seviyordun ve ilgi gsterdin askerlik boyunca..o sana özel bir caba sarfet demedi..bazı erkekler böyle çunku..ben sana sunu yaptım şyle davrandım desen karsılıgında..ben seni zorlamadım der çıkar işin içinden...sen herşeyi sevdgin için yaptın..bunu haketmiyorum lafınıda unut..yaptıgın iyilikleri unut yani..sevyorsan şimdide yap ara onu neden onu bekliyorsun ki..ara konus..bence zarflıyo seni barısmak istiyo...şans ver bakalım ne olucakkkk

içmiş şarkı söylemiş :delphin:

ama herkesin anladığı ve anlaştığı bir dil vardır, demek ki adam acıların çocuğu modunda bişi, arabesk bir anlayışı var..

ben o dilden anlamıyorum üzgünüm,sevgilim kalkıp bana beddualı mesaj atsa,ay cnaım beni ne kadar seviyor,dayanamamış barışmak istiyor demem.Şimdi anlaştıkları dil buysa arkadaşımızda buna benzer mesajla mı karşılık verecek

arayamam ki :( söz verdim kendime :( her kavgada ben aradım onu.

aramak isityorsan ara..bende kendime onlarca sz veriyorum tutmuyorum...vallahi ben olsam arardım..güzel bir dille alttan alttan onun gibi damardan girerdim..anlasın oyun gibi düşünürsen bu işi yaparsın...ara ara bence ne kaybediceksin ki..zaten ayrısınızzz..belkide sen kazanırsın kim bilir...:)

Korkuyorum aramaya. Ya kötü tepki verip alay ederse?

Back
X