Sizce ne yapayım

eceloveds

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
19
-5
1
25
Benim ailem 9 10 yıl önce boşandı ben küçükken ben hep bi kaç sene annemde bi kaç sene babamda kalıp onlar arasında git geller yaşadım kız kardeşimle yeri geldi babamın durumu olmadı anneme gittik yeri geldi annem evlenecekti babama gittik falan şuanda annemle yaşıyorum kendi evime çıkmak istiyorum seneye allah ızın verirse fakat okul okuyorum hala bu yüzden diyorum ki babamın yanına taşınayım annemlede 3 4 senedir beraberiz fakat yine düzenim bozulsun istemiyorum artık yoruldum ama hani babama gidersem her şey daha iyi olacak orada daha rahatım bide istanbulda ben annemle farklı bir şehirde yaşıyorum istanbulda hem okumak hemde işe gitmek gibi bir düşüncem var orada daha rahat etsem de düzenim annemleyken daha iyi ne yapsam bilmiyorum

Noktalama işaretleri, yazının icadından beri belli bir düzen de olmasa bile kullanılmakta. Size de tavsiye ederim. Anlaşılmıyor çünkü…

Dilerim her şey istediğiniz gibi olur. Özgür ve kendi ayakları üstünde…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…