Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
konusulsun? Ne sanıyordu sizi sevgiliniz? Rahibe Teresa falan mi? Ayrica sevgiliniz o arkadasa yaptığı bu gerzeklikten ötürü mesafe koymaliydi, mesafeyi size koyuyorsa siz yol verin zaten.
Çok yakin bir arkadaşınızın sizin sevgili olduğunuz arkadaşında gözü varmış..
Yahut sizi arkasina yakistiramiyor,sevgilisi olmanızı onaylamiyormus.
Siz sevgili olunca da katlanamamis.
Başlamış kotuleyip karalamaya.
Konuşmaniza gerek yok,bu kız sizin arkadaşınız değil..
Ayağınız kayip dusseniz ; toprak atar üzerinize
Arkadasin (ki aslinda arkasadaain degil bu yuzden kiz diye devam edecegim) sizin beraber olmanizi istemedigi icin kuyunu kaziyor. İki alternatif var. A) kizin cocukta gonlu var o yuzden sizi cekemiyor B) sen ve sevgilin kiza arkadas olarak daha az ilgi daha az zaman verdiginiz icin rahatsiz. Bunun cok benzerini universtedeyken yasadim aninda arkadasimi sildim, erkek arkadasima gorusmeni istemiyorum ama sen bilirsin dedim (ki gorusmedilr). Senin de bir karar vermen lazim.
Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi çok yakın arkadaşım demişsiniz bu durumda hayatınızdan neden çıkardığınızı bilmeye sözüm ona hakkı var. Yerinizde olsam her ikisiyle uygun biyerde buluşur yüzleştirir ikisini de hayatımdan çıkarırdım. Aileme de beni bana sormayan adamla devam edemicegimi söylerdim. Sevgilinize karşı da net olun çizgileriniz olsun katı ve güçlü durun yok ara vermekmis yok zamana birakmakmis boş iş eğer şimdi bunu kabullenirseniz sonrasında canı isteyince gelip sıkılınca giden bi sevgiliye sahip olursunuz
Gerçekten kadın kadının kurdu.
Sevgilinde başkasının ağzına bakıp sıkıntı çıkarıyorsa hayatından çıkar.
Ama o arkadasın mutlaka çıkar hayatından.
Senin mutluluğunu çekemiyor kıskanç fesat bir pislik