- 3 Nisan 2015
- 50
- 2
- 8
- 40
- Konu Sahibi ceylinadaquiet
-
evet bekarız. ben hiç evlenmedim. kendisi daha önce evlilik yaşamış ama eşi vefat etmiş 6 yıl önce.Bekar mısınız ikiniz de ?
bende diyorum bne de boşu boşuna atma şuna mesaj.. ne bileyim sonrada pişman oluyorum.hayatında biri olmasa bile ilgisizse bırakacaksın.
geçenlerde bana şöyle bir şey yazdı ; kendi şansımız kendim yaratmalıymışım.bende diyorum bne de boşu boşuna atma şuna mesaj.. ne bileyim sonrada pişman oluyorum.
seni oyalayacak baska bi uğraş bul. bu genelde başka birisi oluyo. hatta bu başka birisinin de seni ilgiye boğması lazım ki sevgili sıfatlı şahıs aklına bile gelmesinbende diyorum bne de boşu boşuna atma şuna mesaj.. ne bileyim sonrada pişman oluyorum.
nasıl araştıracağım. watsapp ta istediği zaman istediği an online oluyor. ama bana gelince cevap yok. bahaneleri hazır.Soğukluk girdiyse araya olabilir. Araştır iyice
Merhaba arkadaşlar;
31 yaşındayım erkek arkadaşım 34 yaşında 3 senedir görüşüyoruz. Geçen sene ayrıldık 3.5 ay gibi. Sonra bir vesile ile görüşmeye başladık. Aramızda ki sorun halen devam etmekte. Ne bileyim bazen yeter artık diyorum şu son süreçte 1 haftadır iyice ilgisiz ve mesajlarıma bile doğru düzgün cevap vermiyor. amcası rahatsız ve işlerinin olduğunu bahane ediyor. bende artık bunaldım bu durumlardan. biri olduğundan şüpheleniyorum hayatında. ve açıkçası bazen bana yazdığı sözler geliyor aklıma ve diyorum halen kendi kendime neyin peşindeyim.sizce ???
aynenhicbir erkek durduk yere mesafeli olmaz. ya bir problem var aranizda kafasinda buyuttugu, ya baska bi hatun var, yada baglanmakla alakali bi sorunu var.
evet biliyorum yazdıklarımın yetersiz kaldığını. eğer yazarsam ki bana kızacaksınız. aramızda ki sorun para sorunu. hiç detayını vermeyeyim. geçen hafta çıkıştım eğer bu durmlar olmasaymış şimdiye çocuğumuz olurmuş. açıkçası gecenin bir yarısı asla watsapp a girmez biliyorum onu az buçuk ta olsa diyorum 3 senedir tanıdım artık. geçenlerde merak ettim nerdesin diye gecenin bir yarısı mesaj atmış arkadaşlarımla yemketeydim falan. bana diyor ki sen benimle dalga geçiyorsun aslında kendisi benimle dalga geçiyor resmen. ne bileyim üzülüyorum gerçekten . ne yapacağımı şaşırıyorum bazen.bence yorum yapabilmemiz için yazdıklarınız biraz yetersiz kalmış
ne sıklıkta mesaj atıyorsunuz da yanıt alamıyorsunuz
neden biri olduğundan şüphe ediyorsunuz, bir ip ucu mu yakaladınız?
sizi sevip sevmediğini, gelecek düşünüp düşünmediğini ifade ediyor mu?
adım atıyorum hep. ama daha ne yapmalıyım bilemiyorum. üzüldüğümü de söylüyorum.sizden bir şeyler bekliyor olabilir. bence seviyorsanız siz ilk adımı atabilirsiniz.
kısa yazmak istiyorum yanlış anlamayın. sebep para idi. eğer detayını anlatırsam kızarsınız bana. hala mı aynı sorun dersiniz. sevmesem bu kadar süre sabretmezdim.araniza sogukluk girmesinin sebebi neydiki yani gecen sene yasadiginiz ayrilik nedeni
adım atıyorum hep. ama daha ne yapmalıyım bilemiyorum. üzüldüğümü de söylüyorum.
bilemiyorum canım ne yapmalıyım. ben ona çok özveride bulundum. hep hep hep kendini haklı görüyor. bu ara söylenmeleri de azaldı yani hiç yok ..adım atıyorsanız yine de verim alamıyorsanız durum sorgulanmalı
umduğunu da bulamamış olabilir ve ilk heyecan da bitmiş olabilir. bilemiyorum ki..anladim sorununuzu ama soylede bisey var umdugunumu bulamadi sizde yada ne bilim ilk heyecan falanmi bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?