Sizce Ne Yapablirim ?

Officalmm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
133
38
13
30
Meraba arkadaşlar
Ben 1 buçuk senelik evliyim ve eşim çok yanlış anlayan ve çok küfürr argo kulanan bi insan kavga
Ediyoruz bazen çok abartıyo ben argo kelimeler
Kulanıyo bu beni mahfediyo evlenmeden önce yoktu evlendikten sonra kıskançlığı artı yanlış anlamaları artı ve bazen şiddete kadar gitti terapiye gidelim diyorum istemiyo ben hasta deyilim diyo seni çok seviyorum diyo bende diyorumki o zaman beni bizi evliliğimi yıpratma dedim ama sinirlendiği anda ben veya annesi veya babası olsun karşısındakini tanımıyo ? Ve en önemlisi kavgadan sonra hiç bişey olmamış gibi benimle konuşmak istiyo. Kendini affetirmek için gül alıyo özür diliyo ama bu böle olmaz dedim her hatada özür çiçek pasta vs getirmek yapmak bu yaptıklarını hafifletmez dedim. Çünki normal kavga etmiyoruz şimdi sölemeye dilim varmıyo siz anlayın sizce ne yapıyım ?

Siddet varsa duzelmesi zor. Normallesen davranislar süreklidir bence. Size hakareti veya siddet uygulamayi gundelik hayatin bir parcasiymis gibi goruyorsa bunu normal kabul ediyordur ve degismez. Cok yeni evlisiniz cok uzuldum umarim cozersiniz. Seni seviyorum demesi sevdigini göstermez sevgi davranışlarla gosterilir. Deger vermek hasssas davranmak kiymetini bilmektir sevgi. Agziyla herkes sever.

Meraba arkadaşlar
Ben 1 buçuk senelik evliyim ve eşim çok yanlış anlayan ve çok küfürr argo kulanan bi insan kavga
Kulanıyo bu beni mahfediyo evlenmeden önce yoktu evlendikten sonra kıskançlığı artı yanlış anlamaları artı ve bazen şiddete kadar gitti terapiye gidelim diyorum istemiyo ben hasta deyilim diyo seni çok seviyorum diyo bende diyorumki o zaman beni bizi evliliğimi yıpratma dedim ama sinirlendiği anda ben veya annesi veya babası olsun karşısındakini tanımıyo ? Ve en önemlisi kavgadan sonra hiç bişey olmamış gibi benimle konuşmak istiyo. Kendini affetirmek için gül alıyo özür diliyo ama bu böle olmaz dedim her hatada özür çiçek pasta vs getirmek yapmak bu yaptıklarını hafifletmez dedim. Çünki normal kavga etmiyoruz şimdi sölemeye dilim varmıyo siz anlayın sizce ne yapıyım ?
Bu gidisle sizi kaybedecegini soyleyin. Cunku oyle bir ortamda sevgi falan kalmaz. Sizi gercekten seviyorsa bu duruma acilen bir cozum bulsun. Annesini babasını tanimayan size neler yapmaz..!

Siddet varsa duzelmesi zor. Normallesen davranislar süreklidir bence. Size hakareti veya siddet uygulamayi gundelik hayatin bir parcasiymis gibi goruyorsa bunu normal kabul ediyordur ve degismez. Cok yeni evlisiniz cok uzuldum umarim cozersiniz. Seni seviyorum demesi sevdigini göstermez sevgi davranışlarla gosterilir. Deger vermek hasssas davranmak kiymetini bilmektir sevgi. Agziyla herkes sever.

Ona söyledim insan sevdiğine kıyamaz oda diyoki sinirlendiğim zaman kendimi kaybediyorum karşımdakini tanımıyorum dyo

Bu gidisle sizi kaybedecegini soyleyin. Cunku oyle bir ortamda sevgi falan kalmaz. Sizi gercekten seviyorsa bu duruma acilen bir cozum bulsun. Annesini babasını tanimayan size neler yapmaz..!

Baya ileri gittiği oldu kendimi çok kötü hissediyorum şiddet 1 kere olmadı bi kaç defada deyil artık düzgün bi şekilde düşenmiyorum. Onlar doğulu olduğu için aklına koymuş beni boşayamaz boşadığı an olür diye o yüzden rahat

Öfke kontrolü yok muhtemelen tedaviye de dürenç gösterecek,böyle gelmiş böyle gider,çocuk yoksa yapmayın .

Meraba arkadaşlar
Kesinlikle tedavi olmalı başka yolu yok

Öfke kontrolü yok muhtemelen tedaviye de dürenç gösterecek,böyle gelmiş böyle gider,çocuk yoksa yapmayın .

Çocuk var ama onuda çok sevyrum ama bi yandm küfürleri duyunca şiddeti aklma gelince gözümün önüne cok canavarlaşmış merhameti kalmayan acımasız bi adam geliyo

Ona söyledim insan sevdiğine kıyamaz oda diyoki sinirlendiğim zaman kendimi kaybediyorum karşımdakini tanımıyorum dyo
Peki anladık ok, bu konuda ne yapmayı düşünüyor sonuç olarak?
Sonuçta sizin memnun olmadığınızı söylediğiniz bir durum var.

Kesinlikle psikolojik destek alması lazım yoksa ilerde sizi daha çok incitir :işsiz:

Peki anladık ok, bu konuda ne yapmayı düşünüyor sonuç olarak?
Sonuçta sizin memnun olmadığınızı söylediğiniz bir durum var.

Eşimle kavga ettikten sonra eşim 10 15 dk sonra sakinleşir yanıma gelir bidaha olmıycak özür dlilerim evet haklısın kufur şiddet cok ağır bişey işte defalrca özür dilemesi ve bidaha olmıycak şekilde her kavgadan sonra bu şekil konuşuyo. Mesela annemlerden geliyoruz tam karşımızda bi adam geçiyo neden onun sol tarafına geçmedimde sağ tarafa geçtim diye bana demediğini bırakmadı. Küfürleri çok kötü ve inanırmısınız. 10 dk öncede kıskançlık güvensizlikten kavga etmişik yine aynı küfürler. Napıcağımı şaşırdım terapiyi kabul etmyo durumun ciddeyetinin hiç farkında deyil.

Sizi üzmek istemem ama bu tipler tedavi ile de düzelmezler. Bir süre düzelir gibi yaparlar. Allah yar ve yardımcın olsun umarım düzelir.

sinirlendiği anda ben veya annesi veya babası olsun karşısındakini tanımıyo ? Ve en önemlisi kavgadan sonra hiç bişey olmamış gibi benimle konuşmak istiyo.
Konun bu kısmı önemli !

Öfke kontrol problemi sadece sana değilse kendini frenliyemiyor demektir. Acil destek alması gerekir .aksi takdirde ailesi alışmış ,sen de alışırsın bu kontrolsüz öfkeye .çiçek ,pasta ,özür , bunlar hikaye .. özür dışındakiler her zaman olmazsa özel olur ..ne o öyle s.ç batır sonra bir çiçek ,herşey halloldu ?!

Back
X