Sizce ne yapmalıyım. Veya bişey yapmasam mi ?

Bende öyle diyorum. Acele etme. Seversin. Destek alın. Ortada bişey yok diyorum. Ama yok. Böyle cidden eski kocamin hincini ondan çıkartıp girtlagina yapisasim geliyor. İkna edemiyorum aile terapistine.

O zaman çok da kendinizi yıpratmayın derim.. Rahat batmış ona, mis gibi yuvanı evindeki tertemiz karını çocuklarını bırak sıkıldım diye ayrıl, yazık

Burda sorun ben değilim onlar. Kankalık değil bizimki 10 yıllık sabah 8 akşam 5 dostluğu. Aynı kalem aynı yer. Ki ben daha 5 ay oldu boşanali. Neyse konu ben değilim. Yo çalıştığım yerde herkes beni bilir. Dedikoduya mahal verecek insan değilim. Herkes beni sever ve sayar. Duruşumu bilirler. Normalde bizim orası köpek balığı kaynar ama bana kimsenin bu gibi şeyi olmamıştır. Güzel ve gencim. Ama karakterim sağlamdir çok şükür.
Estağfurullah ben karakterinizle ilgili bir şey söylemedim, elbette dediğiniz gibi bir insansınızdır. Ben de boşandım zorluklarını bilirim. Konu ben değilim demişsiniz zaten ben de konunun siz değil başkaları olması üzerine yazdım, bir iş arkadaşımın evliliği bana bu kadar dert olmazdı. Hele de arkadaşım erkekse ve eşi zamanında bu arkadaşlık yüzünden bana cephe aldıysa. Neyse bir erkeğin eşine ve yuvasına yeniden nasıl ısındırılacağı konusunda bir fikrim yok, yer kaplamayayım burada.

O zaman çok da kendinizi yıpratmayın derim.. Rahat batmış ona, mis gibi yuvanı evindeki tertemiz karını çocuklarını bırak sıkıldım diye ayrıl, yazık
Bende ona üzülüyorum işte. Açık söyliyim tek üzüldügum çocuk . O nedenle ne yapabilirim başka diye danışmak istedim. Ancak daha karismicam sanırım.

Estağfurullah ben karakterinizle ilgili bir şey söylemedim, elbette dediğiniz gibi bir insansınızdır. Ben de boşandım zorluklarını bilirim. Konu ben değilim demişsiniz zaten ben de konunun siz değil başkaları olması üzerine yazdım, bir iş arkadaşımın evliliği bana bu kadar dert olmazdı. Hele de arkadaşım erkekse ve eşi zamanında bu arkadaşlık yüzünden bana cephe aldıysa. Neyse bir erkeğin eşine ve yuvasına yeniden nasıl ısındırılacağı konusunda bir fikrim yok, yer kaplamayayım burada.
Kusura bakmayın tepkim sert olMuş olabilir ama bu konuda hassasim. Sizde anlarsınız beni. Bizim iş ortamı aile gibi. 10 yıldır birlikteyiz. Yani cinsiyet olayı yok desek yeridir. :) eşi ile normalde severiz birbirimizi. Oda aramızda her diyalogu bilir. Ama işte boşanan insan olunca demek ki farklı algı oluşturdu onda niyeyse. O da onun karakteri. Velhasıl bizim diyalog aynı. Boşanmadan önce ne ise sonradan da aynı. Mesafe sevgi saygı hersey aynı. Eşi de zaten pişman olmuş bana yaptığı şeyden. Konuşmak istedi de ben istemedim. Çok kırıldım. Ortak arkadaşlarımız falan geldi vs. Yine üzülüyorum bu duruma. Ben yasadım. Zorluğunu bilirim. Çocuk için hele çok zor. O nedenle istiyorum ki hatalarının farkına varıp barissinlar. Bana komik geliyor ayrılma nedenleri. Öyle işte...

Bu konunun sonu ne oldu merak ediyorum. Bu çift boşandı mı? Sizle hala iletişim halindeler mi?

Iki kisiyi alakadar eden bir durum.esi cocugu ile halledebilir
Sizi ilgilendirmez.yada cocugu ve essine olan tutumunu sizin bir sozunuzle degistirecek degildir.

Back
X