sizce ne yapmalıyım. durum karmaşık

ceylinadaquiet

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
50
2
8
40
Merhaba arkadaşlar;
31 yaşındayım erkek arkadaşım 34 yaşında 3 senedir görüşüyoruz. Geçen sene ayrıldık 3.5 ay gibi. Sonra bir vesile ile görüşmeye başladık. Aramızda ki sorun halen devam etmekte. Ne bileyim bazen yeter artık diyorum şu son süreçte 1 haftadır iyice ilgisiz ve mesajlarıma bile doğru düzgün cevap vermiyor. amcası rahatsız ve işlerinin olduğunu bahane ediyor. bende artık bunaldım bu durumlardan. biri olduğundan şüpheleniyorum hayatında. ve açıkçası bazen bana yazdığı sözler geliyor aklıma ve diyorum halen kendi kendime neyin peşindeyim.sizce ???

Soğukluk girdiyse araya olabilir. Araştır iyice

bende diyorum bne de boşu boşuna atma şuna mesaj.. ne bileyim sonrada pişman oluyorum.
seni oyalayacak baska bi uğraş bul. bu genelde başka birisi oluyo. hatta bu başka birisinin de seni ilgiye boğması lazım ki sevgili sıfatlı şahıs aklına bile gelmesin

hicbir erkek durduk yere mesafeli olmaz. ya bir problem var aranizda kafasinda buyuttugu, ya baska bi hatun var, yada baglanmakla alakali bi sorunu var.

bence yorum yapabilmemiz için yazdıklarınız biraz yetersiz kalmış
ne sıklıkta mesaj atıyorsunuz da yanıt alamıyorsunuz
neden biri olduğundan şüphe ediyorsunuz, bir ip ucu mu yakaladınız?
sizi sevip sevmediğini, gelecek düşünüp düşünmediğini ifade ediyor mu?

evet biliyorum yazdıklarımın yetersiz kaldığını. eğer yazarsam ki bana kızacaksınız. aramızda ki sorun para sorunu. hiç detayını vermeyeyim. geçen hafta çıkıştım eğer bu durmlar olmasaymış şimdiye çocuğumuz olurmuş. açıkçası gecenin bir yarısı asla watsapp a girmez biliyorum onu az buçuk ta olsa diyorum 3 senedir tanıdım artık. geçenlerde merak ettim nerdesin diye gecenin bir yarısı mesaj atmış arkadaşlarımla yemketeydim falan. bana diyor ki sen benimle dalga geçiyorsun aslında kendisi benimle dalga geçiyor resmen. ne bileyim üzülüyorum gerçekten . ne yapacağımı şaşırıyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…