Sizce ne yapayım ben bunu şikayet mi edeyim

Adam sana mağazada sarkintilik mi etti ? Yada sana birşey mi söyledi de şikayet edeceksin müdüre? Bir söylemiş iki söylemiş beğenebilir de bunu arkadaşının her dakika sana iletmesi saçma. Versin ağzının payını çocuğun yada ona cevap vermesin bu kadar basit. İşi büyük boyutlara taşımanın alemi yok sanki gelip kapinda yatıp takip ediyor köşe bucak.

Allah kolaylık versin gercekten çok zor bir durum. Bence mağaza müdürüne değil direk karakola gidin, hatta adliyeden uzaklaştırma kararı çıkartın. Ve tek basiniza evden çıkmamaya çalışın.

Eski konularda da karşı apartmandaki sapık yok rahatsız eden doktor falan. Etrafınızdan sürekli böyle tacize mi uğruyorsunuz nedir.

Arkadaşının kriz yönetimi şahaneymiş, başıma gelse durumu arkadaşıma hiç söylemem, ne gerek var,kafayı taktı boyutunda da bişey yok

Canım mümkün olduğunca uzak dur bir daha gitme oralara.Şikayet edipte başına bela alma.Arkadaşına da bir fırça atsan iyi olur.Tavrı , tarzı hiç sağlıklı değil

Çok ayıp etmiş ama milletin ekmeğiyle oynamaya gerek yok. Ki şikayet etseniz de birşey olmaz. Arkadaşınızla konuşun her duyduğu şeyi size aktarıp durmasın, benim görüşüm. Sizde bidaha gitmezsiniz olur biter.

Şikeyet edecek birsey yok
Zaten zor sartlarda para kazanıyorlar
Kıza sizi sormus ne var bunda gelip taciz mi etti laf mı attı size

Hata arkadasinda niye gelip sana anlatiyor ki. Kafana da takma belliki alimli bi bayansin dikkat cekiyorsun guzel olmakta basa bela bu devirde sakin kocana bahsetme disariya cikmana kisitlama koyar ister istemez kiskanir

oraya gitmeyin,görmezsiniz bi daha onu;o da unutr gider zaten...anlamadığım da şu:sizin arkadaşınız neden o adama cevap veriyor kesmiyor bu mevzuyu,hımm acaba o da ondan hoşlandı da görüşmek için mi yapıyor ki ;ama işinden etmeyin kimseyi

sıkayetlık bır durum yok syleyeceksen once esıne syle arkadasınıda payla sacmalıyor uzatıp durmasın

Adamı patrona neyi öne sürerek şikayet edeceksin?
Adamın işiyle ilgili yaptığı bi yanlışı yok size karşı
Arkadaşınıza dayanarak size böyle yaklaşmış
Çok saçma gereksiz bi düşünce

o bahsettıgınız yere bırdaha gıtmez
bana bu lafları tasıyan arkadasıma mesafe koyardım ben olsam
sıkayet edılecek bırsey yok

Bilmiyorum ne kadar doğru ne kadarı abartı ama bana pek inandırıcı gelmiyor konuların
Her balkona çıktığınızda dikizleyen komşudan eşinizi rahatsız eden arkadaş sevgilisine kadar abartı geliyor
Hani gösterişli bir çift olabilirsiniz ama bu üstesinden gelinemeyecek durumlar değil dert bile değil
Neyse kolay gelsin zor bir hayatınız var gösterişli bir çift olarak

Aihm gidin bence
Ama ne diyeceksiniz?

siz: Falanca gün falanca çalışan beni begenmiş.
karşı taraf : ...... ( eee? )
Siz : şikayetim bitti.
karşı taraf: ....... ( iptal)

Gencim güzelim oh deyip geçin ya.

Faceden engellesin o şahsı ne diye hala yazışıyor arkadaşınıza dikkat edin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…