merhaba kızlar,bilenler bilir,10 yıllık büyük aşktan sonra problemli bir hamilelik,beraberinde kayınvalide eş ve annemin arasında kalma durumu yaşadım...şimdi çok iyi maaşallah herşey,olanları unutmaya çalışıyorum eşim de bu konuda elinden geleni yapıyor sağolsun.haftasonu bizim evlilik yıldönümümüz,eşim oldumolası bana hediye almamıştır doğrudürüst...hani dışarda satılan tek güller var ya onlardan alır hep,ben de ne yalan söyleyeyim hiç sevmem onları,adam gibi bir buketi tercih ederim.1 kez işyerime çok güzel bir aranjman yolldı 3 sene önce,çok mutlu olmuştum epey pahalı bişiydi.hani parasından da değil,de düşünülmüş ve emek verilmiş olmasını istiyorum.en son ne anneler gününde ne doğumgünümde ne de doğumumda bana hediye almadı.hatırlattığımdaysa işe başladığım zaman pırlanta alıcam sana dedi...bu arada epe zamandır işsiz,arada bişeyler yapıyo ama eskisi gibi değil...eskiden çok kazanırdı.Allahtan birikmişimiz varda çok şükür sıkıntıda değiliz..neyse size sorum şu,içimde aldı benim,hem doğum hediyesi hem evlilik yıldönümümüz için bişey istesemmi eşimden,ya da hatırlatsammı?onamı bıraksam,görmezden mi gelsem?ya güzel bişeyler yapsın istiyorum,ne bileyim bişey alsın işte,görümcememi söylesem?bi hareket bişey bekliyorum yani...ne yapayım?bu arada onun doğumgününde sadece 15 dk lığına beni bi yere bırakmıştı,o arada ondan gizli ona parfüm aldım,hediye ettim,bebişim yüzünden çıkamıyordum sık sık dışarıya çünkü...