- 27 Mayıs 2018
- 248
- 160
- 23
- 35
- Konu Sahibi Truelove99
-
Herkese merhaba hanımlar.çekişmeli boşanma davam devam ediyor davalı eşim kuzeninin çalıştığı bankaya düğün takılarını ortak hesaplı kasaya koymuştu ve benim iznim,haberim olmadan evli oldığumuz zaman zarfında kasadan aldı ve ne yaptığına dair bilgide vermedi.şuanda kuzeni onun yanında yalancı şahitlik yapıp evet karısının izni ve haberi vardı kasadan takıları alırken diyerek beni suçlayacak.bu kadın kuzenin yanında durarak görevini kötüye kullanmıyor mu sizcede.çalıştığı bankaya dilekçe yolladım durumu bu şekilde izah ederek.dilekçe cevabı nolur ben işinden alın personelinizi yada hukiki yollara başvuracağım diye belirttim dilekçemde.bankada çalışan yada benzer olay yaşayan varsa yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
Zaten şahit olucak kesin.adı yazılı şahit listesinde.duruşma gününü bekliyo.Yapacakla, edecekle, suçlayacakla hiç bir banka çalışanını işten çıkarmaz. Yalancı şahitlik yaparsa kadın, ondan sonra şikayetçi olmalıydınız. İspatı çok kolay bir durum bu. Kaydı var, belgesi var, kamera görüntüleri var. Siz aceleci davranarak koz vermişsiniz ellerine.
Belki işine zarar gelmemesi için vazgeçer duruşma gününe kadar.buda benim işime yarar en fazlaZaten şahit olucak kesin.adı yazılı şahit listesinde.duruşma gününü bekliyo.
Zaten şahit olucak kesin.adı yazılı şahit listesinde.duruşma gününü bekliyo.
Ben gitmediğim halde kayıtlarda ve hasabın kapatılmasında davalı eşim var tek başına.ama o kadar çirkeflerki bana iftira atıp takıları kendi rızası olarak bankadan aldırttı diye bu kadını kendi taraflarında kullanıyolar.Kamera kaydi ,ses kaydi var mi vankaya berabercmi gittiniz ?
Banka personelini boyle bir dava yüzünden isten bile cikarir akli varsa uzak durur
Hesap kimin adina ?sizin degil miBen gitmediğim halde kayıtlarda ve hasabın kapatılmasında davalı eşim var tek başına.ama o kadar çirkeflerki bana iftira atıp takıları kendi rızası olarak bankadan aldırttı diye bu kadını kendi taraflarında kullanıyolar.
Ortak hesap.Hesap kimin adina ?sizin degil mi
İki anahtar oluyo bu bendeki anahtarıda gizlice alıo.eşlerden biri gidip kapatabilito.Ortak hesabı tek başına nasıl kapatabiliyor?
Öyle bi tezgah kurarak bu evliliği yapmışki adam filimlere konu olur.İki anahtar oluyo bu bendeki anahtarıda gizlice alıo.eşlerden biri gidip kapatabilito.
normal şartlar altında kasaya girebilmesi için sizin yanınıza olmanız mı gerekiyordu, yazılı onayınız mı gerekiyordu?
böyle ise bunun ikisinin de aksinin ispatı çok kolaydır. belge yoksa ise sunamazlar, sahte imzalı belge verseler bilirkişi sizin imza atmadığınıza dair rapor verebilir. şahsen gitmeniz gerekiyorsa kamera kayıtlarında saklıdır. ama bu olay 2 sene önce oldu ise 2 sene öncesinin kaydı bulunabilir mi bilmiyorum.
avukatınız yok mu?
[/QUO
Güya ben buna demişmki git bankadan eve ,bana getir boşuna kasaya kira parası vermeyelim.öyle aavunmasını yapıyo.
[/
Güya ben buna demişmki git bankadan eve ,bana getir boşuna kasaya kira parası vermeyelim.öyle aavunmasını yapıyo.
kasam var prosedüre hakimim ama kamera kaydı yüz tanıma sistemi ıslak imza kontrolü ve özel bir personelle kasaya bir sürü güvenlikle inebiliyorsunuz bir anahtarı ben takıyorum diğerini personel aynı anda çevirmeniz lazım vs vs hani bu kadar nasıl rahat alabilmiş ilginçİki anahtar oluyo bu bendeki anahtarıda gizlice alıo.eşlerden biri gidip kapatabilito.
Kamera kaydında yanlız tek.eşlerden birinin imzsıda yeterli oluyo.ben davalı eşe git kasadan bana getir takıları boşuna para ödemeyelim bankaya demişim.kuzeni bunları bile bile benim istediğime dair yalancı şahitlik yapıyo.şöyle diyeblir:arabada oturuyodu kuzenim tek başına aldı takıları verdi eşine diye.normal şartlar altında kasaya girebilmesi için sizin yanınıza olmanız mı gerekiyordu, yazılı onayınız mı gerekiyordu?
böyle ise bunun ikisinin de aksinin ispatı çok kolaydır. belge yoksa ise sunamazlar, sahte imzalı belge verseler bilirkişi sizin imza atmadığınıza dair rapor verebilir. şahsen gitmeniz gerekiyorsa kamera kayıtlarında saklıdır. ama bu olay 2 sene önce oldu ise 2 sene öncesinin kaydı bulunabilir mi bilmiyorum.
avukatınız yok mu?
eşlerden birinin imzası yetiyorsa ortak olmasının mantığı kalmıyor kiKamera kaydında yanlız tek.eşlerden birinin imzsıda yeterli oluyo.ben davalı eşe git kasadan bana getir takıları boşuna para ödemeyelim bankaya demişim.kuzeni bunları bile bile benim istediğime dair yalancı şahitlik yapıyo.şöyle diyeblir:arabada oturuyodu kuzenim tek başına aldı takıları verdi eşine diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?