- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
selam arkadaşlar. bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. okuldan begendiğim biri var. yani şu sıralar daha da yoğunlaştı duygularım:) onunla bi samimiyetim yok, hiç muhabbetimiz olmadı. aslında hiç tipim değil ama çocuğun farklı bi havası var. ses tonu bakışları vs. cok etkileyici:) okulun son günleriydi, sınıfta küçük bir kutlama yaptık. o gün ilk kez konuşma fırsatımız oldu. sınıfta topluca foto cekildik. benim telefondan cektik fotoları. bende bazı arkadasları facebooktan ekledim. fotoları ordan göndermek için. bende ona soyadını sordum faceten bulmak için. yanıma geldi gösterdi filan ekledim onu. sonra bu, profil resmime baktı, cok begendiğini söyledi. diğer resimlerimide baktı. kendisi de fotoculukla ilgileniyormuş hatta kendi sayfasından çektiği fotoları gösterdi. öle biraz konuşmuş olduk. sonra sınıfta ben pasta keserken beni çekti. yanımda başkalarıda vardı ama onların yüzü pek gözükmüyodu, ana karakter bendim fotoda:) neyse ben akşam sınıfça toplu olan fotoyu faceden paylaştım, bu da benim fotomu kendi facesinden paylaşmış, bana da tag yaptı. şaşırdım açıkçası, özelden msj olarak yollamasını beklerdim. sonuçta bi samimiyetimizde yok. ilginç geldi bana. şimdi ise okullar tatil oldugu için onu göremiyorum. arada benim fotolarımı begeniyor, bende onunkileri:) şuanda tek iletişimimiz bu:) sizce ne durumdayız? bi ışık var mı? onunla konuşmak için okulların açılmasını mı beklemeliyim...