merhaba konuyu arkadasim icin aciyorum kendisi yorumlari okuyacak sizden fikir almak istedik..
Kendisi 5 yillik evli cocugu yok..esiyle en ufak birseyde buyuk tartisma yasiyormus,esi tartismalarda hakaret edip daha sonra sinirle soyledigini soyluyormus..kac kez bosanma asamasina geldiler ama esi degisecem diyip yine eski hakine donmus arkadasim benimde hatalarim olabilir diyor ama bu hakaret gormesini gerektirir mi ?daha onceleri siddet olayida olmus simdi yokmus esi iyiyken iyi biri diyor ama cabuk sinirlenen ve sinirlenincede kendini kaybeden biriymis sizce boyle bir omur gecer mi ? Kalp kirildiktan sonra iyi gecinmenin bir anlami var mi ?
Arkadaşınızın eşinin öfkesini kontrol altına alamamakla ilgili sorunu var anlattığınız kadarıyla bu konuda psikolojik yardım almalı evliliklerinin daha kötüye gitmemesi için.
Öfkelendiğinde kendine hakim olamayan bir eşle ne kadar daha sürdürebilir.
Arkadasinizin esi yapi olarak sinirli biri, yardim almasi gerekir bence.
Kendi kendine düzelebilecegini düsünmüyorum, zaten öyle kisiler,
Bir anlik sinirlenip, ondan sonrada Pisman oluyolar...
Bir kez yardim almayi denemis ama surekliligi olmamis ve arkadasimi sucluyormus beni bu hale sen getirdin diye ..
Cvplar icin tessekurler kendisi okuyor cevaplarinizi
Arkadasim her kavgada hakaret duydugu icin icimden hic birsey yapmak gelmiyor diyor esi ise baristiktan sonra herseyin gulluk gulustanlik olmasini..
Esi arkadasim hic birseye kizmasin hep guler yuzlu olsun hep alttan alsin istiyor ama kendisi ufak birseye kiziyormus
kimsenin evliligi 4*4 luk degilki herkesin problemi sikinti tasasi neleri var neleri
4*4 oldugunu zannedeninde baska problemi var
mesela 1 arkadasimin evliligi mukemmel otesi ama cocuklari olmuyor okadar mutsuz oluyorlar ki anlatamam her dizide filmde esine cocuk mujdesi veren kadinlari gorunce gozumun onune hemen onlar geliyor
mesela ben 17 senedir evliyim 3 cocugumuz var yurt disinda cok mesut bir hayatimiz var ikimide universite mezunu isi gucu olan maddi imkanlari olan insanlariz 17 senede bir es karisnin kalbini bir kere kirmazmi kirmaz. aha ozel gunleri hic hatirlamaz o ayri ama umrumda degil gonlum rahatti ya o bana yeter. bu guzellik 2 senedir ugrastigimiz kanserle mucadeleyle geciyor. bir anda hayatimiz degisti ameliyatlar radyoterapi kemoteraliler nobet gecirmeler.... her ay nerdeyse 1 hafta hastanedeyiz ama sikayet yok
yani kimse harika degil hicbir evlilik harika degil bence bunu unutma