Sizce ne yapmalı

cimcime1242

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
191
19
118
İstanbul
merhaba hanımla ben şuan 24 haftalık hamileyim 10 aylık evliyim sorun şu eşimin ailesi bayramda komple köye giderler kaynanamın ailesi 3 kişiden ibaret olduğundan bayram sabahı hepsini görür ve köye gider geçen bayram bende gittim daha 1 aylık evliydim 2. günü istanbula gelmek istediğim için suratlarını astılar ama benim ailem onun gibi 3 kişiden oluşmuyor kalabalık bir aileyiz ve herkes bayramlaşmak istiyor.Şimdi bana akıl verin ben bayram da 32 haftalık filan hamile olacağım bana gel dicekler ve ben gitmek istemiyorum eşime çıtlattım ben gidemem diye oda nasl gidiceksin o sıcakta filan dedi ama annesi babasından çok çekinir onlar ısrar ederse gidelim dicek ben ne yapmalıyım ki gitmeyeyim

Son düzenleme:
32 haftalık gebelere uzun yolculuk ve fiziksel yorgunluk önerilmez ayrıca kendini mutlu hissettiğin yerde olman bebeğin için önemli.

zaten son ay seyahat yasaktır hamilelere. Doktorun söylemedi mi? Kontrole onunla git ve eşin de yanındayken doktoruna seyahat engelim var mı de. Eşinde alsın cevabını otursun.

bu halde yola çıkmak istemiyorum iyi hissetmiyorum dersin ısrar ederlerse gerekirse diret canım halim yok doktorda yola çıkmamı onaylamadı dersin:31:

Sakin gitme derim arkadasim bende 33 haftalik hamileyken 4 saatlik yola gidip gelldim dondugumde bir bucuk hafta neredeyse hastanelerde surundum gece giderdim sabah donerdim sabah gidiyodum gece donuyodum hasteneden serumlar yrdim sancim gitsin diye bence sakin sakinnn gitmee

Back
X