- 20 Temmuz 2019
- 160
- 131
- 33
- 35
- Konu Sahibi pinklady16
-
Yaa inşallah güzel şeyler olurUfukta bi birliktelik sezdim
Walla öyle mi? İnanın göç farkında değilim. Beni çok yıpratan toksik bir ilişkinin etkilerini yeni yeni atlatıyorum. Biraz da o yüzden sanırım.Siz farkında degilsiniz ama flört ediyorsunuz.
Yok zaten benim davetim için geliyor Eylül sonu. Beraber vakit geçireceğiz.Yeşil ışık yakabilmek için tüm zemini hazırlamışsınız zaten. Geldiğini storylerden görünce davet edin bir yere.
Büyük bir çoğunluğun birlikteliklerinin temeli, hikayelere yanit vermelerle başlamıştır. Ben de boyle basladim ve evlendikWalla öyle mi? İnanın göç farkında değilim. Beni çok yıpratan toksik bir ilişkinin etkilerini yeni yeni atlatıyorum. Biraz da o yüzden sanırım.
Bakalım hayırlısı olsun. 1.5 ay filan oldu konuşmaya başlayalı. Ama telefon numarası filan isteme olmadı. O yüzden diyorum acaba ben mi yanlış anlıyorum diye.Büyük bir çoğunluğun birlikteliklerinin temeli, hikayelere yanit vermelerle başlamıştır. Ben de boyle basladim ve evlendik
He öyleyse olumlu bir şeyler olabilir.Yok zaten benim davetim için geliyor Eylül sonu. Beraber vakit geçireceğiz.
Buluştuğunuzda verirsiniz onu da. Çok net flörtleşme bu. Ha olur olmaz ona bir sey diyemem. Ama su anki iliskiniz tamamen flört etmekBakalım hayırlısı olsun. 1.5 ay filan oldu konuşmaya başlayalı. Ama telefon numarası filan isteme olmadı. O yüzden diyorum acaba ben mi yanlış anlıyorum diye.
Hayırlısı olsun. Güzel şeyler olur umarımBuluştuğunuzda verirsiniz onu da. Çok net flörtleşme bu. Ha olur olmaz ona bir sey diyemem. Ama su anki iliskiniz tamamen flört etmek
Umarım hayırlısı olurBüyük olasılıkla babasının da ısrarı ile sizi fark etti ve beğendi. Tanışmak istiyor olabilir. Aynı meslekten olup ortak noktanızın olması güzel.
Facebooktaki yorumuma özelden cevap vermişti.Büyük bir çoğunluğun birlikteliklerinin temeli, hikayelere yanit vermelerle başlamıştır. Ben de boyle basladim ve evlendik
Ya evet ama gezmeyi sevdiği için de geliyor olabilirE siz davet etmişsiniz zaten, tabii ki sizi tanımaya geliyor. Güzel bir enerji var bu konuda bence. Hayırlısı olsun
Sizin Jenerasyon da oradan yürümüş demek.Facebooktaki yorumuma özelden cevap vermişti.
Bu bence güzel bir şeyhemen numara isteyen biri bende olumsuz etki yaratıyor. Ağır taş yerinde değerlidir. Hemen alamaması ama ilgisini de belli etmesi ciddi biri olduğunu gösteriyor. Sizi bilemem ama ben ağır erkeklerden hoşlanırım. Vakit harcayan hemen herşeye alamayan yavaş yavaş ilerleyen yani zamanını size harcayarak değer verdiğini gösteren. Size bol şansBakalım hayırlısı olsun. 1.5 ay filan oldu konuşmaya başlayalı. Ama telefon numarası filan isteme olmadı. O yüzden diyorum acaba ben mi yanlış anlıyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?