• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne olabilir

senbanabak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Erkek arkadaşımla Ocak ayından beri 3-4 sefer ilişkiye girdik her ilişkimde ella kullandım. ilişkiden bir kaç hafta sonra halsizlik baş ağrısı sürekli uyku hali iştahsızlık şişlik ve göğüslerde hassasiyet yaşıyorum. hamile değilim test yaptım. Acaba cinsel bir hastalık olabilir mi? Kendisine sorduğumda yok diyor ama güvenmiyorum. hıv ve hepatit belirtilerinde de saydıklarım yazıyor içim içimi yiyor ellanında yan etkisi olabilir mi diye düşünüyorum bu zamana kadar kullandığımda hiç belirti yaşamamıştım adet düzensizliği hariç.

Canım benim sürekli aynı konuları açıp soruyorsun ama bunu biz bilemeyiz
Yarın ilk işin gidip test vermek olsun.
Daha kesin bir sonuç almış olursun
İnternette her şeyin en kötüsü yazar onlara bakarak da teşhis koyma.
Hıv virüsü kesin sonuçu 3 ay sonra verir diye biliyorum.

Erkek arkadaşımla Ocak ayından beri 3-4 sefer ilişkiye girdik her ilişkimde ella kullandım. ilişkiden bir kaç hafta sonra halsizlik baş ağrısı sürekli uyku hali iştahsızlık şişlik ve göğüslerde hassasiyet yaşıyorum. hamile değilim test yaptım. Acaba cinsel bir hastalık olabilir mi? Kendisine sorduğumda yok diyor ama güvenmiyorum. hıv ve hepatit belirtilerinde de saydıklarım yazıyor içim içimi yiyor ellanında yan etkisi olabilir mi diye düşünüyorum bu zamana kadar kullandığımda hiç belirti yaşamamıştım adet düzensizliği hariç.
1 ayda 3 4 Ella mi maşallah hormonlara mi çok güveniyorsunuz yoksa onları gözden mi çıkardınız ?
Bu kadar üst üste ella almak ne kadar doğru önce onu bi araştırın zaten herşey belli olur. Allah akıl fikir versin.

Ya demeyin böyle :( cinsel bir rahatsızlık fikri daha çok korkutuyor şuan

Canım benim sürekli aynı konuları açıp soruyorsun ama bunu biz bilemeyiz
Yarın ilk işin gidip test vermek olsun.
Daha kesin bir sonuç almış olursun
İnternette her şeyin en kötüsü yazar onlara bakarak da teşhis koyma.
Hıv virüsü kesin sonuçu 3 ay sonra verir diye biliyorum.

Çünkü sürekli bunu düşünüyorum ya hastaysam diye kendimi kötü hissediyorum randevumada 1 hafta var :(

Yani ertesi gün hapı senede en fazla 2 iken her defasında onu alman şimdiyi bilemem de ilerleyen süreçlerde seni çok sıkıntıya sokar bu hiç normal değil

Yıllar önce hpv pozitif gördüğünüzü yazmışsınız ve hala negatife dönmediyse beraber olduğunuz kişiye geçirmiş olabilirsiniz :( ayrıca 1 ayda o kadar ilaç kullanımı çok sakıncalı.

Çok yanlış bir şey yapmışsınız. Ella doğum kontrol hapı değil. Ancak tecavüz gibi olağanüstü durumlarda kullanılacak bir şey. Çok zararlı yan etkileri olabilecek bir ilaçtır ve senede bir seferden fazla kullanılması sakıncalı. Doktorunuza gidin ve size uygun bir doğum kontrol yöntemine geçin.

şeker gibi Ella yutmuşsunuz yan etkisi olabilir Ella öyle sürekli içilecek bişey olsa eczane değil bakkal satardı yazık hormonlar alt üst olmuştur
Bence reçeteye tabi olmalı. Eczaneye gidip basit bir antibiyotik alamıyoruz mesela ama Ella gibi sakıncalı ve ciddi yan etkileri olabilecek bir ilaç bilinçsizce çekirdek nohut gibi satın alınabiliyor :KK43:

Bence reçeteye tabi olmalı. Eczaneye gidip basit bir antibiyotik alamıyoruz mesela ama Ella gibi sakıncalı ve ciddi yan etkileri olabilecek bir ilaç bilinçsizce çekirdek nohut gibi satın alınabiliyor :KK43:
çok para kazanıyorlar bu hapın üzerinden :( sgk vs karşılamadığı için ortalık ticarethaneye döndü resmen

Back
X