• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE NE YAPMALIYIM ?

taladrodelisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
13
4
1
35
Cİdden artık dayanacak gücüm kalmadı.. Eski sevgilisine takip isteği attı birşey demedim fotoğrafını beğendi birşey demedim kızlarla samimi oldu birşey demedim kalbimi kırdı birşey demedim.. en yakın arkadaşıma yavşadı birşey demedim şimdide benim yanımda arkadaşıma birlikte hediye almaya falan gitmeyecekmiydik bana niye hediye almadın diye besbelli cilveleşiyor ya bende hızlıca sinirden yanından uzaklaştım ve bana okulda bir daha yanına gelmeyeceğim dedi bende kendi kararın bişi diyemem yazdım ayrılım mi sizce çünkü cidden yapamıyorum ?

Cİdden artık dayanacak gücüm kalmadı.. Eski sevgilisine takip isteği attı birşey demedim fotoğrafını beğendi birşey demedim kızlarla samimi oldu birşey demedim kalbimi kırdı birşey demedim.. en yakın arkadaşıma yavşadı birşey demedim şimdide benim yanımda arkadaşıma birlikte hediye almaya falan gitmeyecekmiydik bana niye hediye almadın diye besbelli cilveleşiyor ya bende hızlıca sinirden yanından uzaklaştım ve bana okulda bir daha yanına gelmeyeceğim dedi bende kendi kararın bişi diyemem yazdım ayrılım mi sizce çünkü cidden yapamıyorum ?
Tüm bunlara neden bir şey demiyorsun ki?

birşey demiyorum derken yani fazla tepki göstermedim ve oyunda bi kızla konuşmalarını gördüm aldattığını bilmiyorum ama olabilir korkuyorum onu kaybetmekten onun için birşey diyemedim ama artık dayanamıyorum

Cevabi kendin vermissin bugune kadar bu yapilanlara bisey demediysen bundan sonra da deme...

Seni bu kadar değersiz bir konuma sokmasına izin verme. Acilen bu kişiden ayrılmalısın, gençliğini bununla heba etmemelisin.

ayrılma bence, bu kadar gönlü geniş adamı bidaha nerde bulacaksın, adam aynı anda kaç kıza yetişiyor ahtapot gibi maaşallah :KK53:

.................. Yaptı bişey demedim
................ Yaptı bişey demedim
.............. Yaptı bişey demedim
:skandal:

İşte onlara "bişey" diyecektiniz.

Lütfen artık BİŞEY DE! Sen bu kadar değersizmisin yahu, o da kendini bişey sanıyor. Ömür boyu üzüleceğine 3 gün üzülürsün, ne bu oğlan bulunmaz hint kumaşı mı. Sana değer verecek biriyle olmak varken bu kişide inat ve ısrar niye

ayrıl gitsin.

Back
X