Sizce ne için geliyor??

pinklady16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
160
131
33
35
Merhabalar,

Şimdiii olayların taa en başına gidecek olursak. Bizim aile dostumuz olan aynı zamanda bağ bahçe işlerimiz ile ilgilenen bir amca var. Beni çok sever. Benimle yaşıt bir oğlu var. Sürekli şaka ile karışık benim gibi bir gelini olmasını istediğini söyleyip durur. Oğlu ile tanışıklığımız yoktur ama. Haziran ayının sonlarına doğru oğlu ile aynı mesleği icra ettiğimiz için Instagram hesabı herkese açık, takibe almıştım. O da beni takip etmeye ve fotoğraflarımı beğenmeye başladı. Daha sonra terfi alınca ben onu tebrik ettim. O da sanırım aynı memleketliyiz dedi. Ben de evet ben sizi babanızdan dolayı tanıyorum ancak siz beni tanımazsınız dedim. Çocuk aaa evet babam bama sizden bahsetmişti dedi Neyse o gün bugündür benim Instagram hesabımdaki bütün fotoları beğeniyor. Birbirimizin hikayelerine yorum yazıp sohbet ediyoruz. Ben yaşadığım şehre davet etmiştim.Gezmeyi çok seviyor. Eylül ayının sonunda geleceğini söyledi. Arkadaşlarım beni beğendiği ve tanımak için geleceğini söylüyor ama ben pek öyle düşünemiyorum. Kendisi yeşil ışık yakabilecegim biri. Bu arada geçen hafta ikimizde İstanbul'da idik. Ancak görüşmedik orada. Sizden bu konu ile ilgili yorum istiyorum. Yani çocuk beğenmiş midir? Geldiğinde bir elektriklenme olabilir mi diye. Çok teşekkür ederim

Yeşil ışık yakabilmek için tüm zemini hazırlamışsınız zaten. Geldiğini storylerden görünce davet edin bir yere.

Yeşil ışık yakabilmek için tüm zemini hazırlamışsınız zaten. Geldiğini storylerden görünce davet edin bir yere.
Yok zaten benim davetim için geliyor Eylül sonu. Beraber vakit geçireceğiz.

Walla öyle mi? İnanın göç farkında değilim. Beni çok yıpratan toksik bir ilişkinin etkilerini yeni yeni atlatıyorum. Biraz da o yüzden sanırım.
Büyük bir çoğunluğun birlikteliklerinin temeli, hikayelere yanit vermelerle başlamıştır. Ben de boyle basladim ve evlendik

Büyük bir çoğunluğun birlikteliklerinin temeli, hikayelere yanit vermelerle başlamıştır. Ben de boyle basladim ve evlendik
Bakalım hayırlısı olsun. 1.5 ay filan oldu konuşmaya başlayalı. Ama telefon numarası filan isteme olmadı. O yüzden diyorum acaba ben mi yanlış anlıyorum diye.

Bakalım hayırlısı olsun. 1.5 ay filan oldu konuşmaya başlayalı. Ama telefon numarası filan isteme olmadı. O yüzden diyorum acaba ben mi yanlış anlıyorum diye.
Buluştuğunuzda verirsiniz onu da. Çok net flörtleşme bu. Ha olur olmaz ona bir sey diyemem. Ama su anki iliskiniz tamamen flört etmek

Büyük olasılıkla babasının da ısrarı ile sizi fark etti ve beğendi. Tanışmak istiyor olabilir. Aynı meslekten olup ortak noktanızın olması güzel.

Bu durumu çok kafanıza takmayın. İlk buluşmada devamının gelip gelmeyeceğini anlarsınız zaten. Sohbet su gibi akıyorsa, birbirinizi güldürürseniz karşınızdaki sıkılmış gibi gözükmüyorsa vs..

E siz davet etmişsiniz zaten, tabii ki sizi tanımaya geliyor. Güzel bir enerji var bu konuda bence. Hayırlısı olsun

E siz davet etmişsiniz zaten, tabii ki sizi tanımaya geliyor. Güzel bir enerji var bu konuda bence. Hayırlısı olsun
Ya evet ama gezmeyi sevdiği için de geliyor olabilir Ben arkadaşlarıma böyle deyince doyumsuz kadın sen hiç aşık olma hep böyle kal diyorlar

Bu bence güzel bir şeyhemen numara isteyen biri bende olumsuz etki yaratıyor. Ağır taş yerinde değerlidir. Hemen alamaması ama ilgisini de belli etmesi ciddi biri olduğunu gösteriyor. Sizi bilemem ama ben ağır erkeklerden hoşlanırım. Vakit harcayan hemen herşeye alamayan yavaş yavaş ilerleyen yani zamanını size harcayarak değer verdiğini gösteren. Size bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…