- 19 Aralık 2011
- 583
- 165
- 323
- 38
- Konu Sahibi arimayambenim
-
az evvel konustuk onunla...hatasını kabul etti ve bir daha tekrralanmayacak dedi..ben de ona bir sans daha vereyim diyorum..bilemiyorum.vicdanım yine devreye giriyor.
açıkça konuşmakla iyi yapmışsın..peki geç gelmelerinin sebebi ne ,işi sebebyle mi?yoksa dışarıda falan mı takılıyor?..
bu durumda ,sana sadece gece uyurken arkadaşlık etmiş gibi oluyor..
siz salonun kullanılmasına mı kızdınız yoksa yemek takımlarınızın kullanılmasına mı?
her ikisine de..bakın ben evleneki daha 15 ay oldu,ve doğru düzgün kullanmadım bile o esyaları,ben ona sadece oda verdim tamam evi kullan dedim ama salonumda benden habersiz parti ver demedim ki..anlıyorsunuzdur beni umarım..
yok takılıyor arkadaslaruyla,ya burası da küçük bir ilçe nereye taılıyorlarsa..neyse,ya yine de içime sinmiş değil,yol versem mi diyorum.az evvel de kocasına dert yanıyordu telefonda,beni şikayet ediyor hey Allahım yaaa...
anlıyorum. en başta konuşmalıydınız ama. kiranın yarısını veriosa ona sadece bi odam var benim bu evde gibi gelmiodur. eve misafir getirme dediniz mi en başta?
Şikayet ediyorsa yol ver gitsin canım ! Demek ki sana gıcık oldu. Ve sana gıcık olan biriyle aynı evde yaşama.
Ne diyordu kocasına ?
eğer kirayı paylaşıyorsanız, eve misafir getirebilir ama ev arkadaslığında bile, insan önceden kimin geleceğini haber verir.
Hiç eşya getirmemesi de tuhaf. Sonuçta şu an kullanılan ve yıpranan sizin takımlarınız. En azından nelerin kullanılacağını sormalıydı.
Sormadıysa da şimdi öğrenir, bunda alınacak bir şey yok.
Eğer eve kira da vermiyorsa, bari anlaşabileceğiniz bir üniversite öğrencisini alın yanınıza. Hiç değilse muhtaç birine iyilik yapmış
olursunuz :)
evet benim takımlar,ya kullansın bişe olmaz ben en basta evi actım ona buraların yabancısı ilk defa böyle bir yere geliyor(güneyoğu)kendini evinde hissetsin deim ama bana sormadan misafir ağırlamış evimde,neyse konustuk zatemnn de sanki bana kırık gibi eskisi gibi değil..ne yapalım bu da benim sansım
evet benim takımlar,ya kullansın bişe olmaz ben en basta evi actım ona buraların yabancısı ilk defa böyle bir yere geliyor(güneyoğu)kendini evinde hissetsin deim ama bana sormadan misafir ağırlamış evimde,neyse konustuk zatemnn de sanki bana kırık gibi eskisi gibi değil..ne yapalım bu da benim sansım
Allah allah kırıkmış..bi de kapris yapıyor haspam..babamın kızı sanki..
ay huzurunu kaçırma ,gönder..sanki sen onun evine geldin, hata yapan sensin..
hep böyle olur,yavuz hırsız ev sahibini korkuturmuş..
canım şimdi onu nasıl göndereyim ki,sen söyle????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?