- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
Merhaba kızlar. Şimdi sizden akıl akıldan üstündür diyerek bir akıl almak istiyorum. Benim samimi arkadaşım adı Sefa olsun, karısından sogudugunu, onu sevmediğini boşanmak istediğini söyledi. Bunların aynısıni da karısına söyledi. Sefa benim çok yakın arkadaşım eşi de öyle. Ben simdi bunların bu durumuna üzülüyorum. Çocukları da var. Karısı da istemiyor boşanmayi. Sefa nin annesi falanda geldi onların evinde. Onlarda ikna etmeye çalışiyor boşanmayin diye. Bende şimdi çok üzülüyorum. Diyorum ki sefa ya " yeniden sevmeye çalış, kalbini isit, yardiM alın" diyorum. Ama yok diyor bitmiş diyor. İlla da devam edeceksem tek çocuk için diyor. Simdi şunu sormak istiyorum. Sizce ben boşuna mi konuşuyorum. Yani sevemez mi tekrar eşini.? Acaba en iyisi kendi hallerine mi bırakmak. Bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Biz birbirimizin fikrine önem veririz. DiyoruM ki acaba etkili olurmuyum vazgecirmede. Nasıl bir yol izlesem? Düşünüyorum da kendi kendime zorla tekrar sevdiremezsin ya. Bir de diyorum iki taraf çeki düzen verse sever. Of ya ben yaşadim ya bu boşanma işini valla nefret ediyorum bu durumlara gelinmesinden!