Sizce ne yapmalıyım. Veya bişey yapmasam mi ?

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.592
408
Merhaba kızlar. Şimdi sizden akıl akıldan üstündür diyerek bir akıl almak istiyorum. Benim samimi arkadaşım adı Sefa olsun, karısından sogudugunu, onu sevmediğini boşanmak istediğini söyledi. Bunların aynısıni da karısına söyledi. Sefa benim çok yakın arkadaşım eşi de öyle. Ben simdi bunların bu durumuna üzülüyorum. Çocukları da var. Karısı da istemiyor boşanmayi. Sefa nin annesi falanda geldi onların evinde. Onlarda ikna etmeye çalışiyor boşanmayin diye. Bende şimdi çok üzülüyorum. Diyorum ki sefa ya " yeniden sevmeye çalış, kalbini isit, yardiM alın" diyorum. Ama yok diyor bitmiş diyor. İlla da devam edeceksem tek çocuk için diyor. Simdi şunu sormak istiyorum. Sizce ben boşuna mi konuşuyorum. Yani sevemez mi tekrar eşini.? Acaba en iyisi kendi hallerine mi bırakmak. Bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Biz birbirimizin fikrine önem veririz. DiyoruM ki acaba etkili olurmuyum vazgecirmede. Nasıl bir yol izlesem? Düşünüyorum da kendi kendime zorla tekrar sevdiremezsin ya. Bir de diyorum iki taraf çeki düzen verse sever. Of ya ben yaşadim ya bu boşanma işini valla nefret ediyorum bu durumlara gelinmesinden!

Önce hayatında başka birisinin olup olmadığını öğrenin.
Böyle birden bire soğumasının bir sebebi olmalı.
Birden bire değil. Evlendi evleneli zaten problemleri var. Tekrar eden durumlar. Aile araya giriyor barisiyorlar. Mutsuz erkek tarafı. Ama bence eften puften şeyler. Biri yok. Eminim. Sevgim bitti diyor. Olmuyor diyor.

Birden bire değil. Evlendi evleneli zaten problemleri var. Tekrar eden durumlar. Aile araya giriyor barisiyorlar. Mutsuz erkek tarafı. Ama bence eften puften şeyler. Biri yok. Eminim. Sevgim bitti diyor. Olmuyor diyor.
Hımmmm....
Başından beri böyleyse zorlamanın bir anlamı yok.
Bu hep böyle bir küs bir barışık devam edecek.
Adam kendi de mutlu olmayacak,eşini de mutlu etmeyecek.
Bu yüzden karışmayın,kendi kararlarını kendileri versin.

karışmayın
koskoca adama eşini yeniden sev deyince sevemez
bitmişse bitmiştir, devam ederler yarın öbürgün daha mutsuz olur sefa kardeş ve bu sefer sizi suçlar ne güzel ayrılacaktım diye.

niye vazgeçirmeye çalışıyorsunuz ki? kendi hayatları kendi kararları. ayrılmak istiyorlarsa ayrılsınlar, iş belki o aşamaya gelince birbirlerine olan hislerini daha net anlayıp hiç umulmadık kararlar da verebilirler.

karı koca arasına şiddet yoksa girilmez. koskoca iki insan , ölçsün biçsin versin kararını. siz dinleyip destek olun tabi ama bence çok fazla yorumda bulunmayın...

niye vazgeçirmeye çalışıyorsunuz ki? kendi hayatları kendi kararları. ayrılmak istiyorlarsa ayrılsınlar, iş belki o aşamaya gelince birbirlerine olan hislerini daha net anlayıp hiç umulmadık kararlar da verebilirler.

karı koca arasına şiddet yoksa girilmez. koskoca iki insan , ölçsün biçsin versin kararını. siz dinleyip destek olun tabi ama bence çok fazla yorumda bulunmayın...
Çünkü bana boşanma nedenleri çok saçma geliyor. Yani bu nedenlerden bosanilmaz. Sevmiyorum artık demek tuhaf geliyor. Tamam belli bir sene yipranmislik vardır. Ama nasıl hemen duygusuzlasabilirsin. Hislerim bitti diyor. Senelerdir mutsuzum diyor. Tamam da bunları tekrar canlandirmanin yolu yokmudur? Yuva bu ya çocukta var. Ha aldatma şiddet olsa tamam ama bu bahane olmamali diyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.

Bende olsam net karisma derdim karşımdakine ama nedenler çok basit, sonuç ağır geliyor. Terapiste randevu mu alsam bilemedim.

Bende olsam net karisma derdim karşımdakine ama nedenler çok basit, sonuç ağır geliyor. Terapiste randevu mu alsam bilemedim.
Size göre basit olan başkasına göre olmayabilir. Kaldı ki bilmediğiniz şeyler bile olabilir, erkek bir arkadaş sonuçta ne kadar anlatmış olabilir ki size herşeyi. Ben olsam iyi düşünün tartından fazla bişey söylemezdim.

Sefa nin Kesinlikle hataları çok. Bende kızarım ona zaten. Ama bunları her erkek gibi karisinin tavirlarindan dolayi yaptığını. Aralarında saygida olmadığıni vs. Vs. Söylüyor. Yeniden sevebilmem çok zor diyor. Bu erkeklerin kafasını koparasim var!

Back
X