Sizce Ne Yapmalıyım ? Unutmalı mıyım?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
daha önce burada konu açmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h.../626661-sevmek-sucmus-ozur-dilerim-hocam.html hocamı seviyorum diye malumunuz bir kaç hafta sonra okul açılacak ve ben onu göreceğim yine. Nasıl davramsam ne yapsam bilmiyorum nasıl davranmalıyım sizce unutmalı mıyım ? unutamam biliyorum ama en azından unutmuş gibi mi davranmalıyım?

not:lütfen kırıcı olmayın en azından yapıcı cümleler kullanırsanız sevinirim.

bir kere adam senin onu sevdiğinden hep emin, karşı karşıya geldiğiniz an senin yine öyle bakacağını, yeri geldiğinde imalı konuşmalar yapacağını biliyor.ve belki bundan haz alıyor egoları tatmin oluyor.emin ol o da okula döndüğünde yine aynı hikayeyi yaşayacağını biliyor.sen onun gözünde hep aynı insansın.değişmeyen stabil.onu seven, etrafında dönen bir kız.azcık şaşırt bence.şaşırt ki aklındaki kişi olmadığını bilsin.belki bir yaz boyu fikirlerinin değiştiğini düşünsün.düşünsünki adamın aklında bir soru, sorun olarak belir.hep cepteki mazlum kız erkeklere çekici gelmiyor.bir karakterin, radikal kararların, güçlü duruşun olduğunu hissetmeli.bu hep böyledir.düşünsene biri var sana ilgi gösteriyor, her fırsatta sevgisini dile getiriyor.yeri gelir hoşuna gider yeri gelir ileri mi gidiyor dersin.eğer çok ta sana göre biri değilse önemsemezsin onun bu durumunu sevsin dursundur o bi köşede.ama bir gün dan diye geri çekilse, mutlu mutlu kendi hayatında yaşadığını görsen noluyo yahu demez misin.bu çocuk benimle ilgilenir dururdu ne oldu şimdi.yoksa bişeyimi mi gördü de soğudu.birini mi buldu dersin.aklındaki seni seven uyuz çocuk bir anda sorun oluverir.bir bakmışsın duygularını sorguluyorsun.zamanında ilgilense miydim acaba diye.bu her zaman aynı olmaz tabi.hiiiiç sana göre değilse gitmesi etkilemez.ama konunu okuduğum kadarıyla adam da ilginden alakandan hoşnut.sen geri çekil bak bakalım neler oluyor.umurunda olacak mı, olmayacak mı

Canımm diğer konuna da yazmıştım buraya da yazayım..Onunla ilgilli bütün her şeyi onu hatırlatan ortadan kaldır,sonuçta bu bir ayrılık olacak,okula gittiğinde her an onu görmeye çalışma,çevrendeki başka insanları görmeye çalış ..bir de platonik aşkı canlı tutan en önemli şeylerden biri arkadaş konuşmalarıdır,arkadaşlarınla onun hakkında konuşma,söz verin birbirinize ne olursa olsun konusunu açmayın..ilk başta zor olacak ama böyle böyle unutursun,hele de gerçekten hoşlandığın biriyle çıktığında adım adım silinecek kafandan..

teşekür ederim canım haklısın aslında ondan uzak durdum mu bir sorun olduğunu anlar ve kendi yaklaşmayada çabalar. sence ne yapsam nasıl davransam bir sorun mu var ne oldu bu kıza gibisinden düşünür

sağol canım deneyeceğim ama onun dersini alma ihtimalim varken bunu nasıl başaracağim blmiyorum

Canim diger konunu da merakla takip etmis,oraya da yazmistim. Simdi buraya yazan arkadaslarin yorumlarina baktim da aklin yolu bir :) daha once de soyledigim gibi yeteri kadar ilgi manyagina cevirdin,simdi artik ayni hizla onun egolarini yerle bir etme zamani. Sen hic bir sekilde diger ogrencilerinden farkli davranma ona. Baska derslerde hocalarina nasil davraniyorsan ona da o sekilde davran,ne eksik ne fazla. Yani unutmaya calisayim derken anlamsiz tavirlara da girme tabi ki. Trip atar gibi davranirsan ona da komik gelecektir ki trip de umursadiginin gostergesidir. Sen hic umursamiyormus gibi davranirsan emin ol bu onun canini cok sıkacak. Sinir olacak. Tahmin ediyorum ki akıllı bir insan ve bunu ozellikle yaptigini da anlayacak buyuk ihtimalle. O yuzden sinir olsa da belli etmiycek belki. Ama sen yine de pes etme,uzak dur,ilgi gosterme. Eger onda hic bir kipirti olmazsa bil ki bu zamana kadar bos yere umut etmissin,bu saatten sonra da daha fazla kaptirmazsin kendini. Ha işe yarar da ilgi eksikligini hissederse ne ala, zaten bizim istedigimiz de bu degil mi :)

teşekür ederim canım haklısın aslında ondan uzak durdum mu bir sorun olduğunu anlar ve kendi yaklaşmayada çabalar. sence ne yapsam nasıl davransam bir sorun mu var ne oldu bu kıza gibisinden düşünür

aslında rol yapmakla kendini yorar, bir süre sonra eski haline dönüverirsin.başka odak noktaları bul kendine.onu sil at demiyorum bunun kolay olmadığını biliyorum çünkü.evet aklında bir köşede yine olsun.ama kendine oyalanacağın şeyler bulman gerek.mesela kendinde değişiklik yapabilirsin biraz.yenilen sil at üstündeki ölü toprağını.kendinin farkına var biraz.önce sen sev kendini.o ışığı zaten verirsin etrafına.bunun için plan program yapmana, rol kesmene gerek yok.onun dersine girersen de nötr ol.ne çok deli gibi derse ve ona ilgili, ne de çook boşvermiş dünya umurunda olmayan biri gibi ol.rol yaptığını düşünmesin yani.bu kızda bir değişim var evet ama neden desin.

teşekür ederim canım nasıl davranabilirim sence ilgisiz olarak yani ne yapsam da direk ona tepkili olduğumu uzak durduğumu anlar

zaten kendimde değişiklik yapmaya başladım diyete başladım görünür bir şekilde verdiğimi söylüyor çevrem en azından umursamazca davranacağım onun geçtiği yolda değilde cafede oturacağım derslerinde en arkada olacağım falan başka ne yapabilirim

teşekür ederim canım nasıl davranabilirim sence ilgisiz olarak yani ne yapsam da direk ona tepkili olduğumu uzak durduğumu anlar

canım asıl olay orada zaten.adam senin ona tepkili olduğunu falan düşünmeyecek.farzet ki bu yaz boyunca çok değiştin, bu düşüncenin çok çocukça olduğuna karar verdin, ruhunu dinledin ve aslında onun sana uygun olmadığını ve hatta soğuduğunu hissettin.hatta ve hatta belki aklında başka bir insan var seni düşündüren.başka hobiler edinmişsin bu süreçte.keyifli bir döneme girmişsin.tepkili olur muydun hiç.aksine kendi hayatına bakarsın.hep başka planların olur aklında.derslerin olur, hedeflerin olur, gün içinde yapacağın aktiviteler olur.kısacası senin hissettirmen gereken şu: sen değiştin ve artık aklında o yok.çok çocukçaydı bittiii

Tepkili olma kuzum diyorum ki umursamaz ol. Diger derslerde nasilsan onun dersinde de oyle ol. Yani aranizdaki o konusmalar hic olmamis gibi. Sanki daha once ona duygularindan bahsetmemissin gibi davran. Derslerin bitince okulda fazla vakit gecirme gozunun onunde olma. Kendine baska ugraslar bul hayatin tadini cikar mutlu ol o da gorsun senin baska seylerle mutlu oldugunu. Okulda da aktif ol arkadaslarinla vakit gecir biseyler yap seni baska ortamlarda mutlu hareketli gorsun.

iyi fikir bu aslında bnu denemeliyim. en azından ilgilenmiyorum kitap okuyorum artık boş zamanlarımda onu beklemiyorum görmek için derslerde en önde değilim yanından geçerken yüzüne bakmayacağım o hiç yokmuş ve kendi kendime mutlu olarak davranacağım :)

aynen böyle yapacağım o yanımdan geçerken glümseyeceğim arkadaşlarıma hatta ne konuştğmuzu merak ettirecek bir konumda davranacağım :)

tatlım bu yazın iyi geçtiğini onunla ilgili bütün meselelerini çözdüğünü tek derdinin okul ve kariyerin olduğunu göstermek ve bunu içinde dimdik ayakta durmak unutma sen elinden geleni yaptın hatta fazlasını yaptın artık onda karar ya senle olmayı seçer ya sensiz olmayı unutma canım sevgiden önce hayatın ön planda senin sevgi zamanla oluyor tek yapman gereken güzelce giy kıyafetlerini yap saçlarını makyajını bırak gerisini o düşünsün

deneyeceğim dediklerini canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…