sizce ne yapayım?

pari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
306
1
116
Bursa
merhaba kızlar,bilenler bilir,10 yıllık büyük aşktan sonra problemli bir hamilelik,beraberinde kayınvalide eş ve annemin arasında kalma durumu yaşadım...şimdi çok iyi maaşallah herşey,olanları unutmaya çalışıyorum eşim de bu konuda elinden geleni yapıyor sağolsun.haftasonu bizim evlilik yıldönümümüz,eşim oldumolası bana hediye almamıştır doğrudürüst...hani dışarda satılan tek güller var ya onlardan alır hep,ben de ne yalan söyleyeyim hiç sevmem onları,adam gibi bir buketi tercih ederim.1 kez işyerime çok güzel bir aranjman yolldı 3 sene önce,çok mutlu olmuştum epey pahalı bişiydi.hani parasından da değil,de düşünülmüş ve emek verilmiş olmasını istiyorum.en son ne anneler gününde ne doğumgünümde ne de doğumumda bana hediye almadı.hatırlattığımdaysa işe başladığım zaman pırlanta alıcam sana dedi...bu arada epe zamandır işsiz,arada bişeyler yapıyo ama eskisi gibi değil...eskiden çok kazanırdı.Allahtan birikmişimiz varda çok şükür sıkıntıda değiliz..neyse size sorum şu,içimde aldı benim,hem doğum hediyesi hem evlilik yıldönümümüz için bişey istesemmi eşimden,ya da hatırlatsammı?onamı bıraksam,görmezden mi gelsem?ya güzel bişeyler yapsın istiyorum,ne bileyim bişey alsın işte,görümcememi söylesem?bi hareket bişey bekliyorum yani...ne yapayım?bu arada onun doğumgününde sadece 15 dk lığına beni bi yere bırakmıştı,o arada ondan gizli ona parfüm aldım,hediye ettim,bebişim yüzünden çıkamıyordum sık sık dışarıya çünkü...

allah bagislasin öncelikle ablam... skintilarin gecmesine sevindim, allah büyük dert vermesin, insallah is bulur esin....
eger mutluysan, ve seni seviyorsa... bosver birsey almasin... o hazir güllerden almasi bile güzel, hatirlamisya sen ona bak...
kendimi senin yerine koydumda.,.. dogru biz kadinlar hediye bekleriz hep...
caktirmadan yaninda netde birseyler bak, istedigin birseyler, ayyy bu nekadar güzelmis degilmii de ona gösterr...... caktirmadan iste... mesaj verir gibi... e onuda anlamiyorsa diyecek birseyim yok bosverr :)))

seni seviyorum demesi bile yeter..
hem evlilik yıldönümlerinde sadece erkeklerden birşey beklenmemeli diye düşünüyorum..
varsın almasın doğum için hediye yanınızda olsun elinizi tutsun size sahip çıksın yeter...

tamam evde sorun olmamasi aranizda surtusme olmamasi guzel bir sey
ama hediyenin veya ufak tefek dusunulmus surprizlerde ister insan
durumuna gore diyelim
ben tek gullerden ayiciklardan memnunum simdilik 1 sene oldu evleneli
ama 10 sene gecerse memnun olurmuyum bilmiyorum..
esiniz belki maddiyattan dolayi hediye alma konusunda konsantre olamiyor
ama bunu tatli dille ve hafif sitemli bir sekilde soyleseniz belki bir seyler yapar
bir aile oldugunuz icin mutlu oldugunuzu saglikli oldugunuz icin sukrettiginizi
ama ozel gunler kadinlar icin onemli oldugundan ister istemez
ondan bir ozellik beklediginizi belirtin acikca.. maddiyat konusunda takilmamasini ama hazirdan cok dusunulmus bir sey olmasinin onemini sikbogaz etmeden anlatirsaniz anlar belki..

tamam evde sorun olmamasi aranizda surtusme olmamasi guzel bir sey
ama hediyenin veya ufak tefek dusunulmus surprizlerde ister insan
durumuna gore diyelim
ben tek gullerden ayiciklardan memnunum simdilik 1 sene oldu evleneli
ama 10 sene gecerse memnun olurmuyum bilmiyorum..
esiniz belki maddiyattan dolayi hediye alma konusunda konsantre olamiyor
ama bunu tatli dille ve hafif sitemli bir sekilde soyleseniz belki bir seyler yapar
bir aile oldugunuz icin mutlu oldugunuzu saglikli oldugunuz icin sukrettiginizi
ama ozel gunler kadinlar icin onemli oldugundan ister istemez
ondan bir ozellik beklediginizi belirtin acikca.. maddiyat konusunda takilmamasini ama hazirdan cok dusunulmus bir sey olmasinin onemini sikbogaz etmeden anlatirsaniz anlar belki..

ben anlayabiliyorum seni düsünülmek istiyorsun
ne olursa olsun herkesin hosuna gider hediye almak
insan esinden hediye almiycaksa kimden alacak
ama bilmiyorumki istedikten sonrada ayni degerle
ayni heycanla alicakmisin
görümce yerine kocanizla konusun yinede hic bisey söylemedende
olmuyor madem söyleyin belki anlar

Eşiniz şu an çalışmıyormuş... Bu durumda hediye beklemeniz biraz abes değil mi???
Sonuçta severek evlenmişsiniz... Birbirinizi seviyorsunuz... Sizi sevdiğini dile getiriyor, sizi önemsediğini hissettiriyorsa ha buket olmuş ha tek gül olmuş, ha hiçbişey olmamış ne önemi var ki....
KArısını her aldattığında koluna bir burma bilezik takan, bi tek taş yğzük alan, eve buket buket çiçek yollayan bir adamla evli olmaktandsa seven sadık dürüst bir adamla evli olmak daha iyi değil mi???

sizin en gğzel hediyeniz bebeğiniz. bundna güzel bi hediye olamaz ki .. maddi değeri olmayan ama manevi değeri paha biçilemez en guzel sey budur...

fazlasından gözünüz olmasın

asla eşimin hediye almasından hoşlanmam. hele ki çiçek alması beni çıldırtabilir.

biz özel günümüzde yemeğe gideriz oradan da eğlenmye gideriz ve bir de alışveriş merkezine uğrayıp güne özel hediyemizi kendimiz seçeriz.
çünkü ikimizde birbirimizin zevkine pek alışamadık.
ben ona süpriz pasta yaparım o buna çok sevinir. o da bana kal şeklin üzerinde yazılar yazan past yaptırır doğum günlerimizde böyle geçer:)
mühim olan o günün özel gün olduğunu bilmesi ve sarılmasıdır.

tamam hediye beklemeniz çok normalde eşiniz işşizmiş bu durumda hediye beklemeniz bana biraz garip geldi açıkcası sonuçta şu durumda Allah a şükür geçinebiliyoruz birikmişimiz vardı demek bile ne büyük nimet o para birden biterse anlarsınız...Allah yardımcınız olsun

sen "bana hediye al" dedikten ya da görümcene dedirttikten sonra aldığı hediyenin bi kıymeti var mı ki?? o zaman da düşünmeden almış olacak istediğin için. bence gerek yok aldırmana. ama buna çok kırıldığını ve içerlediğini, sonuçta ondan dağlar taşlar hediye beklemediğini bi şekilde hissettirebilirsin.

Canim esin calismiyormus zaten.
Hediye bekleme bence.
O gun birlikte disari cikin, beraber vakit gecirin.
Gerekirs siz organize edin.
Hediye bzim icin onemli bi parca olsa da erkekler icin kucuk bi ayrinti...

bence hediye o kadarda önemli değil hatırlaması bile yeter biz kadınlar hediyeleri sevdigimiz için özel günlerde beklentiye giriyoruz bence hediye önemli değil

hayrlı olsun bebegınız..saglıcakla buyutme dılegıyle..
esınıze dırek hatırlatma yerıne kucuk ımalarla laf atabılırsınız ..sız dırek dedıkten sonra hedıye almasının anlamı kalmaz kı..

yok canım bişey deme sen senin demenle yapması pek ii olmaz hani kendi hatırlaması gerek zaten hatırlar ya sende fazla beklenti içinde olma bence içten bir seni seviyorum herşeye bedel bence

çok teşekkür ederim hepinize kızlar,fikirlerinizi paylaştığınız için...öncelikle görümcemle arkadaş gibiyiz biz o da abisiyle iyi anlaşır o yüzden öyle dedim...ama biçoğunuzun dediği gibi hatırlattıktan sonra ne önemi var?haklısınız...ayrıca şuan çalışmadığı için almasına gerek yok diyenler de olmuş,siz de haklısınız ama ben zaten çok pahalı bişey istemiyorum,düşünülmüş bişey istiyorum...bi de doğumda anneler gününde falan almadığı ve bu arada anne ve babasına günlerinde aldığı için ben de istiyorum yani...ayrıca durumumuz kötü de değil çalışmasak da çoook şükür,önce çok çalıştık Allahtan...o güne özel bi kahvaltı hazırlayıp,akşam da hadi beraber yemeğe çıkalım dese de yeter...ama odun işte bu erkekler çoğu zaman onun için dedim fikir alayım sizlerden hatırlatayımmı bi şekilde diye...şimdi size yaptığımı anlatayım,dün ve evvelsi gün haftasonu evlilik yıldönümümüz olduğunu hatırlattım.ama bişey istemedim söyledim sadece..sora da gerçi doğumda ve anneler gününde n gördükki..onuda unutursun dedim gülerek ama...2 haftadır hele çok iyi anlaşıyoduk sanki yeniden aşık olmuştuk birbirimize,2 gündür kavga ediyoruz ,kızım yüzünden...diş çıkarıyo ateşi var,eşim benden çok anne olduğu için herşeye karışıyo,ben de böle durumlarda çok evhamlıyım,moralim çok bozuluyo vs.suratım beş karış,dolayısıyla 10 dk tartışıyoruz öle yapma karışma bilmem ne diye...sora normal konuşuyooruz sora hadi bi daha...biraz sıkıntılı yani...bi yandan bayram telaşı gelen giden,biz gidiyoruz...bakalım ne olucak..ama kendikendime şöyle bi karar aldım o eğer bana bu sefer de bişey yapmaz yada almazsa ben de almıycam...

bugün evlilik yıldönümümüz,kızım hala dişlerinin acısını çekiyor,sık sık kusuyor bize bayram bile yaptırmadı ama olsun canı sağolsun onun...dün akşamdan beri eşim bana yaklaşmaya çalışıyor falan...20 yıllık evliler gibi 4 gündür tartıştığımız konuları(yüzde 90 ı kızımla ilgili)konuşmadan bi sonuca bağlamadan yanımagelip sırnaşıyo falan...bense kalbim boşuna kırılmasın konuşalım istiyorum ama nafile,bak bu konuda şöyle dedin ama bende anneyim yani bana hak ver dediğim zaman bende babayım deyip çıkıyo işin içinden...çok müdaheleci yaa...neyse,ben evlilik yıldönümüzle ilgili bi imada bulunmadım zaten,1 haftadır falan...öğlene doğru kalktı,ben sana tost yapayım dedi,bi kahvaltı hazırladı,sonra geldi sarıldı bugün evlilik yıldönümüz ya,odan diyo bi de gülerek...tamam öyleyse bende sarılayım dedim ben de şakayla karışık...sora ciddiyetimi bozmadım yine...valla şu dakikadan sora bu kahvaltı kesmez beni kızlar...somut bişeyler görmek istiyorum!!!bi ara yine geldi yanıma öptü sarıldı bişey söylemeden ama nebileyim,yetmedi ban sanki...şimdi kızım uyuyo,o içereki bilgisayarın başında ben de laptop ın...dışarı çıkalım sen bişey yapmak istiymusun dedi ama bakarız kızım bilir dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…