sizce ne yapmalıyım. durum karmaşık

Simdi ´whatsapp yazismalarini takip edebilirsiniz bi programdan´ diycem ama..
Hala akasyanin konusunun sokundayim.
Demeye korkuyorum

bir oradan bir buradan yazıyorsunuz, karışık oluyor
mevzu para mevzusu,açmak istemiyorsunuz, ok
whatsapp ne alaka anlayamadım....
neden sizin dalga geçtiğinizi düşünüyor?

nasıl yani anlamadım.... gerçekten.. akasya ???

Bi arkdas vardi burda. Kocasina ´mrhaba canim´ mesaji geldikten sonra icine bi kurt dustu konu sahibinin.
Konu acti acaba sevgilisimi var kocamin diye. Bizde beraberce arastirdik program indirdik ve taktik verdik felan.
Programi indirdigi gece 3 4 saat sonra konu sahibi kocasinin whatsapp yazismalarini aninda gordu. Ve bi kadina canim bitanem diye konusmalarina sahit oldu. Ne kadar haksiz cikmak istesekte maalesef aldatiliyodu konu sahibi.

para mevzusu ile detayı vermek istemiyorum saygı gösterdiğiniz için teşekkür ederim. yani ona ben bir söz verdim ara ara yapıyorum parasal olarak. bazen dediğim gün yapamadığım için dalga geçtiğimi düşünmüştü.bunun için böyle bir söylem yaptı. ben mesaj atınca okuyor ama cevap vermiyor watsaaptan. ama online olduğunu görüyorum genelde baktığım zaman.

evet haklısınız. bugün söylemeyi düşünüyorum ama bugün de kandil. ne bileyim eğer doğruysa amcası da rahatsız. ama amcasının rahatsız olması bir engel de değil. sanki kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor benimle.

Borcun varsa odersin yavaş yavaş. Böyle iliski yürümez.

Ben online yakaladigim an sorarim kimle konusuyosun diye acik acik soyler inanmis gibi yapip daha sonra caktirmadan bakiyorum bulustugumuzda. Onu kirmadan arkami kolluyorum:)
Erkekler tum gunlerini bizi dusunerek gecirmiyor kafalari cok baska. Baska isleri vardir. Kalbini kirletme bence bosuna uzuyorsun kendini. Aranizi duzeltmeye bak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…