• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksız mıyım ? Yoksa uyarmamalı mıydım!

o nasil saygısızlık ya..😠 esiniz sizden yana olmus zaten onunla iyiysen ötesini bosver bebeginle ilgilen🤱🏻😌
Çok şükür o yönden bir sıkıntı yok RABBIM herkesin yuvasını huzur mutluluk daim eylesin inşallah 👐😊

Bence haklısınız ağızları bozuk. Öyle bir ortamda nasıl çocuk yetiştireceksiniz?
Evi ayırma durumunuz yoksa sürekli uyarmak zorundasınız.
Gerkli şekilde sert bir üslubla degilde kibarca da olsa gerekki söylüyorum ilk başta suskun davranıyordum diye boyle davranıyorlar demekki yerinde cevap ve4ince herkes yerini biliyormuş gorumcem zaten evden ayrildi

Ve ben görseniz o kadar sabırlı ve kibar davranıyorum ki belki de ondan böyle

Aşırı iyi niyetli kişiler maaalesef böyle davranışlar görebiliyor.....
Hatalarını biliyorlar aslında ama sizden uyarı aldıkları için küsüyorlar..

Bu tarz kelimelere asla tahammülüm yok... benzer nedenle bugün bizde kriz patlak verdi...

Bu tarz kelimelere asla tahammülüm yok... benzer nedenle bugün bizde kriz patlak verdi...
Ben aynı evdeyiz kötü olmayalim ıyi olalım sorun olsa dahi konuşarak çözelim istiyorum ve eşim icin de susuyorum bazen napsam bilemedim yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsem sakal

Özel değilse siz de nasil bir sorun oldu

Haklısınız,ben de hoslanmazdım.Çocuğun bilinçaltında bir sekilde etki yaratıyordur.Şaka niyetli de olsa hic hos bir kelime değil,şaka komik olur,komik de değil

Bebek arabası acil bir ihtiyaç değil bekleyebilirdiniz. Bebek doğar doğmaz bebek arabasina kiyulmuyor sonuçta

Bebek arabası acil bir ihtiyaç değil bekleyebilirdiniz. Bebek doğar doğmaz bebek arabasina kiyulmuyor sonuçta
Gerçekten alacağını bilsem beklerdim ama daha once de bu konuya benzer sözler verdi ama arkasında durmadı güvende ondan onu beklemedim

siz de onları öyle çağırın bakalım aynı şekilde eğleniyorlar mı güzel geliyor mu kulağa.

Aradaki samimiyete bağlı olarak şaka yaptığından eminsem bir defalık sorun etmem. Ama devamlı yapılırsa ikaz ederim.

Görümce konusuna hiç girmiyorum, beklemişsiniz aylar geçmiş alıcam dediği şeyi almamış, siz sorunca mırın kırın etmiş. Bekleyin ben alıcam deseydi zaten beklerdiniz.

Her durumda siz haklısınız, ama beraber yaşamanın malesef böyle zor tarafları oluyor. Eşinizin size hak vermesi yeterli, bu tip konularda siz muhattap olmayın eşiniz ailesini uyarsın bundan sonra.

Gorumcem daha once de bir çok şey söyledi yaparim diye ama yil oldu hala yapacak kendisi huylandı ve ayrıldı evden bizimleykende temizlik yapmıyordum ben karnım burnumda yapıyordum 😔
Peki kayınvalideniz Çok mu yaşlı En azından onun yardım etmesi gerekiyor

Back
X