- 18 Haziran 2010
- 5.577
- 1.675
- 773
eşinin beğenmediğin davranışlarının değişmesi için hemde kendin içinde güzel ahlaklı olmak için ikinizin mutluluğu için canımamin inşallah rapisaeşimin adına mı çekicem peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinin beğenmediğin davranışlarının değişmesi için hemde kendin içinde güzel ahlaklı olmak için ikinizin mutluluğu için canımamin inşallah rapisaeşimin adına mı çekicem peki ?
umarım çok istiyorum değişmesini. :) ama şuan hayal gibi geliyor.Iyilikten maraz dogar, sen yemegini, camasirini, bulasigini, cocuk bakimini tek basina ustlen, bir de ustune calis para kazan, beyefendi yan gelsun yatsin.. insaf ya.. bence kazandigin parayla temizlige kadin tut, hic de hesap verme kocana.. kendin yardim et oyleyse de, eger kadin gelmesin temizlige derse.. bosanmayi da hic dusunme, bosanmaktan ziyade, davranislarini degistirmeye ugras.. olmaz diye birsey Yok.. olur...
oğlumu kedisine bırakıp gitmeyi bi kaç defa denedim ama oğlum olur bende geliyim beni burada bırakma diyince olmadı.sanki oğlumada yanlış yapıyorum gibi geliyor. sanki kendimi düşünüyorum gibi geliyor buseferdeBence cocugu bir yakiniza birakip sizde 11 12ye kadar disarda kalin sonuc evden disari cikmayan bir adam...cokmu sıkıyorsunuz yoksa..
Degisir degisir.. hele bi etekleri tutussun gorurum onu ben. Benim kocam da bakti is bosanmaya gidiyor, babamla ben adliyeye gittik, adam Geri adim atti, tabi Bizim sorunlar farkliydi ama olsun.. sonucta Geri adim atti ve soz Verdi nazi seylere.. seninki de mecburen rahatindan taviz verecek, mecburen verecek...hele bi gorsun sen kararlisin, o da anlayacak durumun ciddiyetini.. boyle rahat bi duzeni hangi erkek kaybetmeyi goze alir..umarım çok istiyorum değişmesini. :) ama şuan hayal gibi geliyor.
anladim. cocuk varsa ev islerini mecburen yapacaksiniz. kazancinizin gittigi yer varsa dedigimi de yapamiyirsunuz. peki biraz butce ayiripev islerine yardimci birini bulsaniz. en azindan yukunuz hafifler. bir de esiniz dusari cikarken siz de gitseniz. baligs olmaz tabi de baska seyler de ona katilin gidin boylece vakit gecirmis olursunuz aole oldugunuzu anlar. bir de balik,avlanmak, define aramak gibi seyler de ayni alkol gibi kumar gibi birsey sanirim. insana geldi mi yakasini birakmiyir.maaşım krediye gidiyor zaten. araba almıştık benim zorumla çocuk hastalanıyor anneme çocuğu bırakıken zor oluyo diye .
Zaten kesinliklr isten ayrilmayin. Sadece kazanciniz kendinize kalsin Birikim yapin.o hastayken ilgilenmeyin oglunuza yogunlasin.mesela aksam hep birlikte otururken arkadasiniz arasin pazar gunu icin randevulasin. O sizi ewde birakip gidiyo ya ben olsam ona o firsati vermem ben ondan once programimi yapar cikarkende ben cikiyorum anahtarini almayi unutma kacta gelirim bilemiyorum kapida kalirsin derim.bunu yaprkende nispet yapar gibi degil rutin biseymis gibi gayet dogal davranarak yaparim.umursama bi sure yoksay bence.ona onungibi davran aynasi ol kisacaişten ayrılıcam demirtürlü geçindiririm dedi ama yüzünde değişme olmuştu. ama kendinden de ödün vermemeye çalıştı. haişten ayrılırsam nolur üstüme daha çok ağırlık biner.
bikaç kez yapmışlığımız var arkadaşlarıda eşleriyle çıkmışlardı. onlar el ele biz o önde ben arkada arkadaşları soruyor oğlum hanımın arkada sen önde verdiğitepki haa o gelir geliranladim. cocuk varsa ev islerini mecburen yapacaksiniz. kazancinizin gittigi yer varsa dedigimi de yapamiyirsunuz. peki biraz butce ayiripev islerine yardimci birini bulsaniz. en azindan yukunuz hafifler. bir de esiniz dusari cikarken siz de gitseniz. baligs olmaz tabi de baska seyler de ona katilin gidin boylece vakit gecirmis olursunuz aole oldugunuzu anlar. bir de balik,avlanmak, define aramak gibi seyler de ayni alkol gibi kumar gibi birsey sanirim. insana geldi mi yakasini birakmiyir.
Biraz zor olacak dediklerim ama önce kendine her zamankinden çok bak giyin süslen haftada bir çocuğu bırak kocana çık arkadaşlarınla gez arkadaş yoksa yalnız gez sende onsuz birşeyler yap .bu ne ya ben evhanımıyım 2 oğlum var eşim yardımcı olur yinede böyle bi dünya yok yuvanı yık demem asla ama daha yol yakın değişebilirMerhabalar hanımlar;
6 yıllık evliyim.4 yaşında bir oğlum var. çalışan biriyim. eşimle sürdürmeye çalıştığım bi evlilik yaşıyorum şuaralar. şöyle ki 2 mizde hafta içi çalışıyoruz. sabah 5de kalkıyorum. gün erkenden başlıyor. işten 6da çıkıyorum. oğlumu alıyorum eve gelmem 7yi buluyor. yemek hazırla sofayı kur kaldır derken 8:30 9 oluyor. eşim bu arada ya uyuyor ya bilgisayar başında. çocukla ilgileneyim yada yardımcı oluyum durumu yok.yemekten sonra genelde arkadaşlarıyla dışarı çıkar 11 12 gibi evde olur.evde olduğu zamanlarda yine tv başında yada bilgisayarda.önceleri düzelir mi acaba diye çaylar meyveler hazırlardım.hani sohbet ederiz kafamız dağılır diye ama öylede olmuyormuş.kendime bulaşık çıkarmaktan başka. haftasonları da birşeyler yapmak istesem öğleden önce kalkılmaz. ya hava soğuktur çocuk hastalanır. ve bu durumlarda arkadaşlarıyla balığa gider. son 2 senedir böyle. alıp karşıma konuştum hep. benimde seninle beraber bişeyler yapmaya ihtiyacım var. diye. son patlama bugün oldu. 1 haftadır hastayım. işten izn alıp dinlenmeye durumum yok. bugün için yatıp düzeliyim istiyordum.ama olmadı. sabah erkenden kalktı hazırlandı.balığa gitmek için. benim durumumu göre göre. bu şekilde evde mi bırakıcan dedim. yerimden kalkamıyorum.çocuğa kim bakacak yazık yavruma bulaşacak hastalık diye yaklaşamıyorumda. öğlene gelicem zaten dedi çıktı. akşam 6 da geldi ve sadece kez aradı.çocuk napıyor diye.
bende msj attım sakın eve gelme sana ihtiyacımız yok seninde bize olduğu gibi dedim.daha önceleride hep aynı durumlar yaşandı bu kez son artık yürütemiyorum dedim. birkaç gün düzelindi. ama sonuç hep aynı boş zamanları hep arkadaşlarıyla. kendimi kullanılıyor hissediyorum artık. yemeği temizliği hertürlü ihtiyacı gideriliyor. ve ortada yaptığı el sağlıklığı oluyor. artık ne yapmalıyım bilemiyorum. bu şekilde sürdürmek istemiyorum. fikirlerinizi bekliyorum
Tatil zamanlarınızda kendinize zorunlu uğraş bulun Çocuğa bakmak zorunda kalsın .Bırakın o tek başına kalsın ...Bencillik bu.Merhabalar hanımlar;
6 yıllık evliyim.4 yaşında bir oğlum var. çalışan biriyim. eşimle sürdürmeye çalıştığım bi evlilik yaşıyorum şuaralar. şöyle ki 2 mizde hafta içi çalışıyoruz. sabah 5de kalkıyorum. gün erkenden başlıyor. işten 6da çıkıyorum. oğlumu alıyorum eve gelmem 7yi buluyor. yemek hazırla sofayı kur kaldır derken 8:30 9 oluyor. eşim bu arada ya uyuyor ya bilgisayar başında. çocukla ilgileneyim yada yardımcı oluyum durumu yok.yemekten sonra genelde arkadaşlarıyla dışarı çıkar 11 12 gibi evde olur.evde olduğu zamanlarda yine tv başında yada bilgisayarda.önceleri düzelir mi acaba diye çaylar meyveler hazırlardım.hani sohbet ederiz kafamız dağılır diye ama öylede olmuyormuş.kendime bulaşık çıkarmaktan başka. haftasonları da birşeyler yapmak istesem öğleden önce kalkılmaz. ya hava soğuktur çocuk hastalanır. ve bu durumlarda arkadaşlarıyla balığa gider. son 2 senedir böyle. alıp karşıma konuştum hep. benimde seninle beraber bişeyler yapmaya ihtiyacım var. diye. son patlama bugün oldu. 1 haftadır hastayım. işten izn alıp dinlenmeye durumum yok. bugün için yatıp düzeliyim istiyordum.ama olmadı. sabah erkenden kalktı hazırlandı.balığa gitmek için. benim durumumu göre göre. bu şekilde evde mi bırakıcan dedim. yerimden kalkamıyorum.çocuğa kim bakacak yazık yavruma bulaşacak hastalık diye yaklaşamıyorumda. öğlene gelicem zaten dedi çıktı. akşam 6 da geldi ve sadece kez aradı.çocuk napıyor diye.
bende msj attım sakın eve gelme sana ihtiyacımız yok seninde bize olduğu gibi dedim.daha önceleride hep aynı durumlar yaşandı bu kez son artık yürütemiyorum dedim. birkaç gün düzelindi. ama sonuç hep aynı boş zamanları hep arkadaşlarıyla. kendimi kullanılıyor hissediyorum artık. yemeği temizliği hertürlü ihtiyacı gideriliyor. ve ortada yaptığı el sağlıklığı oluyor. artık ne yapmalıyım bilemiyorum. bu şekilde sürdürmek istemiyorum. fikirlerinizi bekliyorum
Fazla disari cikmasi arkadaslarla hayra alamet degil benim esimde bi donem boyleydi ama sonradan anladimki aldatiyomus . Hergun hergun arkadasla napcak ya mutlaka altinda bisey var birde sana karsi ilgisiz sizi hic disari cikarmiyo sizle vakit harcamak istemiyosa yuzde 99 aldatiyo. Sen telefonunu kurcala varsa arabasi ses cihazi koy caktiirmadan. Kredi karti harcama dokumleri telefon faturalarini hep bir gozden gecir hatta imkanin varsa bikac kez takip et ciktiginda.Merhabalar hanımlar;