Sizce ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Biliyorsunuz ki bu devirde biriyle tanışmak zor artık ya sosyal medya yada arkadas vasıtası oluyır onca iş güç arasında.

Bundan önceki konumda dertlerimden dem vurmuştum. Şimdi ise karar vermem gereken birşeyi danısacagım.

Biriyle tanıştım 2 hafta önce veya 3 hafta sosyal medyadan .bu kişiyle 2 Kez buluştuk. Önceki konumu okuyun lütfen anlamanız için. Bulusmalarımız güzeldi ilkinden bişey anlamadım lakin ikincide yanında cok güzel hissettim begendim onu flan. O da benim gibi anksiyete yaşamış zorlukla büyümüş. Ailesi Yunanistan da yasıyor kendisi burda ananesi dedesi ile kalmıs sonra yatılı okumus filan biri. Suan öğretmen. Lakin işini pek sevmiyor kararsız. Yunanistan vatandaşı türk vatandaşlığı yok almamıs. Ama buraya aşina burda yasadıgı için. Ve müslüman.

Biz bu kişiyle baya benzer bulduk konusurken kendimizi. Sonra iletişim bitti konuşmadık Bulusmalarımızdan sonra korkularından bahsetmişti güvenmek isterim ailem gibi olsun isterim filan dedi. İşte ilerde olurda Yunanistan'a dönerim her sartta benle olan biri olsun istiyorum dedi. Bende bunu olumsuz algıladım yani bizden olmaz diyor bana diye. Sonra sustum. Gecen pazar instagramdaki hikayesine yorum yaptım cay içmeye cagırdı yok dedim bizden bi cacık olmaz kendimi üzemem sonra işte bn olgun birini istiyorum filan dedim o da bana fevrisin bn sana bu yüzden gelemiyorum filan dedi derken bu birden beni sildi instagramdan bn sinirlenip laf saydım diğer heryerden engelledim WhatsApp filan. Aradan gecti 4 gün dün sms geldi . O kadar sinir olmuştum ki numarasını bile silmişim bi baktım o. Dayanamıcam artık yazmış benle konusmak istiyormus. Bn sitem ettim bu ne simdi diye illa beni dinle bir diyor . Yüzyüze konusmak istiyor bende laf sokuyorum biliyorum sacma ama neden böle anlamadım böle bi zıtlasma var aramızda . Şimdi ben bunla görüşeyim mi yoksa hiç bulaşmayım mı cok kararsızım hoslanmıstım lakin işinin belirsizliği sevmemesi daha dogrusu belki ülke değiştiririm ilerde demesi bunlar beni sıkıyor

Henüz 2 haftadır sosyal medyadan tanıdığınız biriyle, 2 kere buluşma cesaretini göstermişsiniz. Dikkat edin.

Duygularınızı costurmadan mantıgınızı devreye sokun sonu hüsran olacak maceralara hıc bulaşmayın:KK3: derim ben nacızane

Sana fevri diyor ama dank diye seni siliyor sonra sıkılınca mesaj atıyor.
Burda bunalırsa yunanistana gidecek e sende peşinden sürükleneceksin.
Daha 1 ay bile olmamış biriyle baştan çok zıtlıklar var bırak gitsin.

Ne gibi hüsran açıklar mısın
Sız kendiniz yazmışsınız sizide endiselendıren şeyler açıkçası benimde kafama yatmadı öğretmen olmuş ama sevmiyor acaba hala anksyete mı yasıyor bide zaten başta söylemiş sizde yunanistan istemiyorsanız hıc bulaşmayın kaldı ki farklı şehire bile gelin gitmek zor başka bir ülke kımbılır nasıl yıpratır ha seversınız peşinden gidersiniz bence gidebilecekseniz sevin

Sız kendiniz yazmışsınız sizide endiselendıren şeyler açıkçası benimde kafama yatmadı öğretmen olmuş ama sevmiyor acaba hala anksyete mı yasıyor bide zaten başta söylemiş sizde yunanistan istemiyorsanız hıc bulaşmayın kaldı ki farklı şehire bile gelin gitmek zor başka bir ülke kımbılır nasıl yıpratır ha seversınız peşinden gidersiniz bence gidebilecekseniz sevin

Anksiyete benim de var devam ediyor mesela suan tuttu onla buluscam. Yunanistan konusu kesin olan bişey değil mesela diyip sordum diyor yani sevdikten sonra benle heryere gelir misin gibisinden. Bilmiyorum ya birindn zor hoşlanırım bundan hoşlandım.lakin bakalım.konısacagız buluşunca neler anlatacak yazarım buraya

Sana fevri diyor ama dank diye seni siliyor sonra sıkılınca mesaj atıyor.
Burda bunalırsa yunanistana gidecek e sende peşinden sürükleneceksin.
Daha 1 ay bile olmamış biriyle baştan çok zıtlıklar var bırak gitsin.

Merak ediyorum işte illa buluşalım dedi anlatacakları varmıs. Bu dediklerinizi ona da söyleyeceğim bakalım.

Anksiyete benim de var devam ediyor mesela suan tuttu onla buluscam. Yunanistan konusu kesin olan bişey değil mesela diyip sordum diyor yani sevdikten sonra benle heryere gelir misin gibisinden. Bilmiyorum ya birindn zor hoşlanırım bundan hoşlandım.lakin bakalım.konısacagız buluşunca neler anlatacak yazarım buraya
Hmm sizinle aynı sorunu yasayan biriyle evlenmek ıyi bısey mıdır birbirinizi anlarsınız tabı ama aynı konularda abartılı korkular içine gırersenız bırlıkte doğruyu bulabilir mısınız bı taraf sakinleştirici rolünü üstlenebılır mı sızı korkutmak ıstemezdım yunanistan cok uzak bı yer değil ama orda yapabileceğinizden emin olun öyle ılerletın yoksa ailede ordaysa ve işindende memnun değilse eninde sonunda gitmek isteyebilir onunda sizinle ilgili kaygıları var sanırım bence aile bıyuklerınıze danışın onlar sızı bizden daha ıyı tanır

Hmm sizinle aynı sorunu yasayan biriyle evlenmek ıyi bısey mıdır birbirinizi anlarsınız tabı ama aynı konularda abartılı korkular içine gırersenız bırlıkte doğruyu bulabilir mısınız bı taraf sakinleştirici rolünü üstlenebılır mı sızı korkutmak ıstemezdım yunanistan cok uzak bı yer değil ama orda yapabileceğinizden emin olun öyle ılerletın yoksa ailede ordaysa ve işindende memnun değilse eninde sonunda gitmek isteyebilir onunda sizinle ilgili kaygıları var sanırım bence aile bıyuklerınıze danışın onlar sızı bizden daha ıyı tanır

Valla gittim konustuk. 1 ay önce bulusmustuk iki kez sonra konusmamıstık saglık sorunu yasamıs ailesi filan gelip gitmiş onu söyledi. Yunanistan A gitme konusu belki dedi hayatta hersey oluyor onu kastettim dedi. İlla gidicem demiyorum yani filan dedi. Yazları zaten gidiyormuş tatilde. Engelli öğretmeni kendisi. Bende hoşlanıyor görünüyor bunu anladım ama temkinliyim yine de bilemem sonucta daha nasıl biri yürürken arada belime kolunu sardı hani mesela yer değiştirirken filan kendini çektim ben hoşlanmam öle seylerden. Ayrılırken sarıldı memlekete gitmiyorum yani dedim. Düşünmemi istedi zaman gecirmek lazım dedim. Bu konuyla ilgili yine bir terapi almam sart anlasilan psikolog tan randevu alacagımm

Daha genç olsa kavak yelleri esiyor derdim ama sanırım karakteri oturmamış hala,iyi düşünün.
Ne alaka anlayamadım. Genc olmadıgo iiççin evlilik düşünmesi normal bana göre de mesela. Tabi simdiden değil onu da kendisine söyledim saçmaydı evet dedi hadi evlenelim de demedi bugün tanıyalım.birbşrimşzi dedi sadece benden cok hoşlandığını söyledi.

Bence ilk soyledigi neyse onlar dogrudur yani aklinin bi kosesinde Yunanistan' a gitme fikri var.Ilerde bunu kabul etmem diyorsan hic devam etme.Bi de cok hizlisiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X