- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
eşimle birebir olmasa da sorunlarımız var 2 3 aydır iyiyiz ancak son 4 hatta 5 yıldır eşimle dışarı çıkmıyor bi yerlere gitmiyoruz yapsak da çok çok nadir sadece 1 kere sinemaya gittik o zamanda 1 yıllık evliydik bugün sabah kuzenim oglunu evlendirecekti dügünü var oraya gidelim mi dedim istiyorsan sen git ben gitmem dedi bende tek gitmek istemedim gitmedik madem öyle hadi biraz çıkalım dedim degişiklik olur diye gitmeyecem çıksamda ali araba almış hayırlı olsun demek için onun yanına giderim dedi neden benimle bi şey yapmıyorsun paylaşmıyorsun dedim cevap vermedi sonra boş bi gününün olsa benimle mi gelirdin yoksa aliyle mi dedim o da aliyle dedi neden dedim seninle bişey yapmak içimden gelmiyor dedi bende iyi o zaman hadi bi duş al güzel eklbiselerini giy git dedim elbiselerini hazırladım gönderdim giderken bana sarıldı sen benim kıymetlimsin canımsın bunu bi anlasan dedi bende hiç öyle davranmıyorsun dedim zaten bi daha senden bişey istemeyecek bişey söylemecem dedim oda sen söylemeden ben yapmam gerekeni yapacam dedi yani ben anlayamadım