sizce ne düşünüyor???

sun_shine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
302
5
118
merhaba

Benim aklım çok karıştı şu 2 aydır. Yaklaşık 3 yıl önce birlikte kurs gördüğüm ve o günden beri karşılaştığımızda sadece merhabalaşıp ayaküstü konuştuğumuz bir arkadaşım var. O dönemlerde aslında aramızda birşeyler olabilirdi ama ben o an bir ilişkiye hazır olmadığım için biraz soğuk davrandım. O da cesaret edemedi. Öyle kaldı.

Daha sonraları işi gereği arada iş yerime gelip gitmeye başladı. Mayıs gibi çalıştığım yerde samimi olmadığım bir arkadaşımdan hoşlanmaya başlamış. Bir arkadaşından (bizim iş yerinde çalışmıyor) o kızdan bahsedip bir erkek arkadaşı olup olmadığını öğrenmesini istemiş. O da eskiden birlikte çalıştığımız bir arkadaşımıza sormuş. Tabi o da gelip bana sordu. Çok aşıkmış. Arkadaşını sürekli sıkıştırıp duruyormuş falan. Kız o sıralarda nişanlanmak üzereydi. (Şu anda evli ve yine de herkesle flört halinde olan herkese mavi boncuk dağıtan biri) Bunu kendisine ilettik.

2 ay öncede bana mesaj attı görüşelim diye. Bende kabul ettim. Neden benimle görüşmek istediğini merak ediyordum (hala daha ediyorum aslında) İlk önceleri bana onu sormak için görüşmek istediğini düşündüm. Ama 2 aydır konusunu bile açmadı. Benim bunu bildiğimide bilmiyor. İlk zamanlar görüşemediğimizde arıyordu. Hep o arıyor diye bir iki ben arıyayım dedim. Sonra bir baktım ki aramaz olmuş. Şimdi sadece görüşmek için arıyor. Oda ikimizin de işlerinden dolayı haftada sadece bir gün. (aslında şartları zorlarsak daha fazlasıda olurda o kadar yakın değiliz)

Konuşmalarına bakınca sürekli birlikte planlar yapıyor. Şuraya gideriz buraya gideriz. O görüşebileceğimiz tek günde de mutlaka arıyor. Ama daha fazlası içinde bir çaba harcamıyor. Beni sadece bir arkadaş olarak mı görüyor yoksa daha fazlası için tanımayamı çalışıyor hiç bir şey anlamıyorum. Aklından geçenler nedir nasıl anlarım? Farklı bakış açılarına farklı görüşlere ihtiyacım var. sizce bizim durum nedir? Arkadaş olarak görüyorsa bu da olur benim için. Ben şu anda tamamen nötr durumdayım. İnsan olarak değerli biri benim için. Hoş biriside. Hayatımda arkadaş olarakta olsa sevgili olarakta olsa yer almasını istiyebileceğim birisi. Yeterki onun beni nereye koyduğunu bileyim.

Gerçekten yardıma ihtiyacım var ne yapacağımı bilemiyorm. Açıkça sorsam mı yoksa biraz daha zaman mı versem sorsam havalara falan girermi malum erkek milleti biri bişey söylesin nolur

bence bekle biraz zaman tanı kendine belki bir arkadaş olarak ğörüyor sizi ama siz açık verirseniz güzel bir dostluktan arkadaşlıktan olabilirsiniz bekleyin derim o açılsın

hayatım sen iyisimi açıkça sor belki ,senden hoşlanıyor ama cesaret edemiyordur belki onu biraz yönlendirirsen çocukta bu sancıdan kurtulur

benim bir arkadaşım vardı ,birinden çok hoşlanıyordu ... tabi çocukta ondan ama çocuk biraz utangaç bir tipti bizimkine bir türlü açılamadı...sonra nemi oldu...birisi gelip bizim arkadaşa arkadaşlık teklifi etti oda sonunda (aklı hep öncekinde kalarak) teklifi kabul etti ve şimdi evliler ...ama hala merak ediyo acaba oda beni sevdimi diye .bir şeyler için çok geç olmadan kalkıp bişeyler yapmak lazım

sıradan arkadası olsan her hafta gorusmek ıstemes e değılsen haftada bı gunle flort olmas bence senın ondan kaçmaman ıcın temkınlı dawranıor olabılır senın de caba sarfeettını gorunce kenara cekılmesı kacan kovalanırı hatırlattı bana sende temkınlı yaklas bence her aradıgında bulusma mesela ızın gununun ona ozel oldugunu dusunup havalanmasın bı sure soora da tuzak sorular sor kı onun ıcın ne oldugunu anla sakın bu asamada kendını kaptırma derım ben

örneğin...

insan arada sırada arar bee ne o sevgilin falan mı kızıyor yoksa??

gibisinden bişeyler çıtlatabilirsin şakayla karışık..maksat ağzından laf almak:)

çoook önceden bi arkadaşımın benden hoşlanıo hoşlanmadığını mrk ediyrdum.bi gün buluştuğumuzda sürekli tlfnu çaldı bende dedim ki şu sevgilinde bi rahat vermiyo sana dedim:)

sonraa al tlfnu bak bakalım sevgiilim varmıymış gibisinden laflar etmişti..

daha önce buna benzer bir konuşma geçmişti. Sevgilisinin olmadığını kalemim yok der gibi gayet doğal belirtti. Hiç açık vermiyor ki yada ben anlamıyorum

hmm belirsizlik çok skıcı bişey ..sen birgün ona açık açık sor,biz neyiz ,amacımız ne,napıyoruz ..veya kimsin sen..ne istiyorsun benden....

valla canım o zaman gurur murur demiyeceksin bu insandan hoşlanıyorsan açıkca konuş onunla.hem kendini hırpalama kafandaki sorularla.hemde çocukta hoşlanıyorsa onu hırpalama:)

dün akşamdan sonra sanırım bütün düğümler çözüldü. Akşam halı saha maçı vardı. Hatırlamıyormuş gibi mesaj attım. İşin yoksa 9 buçuk gibi buluşalım diye. 9 u biraz geçe aradı maçımız vardı şimdi bitti eve gidip bir duş alayım gelirseni alırım diye olur dedim . Bu arada ağzından bir 'canım' kaçırdı ki hep daha resmi konuşur. Ben bir çok arkadaşıma canım dememe rağmen onunla hep daha resmi olmuşuzdur. Neyse ben bir canımı büyütmiyeyim herkese diyebilir falan diye düşünürken bu beni almaya geldi. Arkadaşları getirmiş. 'zaten onlar da bekliyorlar seni de tanıştırayım onlarla' dedi. Arkadaşları arabayla eve götürmüş, bu duş alırken beklemişler Beni almaya getirmişler Ama bırakıp gitmiyorlar. Parketmişler ben çıkayım diye bekliyorlardı. Sanırım arkadaşlarına görücüye çıktım dün. Arabanın içinde gülüşüp duruyorlardı. Uzaktan bir tanıştırıldık ondan sonra gittiler. Bütün gece arkadaşları rahat bırakmadı. Sürekli msj atıp durdular. Herhalde sadece arkadaşı olarak görmüyor ve bunu yakın çevreside biliyor. Bekliycem artık herhalde yakın bir zamanda dile dökülür. :1rolleyes:

ayy kaydirigubbakcemile2 hadi bakalım inşallah canımkaydirigubbakcemile5

bu tavrından biraz öyle anlaşılıyo gibi:teytey:

Arkadaş olarak mı görüşüyoruz yoksa flört mü ediyoruz emin olamadığım için bende hep ikisinin ortası konuşup öyle hareket ediyordum ama artık onu biraz cesaretlendirebilirim :teytey: yok hala açılamazsa ben konuşucam artık o kadar sabırlı değilimdir ben :asigim:

konuş tabi yaa kim tutar seni..

bende çok sabırsızım o yüzden yerinde olsaydım çoktan konuşmuştum bile..

erkeksen söyle arkadaş biz neyiz demiştim çoktanşakkıdıkaydirigubbakcemile3

ya birde bu koç burcu olucak sabırsız ve aceleci olması gerekirdi onun ama ben daha koç gibi koçum galiba daha sabırsızım :)

arkadaşlar tekrar yardıma ihtiyacım var Ben açılacak mı yok bu hareketi şu anlamamı geldi falan kıvranmaktan sıkıldım. Açıkça konuşmaya karar verdim. Ama konuyu nasıl açıcam. Ben çok beceriksizimdir bu konularda. Son söylenecek şeyi ilk söylerim yada elimde olmadan zıt giderim olacaksada olmaz ondan sonra. Ne demeliyim konuyu nasıl açmalıyım. Bir el atıverseniz şu derdime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…