Sizce ne söyleyeyim?

Bence arama ayni devam et ki hatasini anlasin ben arkadasima cok yalvardim arama bak yaptıklarını doğru bilip seni esine daha cok sikayet edecek diye o anlamadi .Gitti aradi bisey yok gibi aradi da aradi .Sonra kadin olayi abartti .Daha farkli beklentilere girdi oglunu kiskirtti durdu .Her sey daha beter oldu.

asla belli etme
bilmiyor gibi davran
ekmeğine yağ sürme kv denin

O zaman ben yarin ya da diger gun arayayim hicbir sey yok gibi konusup kapatayim bir daha esime boyle sikayetlerle gelirse de yapmamasini soylerim.

Konuyu telefonda kendi acarsa da ogluma da dedim gibisinden " aa oyle mi bana bir sey demedi ama bir daha oyle konularda ona degil bana soyle o pek hoslanmiyor boyle muhabbetlerden " diyeyim.:lülülü:

O zaman ben yarin ya da diger gun arayay hicbir sey yok gibi konusup kapatayim bir daha esime boyle sikayetlerle gelirse de yapmamasini soylerim.

Konuyu kendi acarsa da esine de dedim gibisinden " aa oyle mi bana bir sey demedi ama bir daha oyle konularda ona degil bana soyle o pek hoslanmiyor boyle muhabbetlerden " diyeyim.:lülülü:
Hic soylemez bence kendi kendini niye ihbar etsin .O oğlunun sana dogrudan soylemeyip dolayli olarak annemi ariyor musun filan diye soracağını düşünmüştür .

O zaman ben yarin ya da diger gun arayayim hicbir sey yok gibi konusup kapatayim bir daha esime boyle sikayetlerle gelirse de yapmamasini soylerim.

Konuyu telefonda kendi acarsa da ogluma da dedim gibisinden " aa oyle mi bana bir sey demedi ama bir daha oyle konularda ona degil bana soyle o pek hoslanmiyor boyle muhabbetlerden " diyeyim.:lülülü:
Eşinin yanında ara ama :=)

Daha once ne sıklikla aramaliyim diye soru sormustum basimdab gecenleri ve isteksiz oldugumu anlatarak konu linkini kopyalayamadim.

Dun kv aramis esime baya saydirmis karin beni aramiyor sık sık sen de aramiyorsun diye ki esim surekli annesi ile gorusur 2 gun gecmis sadece. Ben de konusali sanirim 1 hafta olmustu. Bana pek bayildigindan degil iyi niyeti olsa beni arardi ama esimi arayip sikayet edip ona duyurmasina sinirlendim.

Sorum su; sizce arayip hicbir sey yok gibi hal hatir mi sorayim yoksa bir sorun olursa esime degil bana soyle filan mi diyeyim? Siz olsaniz ne derdiniz?
Eğerki bu konuşmanın üzerine ararsınız kv çözümü bulmuş olacak her olayda eşinizi arayıp saydırarak istediğini yaptırmaya çalışacak ben olsam rutinime devam ederdim canın ne zamn istiyorsa o zman ara

El öpmekle ağız aşınmaz, arayın hal hatır sorun siz de.

Kac yasina gelmis belki torun sahibi kadin gelininden beklemeyip kendisi arasa asil o bir sey kaybetmez neden hep gelinlerden beklenir ki.

Ben olsam arar gayet mesafeli hal hatir sorardim anlayacagini anlardi boyle aramak cok mu guzel olacak yani..

Yasini basini almis anlayissiniz insanlara tahammul edemiyorum ya. 1 hafta olmus konusali sanirsin 1 ay.

Eğerki bu konuşmanın üzerine ararsınız kv çözümü bulmuş olacak her olayda eşinizi arayıp saydırarak istediğini yaptırmaya çalışacak ben olsam rutinime devam ederdim canın ne zamn istiyorsa o zman ara

Aynen zaten bu surekli yaptigi sey.
Bu konusma dun yasandi ama ben aramadim yoksa surekli her seyde ogluna gidip soyluyor bana yaptirmaya calisiyor. Daha once de oldu. Ama yapmadigim halde kadin anlamiyor inatla devam ediyor. Amaci beni kotu, eksik gostermek.

Kac yasina gelmis belki torun sahibi kadin gelininden beklemeyip kendisi arasa asil o bir sey kaybetmez neden hep gelinlerden beklenir ki.

Ben olsam arar gayet mesafeli hal hatir sorardim anlayacagini anlardi boyle aramak cok mu guzel olacak yani..

Yasini basini almis anlayissiniz insanlara tahammul edemiyorum ya. 1 hafta olmus konusali sanirsin 1 ay.

Evet onca seye ragmen zaten haftada 1 bazen 2 ariyordum. Hani gorende aylardir aramiyorum sanir. Ogluna naz yapiyor sorun cikariyor. Zaten annesi isin icine girince bizde huzur kalmiyor. Diger oglunun sevgilisini ariyor sevgilisinin annesine kadar ariyor hatta o kizin yasadigi sehre gidip kizin akrabalariyla kahvaltilar bile duzenledi. Sadece bana gelince kvcilik oynamaya bayiliyor. Arkadaslarim diyorki Allah bu kadini kv olsun diye yaratmis.

Aynen zaten bu surekli yaptigi sey.
Bu konusma dun yasandi ama ben aramadim yoksa surekli her seyde ogluna gidip soyluyor bana yaptirmaya calisiyor. Daha once de oldu. Ama yapmadigim halde kadin anlamiyor inatla devam ediyor. Amaci beni kotu, eksik gostermek.
Aradığındada bence naif bi şekilde oğlunu arayıp şikayette bulunmuşsun fakat bu konuşma onun için yapılmıyor yine kendi istediğim zaman aradım lütfen bu şekilde yaparak kendi oğlunuzu yıpratıyorsunuz diye belirtin bazen açık sözlü olmak iyidir eşinizin size söylediğini bilsin

Aradığındada bence naif bi şekilde oğlunu arayıp şikayette bulunmuşsun fakat bu konuşma onun için yapılmıyor yine kendi istediğim zaman aradım lütfen bu şekilde yaparak kendi oğlunuzu yıpratıyorsunuz diye belirtin bazen açık sözlü olmak iyidir eşinizin size söylediğini bilsin

Bende bana soyledigini bilse mi bilmese mi konusunda kararsizim. Bilmiyor gibi yaparsam belki oglum zaten ona soylemiyor deyip susar.:kızgın:

Evet onca seye ragmen zaten haftada 1 bazen 2 ariyordum. Hani gorende aylardir aramiyorum sanir. Ogluna naz yapiyor sorun cikariyor. Zaten annesi isin icine girince bizde huzur kalmiyor. Diger oglunun sevgilisini ariyor sevgilisinin annesine kadar ariyor hatta o kizin yasadigi sehre gidip kizin akrabalariyla kahvaltilar bile duzenledi. Sadece bana gelince kvcilik oynamaya bayiliyor. Arkadaslarim diyorki Allah bu kadini kv olsun diye yaratmis.

Allah sabir versin ben olsam o bana karsi nasilsa bende ona karsi oyle olurdum emin ol boyle kvler kiymet bilmez her gunde arasam gozunde aynisin esinle araniz bozulmasin da..

Amin Allah herkese sabir versin ve durduk yere huzur bozanlarin kendi huzuru bozulsun

Back
X