- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi ceylinadaquiet
-
bilemiyorum canım ne yapmalıyım. ben ona çok özveride bulundum. hep hep hep kendini haklı görüyor. bu ara söylenmeleri de azaldı yani hiç yok ..
nasıl yani anlamadım.... gerçekten.. akasya ???Simdi ´whatsapp yazismalarini takip edebilirsiniz bi programdan´ diycem ama..
Hala akasyanin konusunun sokundayim.
Demeye korkuyorum
evet biliyorum yazdıklarımın yetersiz kaldığını. eğer yazarsam ki bana kızacaksınız. aramızda ki sorun para sorunu. hiç detayını vermeyeyim. geçen hafta çıkıştım eğer bu durmlar olmasaymış şimdiye çocuğumuz olurmuş. açıkçası gecenin bir yarısı asla watsapp a girmez biliyorum onu az buçuk ta olsa diyorum 3 senedir tanıdım artık. geçenlerde merak ettim nerdesin diye gecenin bir yarısı mesaj atmış arkadaşlarımla yemketeydim falan. bana diyor ki sen benimle dalga geçiyorsun aslında kendisi benimle dalga geçiyor resmen. ne bileyim üzülüyorum gerçekten . ne yapacağımı şaşırıyorum bazen.
Simdi ´whatsapp yazismalarini takip edebilirsiniz bi programdan´ diycem ama..
Hala akasyanin konusunun sokundayim.
Demeye korkuyorum
nasıl yani anlamadım.... gerçekten.. akasya ???
akasya-06 yaz cikar.hangi konu ki o?
zaten tüm sorun para dan çıktı. ayrılık sebebimiz de oydu.Bize Anlatmadığınız "para" sorunundan dolayı size karşı mesafeli ve soğuk olabilir mi?
O zaman ayrılacaksın. Bu kadar umursamaz olunmaznasıl araştıracağım. watsapp ta istediği zaman istediği an online oluyor. ama bana gelince cevap yok. bahaneleri hazır.
Teşekkür ederim, aslında borcum yok ta, şöyle benim yüzümden zarara girdiğini düşündü hep. ondan tek kuruş almadım. bu nedenle hep beni suçladı bende peki ödeyeceğim dedim onu ödemeye çalışıyorum.Borcun varsa odersin yavaş yavaş. Böyle iliski yürümez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?