Sizce ne yapmalıyım? Fikirlerinize muhtacım:)

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.268
333
selam arkadaşlar. bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. okuldan begendiğim biri var. yani şu sıralar daha da yoğunlaştı duygularım:) onunla bi samimiyetim yok, hiç muhabbetimiz olmadı. aslında hiç tipim değil ama çocuğun farklı bi havası var. ses tonu bakışları vs. cok etkileyici:) okulun son günleriydi, sınıfta küçük bir kutlama yaptık. o gün ilk kez konuşma fırsatımız oldu. sınıfta topluca foto cekildik. benim telefondan cektik fotoları. bende bazı arkadasları facebooktan ekledim. fotoları ordan göndermek için. bende ona soyadını sordum faceten bulmak için. yanıma geldi gösterdi filan ekledim onu. sonra bu, profil resmime baktı, cok begendiğini söyledi. diğer resimlerimide baktı. kendisi de fotoculukla ilgileniyormuş hatta kendi sayfasından çektiği fotoları gösterdi. öle biraz konuşmuş olduk. sonra sınıfta ben pasta keserken beni çekti. yanımda başkalarıda vardı ama onların yüzü pek gözükmüyodu, ana karakter bendim fotoda:) neyse ben akşam sınıfça toplu olan fotoyu faceden paylaştım, bu da benim fotomu kendi facesinden paylaşmış, bana da tag yaptı. şaşırdım açıkçası, özelden msj olarak yollamasını beklerdim. sonuçta bi samimiyetimizde yok. ilginç geldi bana. şimdi ise okullar tatil oldugu için onu göremiyorum. arada benim fotolarımı begeniyor, bende onunkileri:) şuanda tek iletişimimiz bu:) sizce ne durumdayız? bi ışık var mı? onunla konuşmak için okulların açılmasını mı beklemeliyim...

hmm bence cok dogal davranislar bunlar.. fotograflarini begendi diye bir isik oldugu anlamina gelmiyor. sen kesinlikle ilk adimi atma.. herseyi zamana birak canim

Okullarin acilmasini beklemene gerek yok ki :) eger o fotografcilikla ilgileniyorsa benim de ilgim var ama etrafimda ilgilenen biri yok, biraz yardim da bulunabilir misin diyebilirsin mesela. Su anda bir isik var mi yok mu pek anlasilmiyor arkadasi olarak goruyor olabilir seni. Ama hoslanmis da olabilir ve bunu anlamanin yolu bir sekilde iletisime gecmek. Ha o da iletisime gecebilir aslinda hoslaniyorsa ama yeni oldugu icin belki cesaret edemiyordur. Guzel heyecanlar bunlar...

hmm bence cok dogal davranislar bunlar.. fotograflarini begendi diye bir isik oldugu anlamina gelmiyor. sen kesinlikle ilk adimi atma.. herseyi zamana birak canim

evt ondan hoşlandığım için bana bi ümit gibi geliyo yaptıgı şeyler:) ilk adımı atmam tabiki ama onunla bi şekilde iletişime geçmek istiyorum

ya evt resmini görünce bile heyecanlanıyorum:) agır biri bide, hoşlansa bile söyleyemez gibi geliyo. fotoğrafçılıktan konuya gitmek mantıklı başka ortak bi noktamız yok şuan için:)

Ortak bir noktanız varmış fotoğrafçılıkla ilgili sen de bence bir kaç foto çek paylaş doğa fotosu vs.. sonra ona sor gönder falan sence nasıl olmuşmu gibisinden faceden yaz böylece bi yazışmaya başla bence artık .. nebilyiim merak ettirici cümleler paylaş facende .. bence okulların açılmasını bekelemene gerek yok bu şekilde telefonlarınızı falan alırsanız zaten 100 de 70i bitmiş sayılır işin :)

evt ondan hoşlandığım için bana bi ümit gibi geliyo yaptıgı şeyler:) ilk adımı atmam tabiki ama onunla bi şekilde iletişime geçmek istiyorum

Neden ilk adımı atmam tabiiki diyorsun ki? Bence bu şekilde düşünme. Hayat akıp gidiyor. Direk gidip seni seviyorum diyecek halin yok ortada birşey yokken ama ilk muhabbeti sen açabilirsin. Mutlu da olursun bence:)

kızlar bugün tatile geldim zaten. artık fotoğrafcılıgımı konuşturcam burda. cekip cekip face e koyucam :) düşer belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…