arkadaş haklı olabilir belki senin ona kapılmanı sonrada daha sonra onun peşinden koşmanı istiyordur ...ama o tuzak soruları hakkaten bende merak ettimbenneyaptımkişu tuzak sorulardan bir kaç örnek isteyebilir miyim :asigim:
dün akşamdan sonra sanırım bütün düğümler çözüldü. Akşam halı saha maçı vardı. Hatırlamıyormuş gibi mesaj attım. İşin yoksa 9 buçuk gibi buluşalım diye. 9 u biraz geçe aradı maçımız vardı şimdi bitti eve gidip bir duş alayım gelirseni alırım diye olur dedim . Bu arada ağzından bir 'canım' kaçırdı ki hep daha resmi konuşur. Ben bir çok arkadaşıma canım dememe rağmen onunla hep daha resmi olmuşuzdur. Neyse ben bir canımı büyütmiyeyim herkese diyebilir falan diye düşünürken bu beni almaya geldi. Arkadaşları getirmiş. 'zaten onlar da bekliyorlar seni de tanıştırayım onlarla' dedi. Arkadaşları arabayla eve götürmüş, bu duş alırken beklemişler Beni almaya getirmişler Ama bırakıp gitmiyorlar. Parketmişler ben çıkayım diye bekliyorlardı. Sanırım arkadaşlarına görücüye çıktım dün. Arabanın içinde gülüşüp duruyorlardı. Uzaktan bir tanıştırıldık ondan sonra gittiler. Bütün gece arkadaşları rahat bırakmadı. Sürekli msj atıp durdular. Herhalde sadece arkadaşı olarak görmüyor ve bunu yakın çevreside biliyor. Bekliycem artık herhalde yakın bir zamanda dile dökülür. :1rolleyes:
Arkadaş olarak mı görüşüyoruz yoksa flört mü ediyoruz emin olamadığım için bende hep ikisinin ortası konuşup öyle hareket ediyordum ama artık onu biraz cesaretlendirebilirim :teytey: yok hala açılamazsa ben konuşucam artık o kadar sabırlı değilimdir ben :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?