sizce ne yapayım,ben bilemedim

arimayambenim

olacak..olacak...
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
583
165
323
38
konuya hemen girmek istiyorum,bu şubatta eşim atandı.ben de baska bir ilçede öğretmenim,yani ondan 600km uzaktayım.şimdilik birbirimizin yanına gidemiyoz bir de 4 aylık bebiş var. neyse gelelim konuya,eşimin bir tanıdığı da benim bulunduğum yere atandı benim yalnız kalacağımı duyunca ben de kalayım seninle dedi,ikimizde evliyiz ve yalnız kalakaldık onun eşi de uzakta tamam dedik falan,şimdiye iyi gidiyor hersey de,ama cektiği bir fotoyu gördüm o eşi,ve arkadaşları cümbürcemaat benim daha 2 kere kullandığım salonuma masaya ssrilmişler,benim takımları da açmışlar önlerinde kahvaltı yapıyorlar,ben o sıra evde değildim eşimin yanına gitmiştim..onun eşi de o sıra gelmiş bizim eve..ama bana sorması gerekmez miydi?ya da benim bile daha kullanmadığım eşyaalrımı nasıl kullanıyor ki,ben ona sadece oda verdim bu salonumu ,eşyalarımı kendi eviymş gibi kullanmasını gerektirmez ki,canım cok sıkıldı,ona nasıl ifade edecem bilemiyorum,yani onu kırmadan..bir akıl verin kızlar...

kesinlikle sorması gerekirdi mutlaka bu konuyu konuşmalısın hemde açıkça yoksa devamı da gelir ve çok yıpranırsın ,kırılırsada kırılsın....hiç sevmem bu tarz insanları

haklısınız,ben kendini evinde gibi hissetsin diye yumusak davrandım hep ama maraz mı doğdu nedir,bir de koltukların üzerine çarşaf örtmüştüm hep bozulmuş falan,resmen misafircili oynanmış,zaten az evvel kalkıp odanın kapısını ktiledim(((

ev ortak diye esyalarada ortak oldugunu dusundu galiba,
siz oda vermissiniz o butun eve yayilmis ayip etmis...

Son düzenleme:
ıstemıyosanız esyaların kullanmasın soyleyın bence acık acık bunda kırılacak bısey yokk ben onları daha kullnamadım kıyamıyorum falan deyın saka ıle karısıkk

hiç tahammül edemeyeceğim şeylerden biri.
hemen tepkini göstermelisin.
aynı evde yapamayacağını söyle.
küserse küssün.bu ne yüzsüzlük yani pes.

Eğer açıklama yapmadan kapı kitleme gibi triplere girerseniz sonra siz üzülürsünüz...koca koca insanlarsınız canım...

Canım bence bu kabalığı ona bildirmelisin.
Ne yani ev ortak diye eşyalarda mı ortak
Bu tarz şeyleri sevmediğini , bunun son olmasını söyle ..

evet haklısınız,onuyu nasıl açayım arkadaslar,ne diyim ki?

işte böyle konuyu nasıl açayım diye düşünenler hep bu duruma düşüyor.
ben de çok düştüm bu durumlara.
öğrendim ki bunun nasılı falan yok.
pat diye söyleyeceksin.
o zaten seni tartmış 'konuyu açarken bile kara kara düşünecek biri olduğunu anlamış ki,
bupişkinliği gösteriyor.
sen pat pat konuşan biri olsaydın sana sormadan adım atamazdı o evde.

valla böyle dolaylı yoldan falan söyleme yada duyurmaya çalışma bence direk yanına git ve seninle biraz konuşalım mı canım geçenlerde ben gittiğimde misafir ağırlamışın resimlerde gördüm lütfen bana kırılma ama benim eşyalarımı kullanmışın bana sormanı tercih ederdim açıkçası hoşuma gitmedi daha ben bile kullanmadım lütfen bir daha olmasın de

Canım,zamanında ev arkadaşlığı olayını iyi kötü fazlasıyla yaşamış biri olarak, bence birlikte kalmayı kabul etmekle hata etmişsin(bence).Ufak ya da büyük mutlaka sorunlar çıkacaktır...Tabi sen daha iyi bilirsin...azıcık aşım kaygısız başım diyorum,başka da bişey demiyorum...

ayneeenn bende ev arkadaşlığı olayını çok yaşadım.... hep sorumsuz insanlar karşıma çıktı yada beni kullanmaya çalışan o yüzden bu tarz olaylara dayanamıyorum tek yaşamak ruh sağlığın açısından daha faydalı bence..

Yani di mi? Ya yeri geliyo aileyle bile anlaşamıyorsun bazı açılardan ama en azından aile olsa maddi şeyler sorun olmaz ya da senin için önemli olan şeylere dikkat ederler..Ama arkadaş, akraba gibi kişilerle aynı evde kaldığın zaman iki farklı insansınız ,öyle çok konu çıkabiliyorki ben şahsen rahat edemiyorum,her konuda anlaşmak için çaba sarfedeceğime yanlız kafamı dinlerim daha iyi..Saygılı biri olsa eşyaları kullanmayı bırak eşi gelmiş haber bile vermiyor..Sorumsuz olduğu çok açık,çok rahat maaşallah kurulmuş eve yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…