Sizce ne yapayım ben bunu şikayet mi edeyim

Başkasına anlatsan "evli barklı kadın bak nasıl da hosuna gitmis anlatiyor" diyecek diye gelip buraya sanki çok dertlenmişsiniz (!) gibi yazınca olmuyor..

Konunuzda dertlik bir durum yok. Zira ne o dükkan dünyadaki son dükkan ne de siz "oraya gitmezse ölecek hastalığı"na yakalandınız..

Adam da size kafayı falan takmamış, gidip sikayet etmeye kalkmayın.

Siz arkadaşınıza gerekli sertliği göstermemissiniz ki hala sizin ağzınızı arıyor bu durum için. Kendinizde ve arkadasınızda bir hata arayın bence

Valla adamdan ziyade sizin evli barklı olduğunuzu bilen arkadaşınızın lisede çöpçatanlık yapan kızlar gibi davranması daha saçma değil mi? Adamı şikayet etmekten ziyade arkadaşınıza ağzının payını verin derim. Adamı şikayet edecek bir şey yok, bir daha çalıştığı mağazaya gitmezsiniz olur biter. Milyonlarca ev eşyası satan dükkan var.

Dengesiz olan arkadaşın. Önce o arkadaşınla iletişimini kes verememiş mi cevabını. Terbiyesiz

bir sorar iki sorar bırakır şikayet edip büyütmeye değmez direk sana ulaşıp bir rahatsızlık vermediği sürece

Böyle arkadaşlar yuva yıkar. Ben olsam ee söyler arkadaşımla bir daha beni asla gorusturmemesini anlayışla karşılardim

durun yahu nakadar onemsediniz jendinizi:s kafayi takmis olmasi icin en kotu haftalarca sizi rahatsiz etmesi lazim o kadin benimdir leyn havalaruna girmesi lazim sora toparlamis bile durumu lutfen cikmayin magaza mudurune falan

Arkadaşınıza da hayret ettim. Ağzının payını neden vermemiş,ikidir sizi rahatsız ediyor bu konuyla ilgili,adamı dinliyor ,3 kere geldide falanda filanda diye.
Ki samimiyeti bile yok,telefon numarası dahi yok.
Konuyu ikinciye açtırmaması gerekiyordu,ısrarla açıyorsa konuşmayı kesmesi gerekiyordu,birde oturup dinliyor 3 kere daha geldi mevzularını meraklı meraklı,yetmiyor size anlatıyor.
Şikayeti falan boşverinde arkadaşınızla arladaşlığınızı gözden geçirin derim. Ne malum adamın bunları söylediği,belki arkadaşınız uyduruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…