Sizce ne düsünmüs olabilir?

Kgckgc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
27
2
1
27
Arkadaslar simdi bir cocuk var ben bu cocuktan hoslaniyorum ortak bir aradasımızda cocuga hani dedi benim ondan hoslandıgımı neyse cocuk zaten farkındaydım su an düsünmüyorum vs demis iste ben gecen gün instagramdan cocugu takibi birakmisim yanlislikla sonra geri followladim kisacasi ne düsünmüs olabilir sizce ya da siz olsaniz ne düsünürdünüz? Düsünceleriniz cok onemli yazarsanız sevinirim (aslinda yanlıslıkla takibi biraktigimi mesaj atcaktım ama yanlıs anlar falan diye atmak istemedim sanki cok onemsemisim gibi durur diye yazmaidm)

Bilerek mi takip ettiniz tekrar? Çok saçma olmuş. Ama size karşı boşsa zaten pek bi şey düşünmemiştir. Siz de bu kadar düşünmeyin derim.

Gerçekten bunları dert ediyor musunuz ya ? Dünden beri kk da açılan konular beni benden alıyor. İşiniz gücünüz yok mu ? Çokta umrundaydi yani sizin followlamaniz. Farketmemistir bile. İstemiyorum demiş işte daha neyin pesindesiniz ?

Zaten bir ilişki yaşamak istemiyormuş. O yüzden farketmemiştir bile. Farketse bile umrunda olmamıştır.

"İnsan" gibi cevap vericekler cevaplarsa sevinirim hani burda cevap yazmak zorunda değilsiniz sacma sapan triplere girmeniz komik gözüküyo baya

"İnsan" gibi cevap vericekler cevaplarsa sevinirim hani burda cevap yazmak zorunda değilsiniz sacma sapan triplere girmeniz komik gözüküyo baya
Bu cevap sanırım banaydi. Benim tribim sizin derdiniz kadar komik değil inanin. ''Insan''liktan bahseden birinin ülkenin şu zor gunlerinde sosyal medyada takiplesmeyi dert edinmeside ayrı olay. İroni yapıyorsunuz heralde değil mi ?
Not:Bana cevap verecekseniz ortaya laf atmayin. Alintilayin lütfen.

Hemen özür dile !nasıl bırakırsın takibi ?seveceği varsa da sevmez artık

Back
X