- 6 Eylül 2014
- 89
- 13
- 13
- 35
Kkızlar belki duymuşsunuzdur bilmiyorum ama size biley danışmak îstedim bugün amcamın hanımıyla konusuyorduk hanımı benimle yaşıt neyse bi arkadasımız var mış devletten cocuk almıs bakıyormus işte devlet cocugunub bütün masraflarını karsılıyormus bakan kişiyede sigorta yapıp birde maaş veriyormuş para bnm için önemli değilde neyse aklıma yattı aslında 1 yaşında bi cocuk alsam dedm kendi cocugum olana kadar büyütsem hem avunurumda onunla diye düşündm fakat ailem ne der kesin annem karsı cıkar eşim mantıklı bakıyor ama şunuda düşnüyoruz bizim akrabalar dedikoduya cok meraklıdır cocugu alıp onlara gitsem oturmaya dik dik bakarlar söylenirler ne gerek vardı derler git geri götür falan derler hissediyorum bunlar olucak hadi bunu aştık diyelim e bu cocuk bana baglanacak bende ona baglanıcam ayrılırsak o cocugun psikolojisi nolcak zaten terk edilmiş bide ben mi terk edicem onuda düşünüyorum bi andan bunu yapmak istiyorum kendi evladm gibi bakarım hiç şüphem yok ama sonra akrabalar ne der bebegi büyünce nasıl bırakırım düşüncesi napıcam bilmiyorum içinden çıkamadm sizce napaym teşekkürler şimdiden