Sizce ne yapmaliyim ???

Squatgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2018
152
26
28
Herkese merhaba , ben 21 yasinda kendi yasitlarinda ki erkeklerden sıkılmış bir genç kızım. 1 aydır hayatimda 33 yasinda bir adam var ben öğrenciyim o ise bir doktor.33 yasinda olmasına rağmen çok hareketli kamplara gidiyor bol bol geziyor vs. Komikte biri o da beni eğlenceli buluyor birlikte eglenebiliyoruz cok da zevk aliyoruz buraya kadar güzel . Problem kisimlari da şunlar beni sıkıyo , şunu bunu yapma, her şeyi birlikte yapalım , beni kendi ortamina sokuyor arkadaslariyla tanistiriyor istrmedigim halde . Ben rahat bir 5 yıl kadar hiç evlilik düşünmüyorum ama o her seferinde ciddi düşündüğünü ya belli ediyor yada direk söylüyor . Gelecekle ilgili olanlar yapıyor bizimle ilgili .Onunla birlikte olmak istiyorum ama nasıl olacak hiç bilmiyorum sizce yaş farkını takmalimiyim tip olarakta genele gore yakışıklı yani görünüş olarak genç gözüküyor.Off napim sizce

İstemediğiniz hiçbirşeyi yapmayın. Daha çok gençsiniz. Ne doktorlar mühendisler gelir ama bu güzel yıllarınız,okul fırsatınız vs zor. Ayrıca 33 yalındaki adamın da ergen gibi onu yapma bunu yapma falan demesi 🤔

5 seneye adam kaç yasında oluyor farkında mısın? Beklyecegini zannetmiyorum. Acıkca konus uymuyorsa bitirin.

Sana bağlı, ne istediğine bağlı.

Bana göre +/-5ten fazlası ı ıh.

Aynı nesilden olmak isterim ben.

İstemediğiniz hiçbirşeyi yapmayın. Daha çok gençsiniz. Ne doktorlar mühendisler gelir ama bu güzel yıllarınız,okul fırsatınız vs zor. Ayrıca 33 yalındaki adamın da ergen gibi onu yapma bunu yapma falan demesi 🤔
Aynen baya kiskanc öyle trip atar gibi degilde açıklayarak şöyle şunu yapma diyor .Gerçi ikisi de aynı kapıya çıkıyor.

:KK1:Olmaz aman ilerletip de başını yakma.Yolun başındayken bitir yaş farkı çok hem evlilik istiyor sen daha çok küçüksün

Sana bağlı, ne istediğine bağlı.

Bana göre +/-5ten fazlası ı ıh.

Aynı nesilden olmak isterim ben.
Ya benim için 12 yaş fazla normalde asla istemem ama benim için mantık daha önemli çoğu erkekten daha farklı geliyo bana güçlü zeki bir erkek normalde 12 yaş baya fazla farkındayım ama kolay kolay vazgeçemeyeceği gibi.

O kiskancliklari yaş farkından ve bu ilerledikce devam edecek bence ayril şuanki yasitlarindan hoşlanmıyorsan ilerde onlarda olgunlasir hoslanirsin ama o doktor bey ilerde yaşlı bi adam olacak yani 35 ten sonra sıkıntı

Ya benim için 12 yaş fazla normalde asla istemem ama benim için mantık daha önemli çoğu erkekten daha farklı geliyo bana güçlü zeki bir erkek normalde 12 yaş baya fazla farkındayım ama kolay kolay vazgeçemeyeceği gibi.

Mantık önde geliyorsa 12nin çok olduğunu da düşünmelisin
Ben yapma asla olmaz demiyorum
Ama 1 ayda güçlü zeki vb olduğu kanaatini getirme hemen
Çünkü önceki mesajında doktor olmasının prestijinden bahsetmişsin
Bana seni o etkilemiş gibi geldi biraz
İnşallah adam iyi niyetlidir de başına bela açmaz

Sizi sıkıp, ota moka müdahale etmesi, kendini de dahil etmesi başlı başına bir ayrılma sebebi değil mi zaten? Bir de yaş farkından ziyade, bu yaşların kaç olduğu daha önemli. Daha olgun bir yaşta olsaydınız, sizden 12 yaş büyük biriyle birlikte olmanız yanlış olmayabilirdi ama 21 yaş çok toy bir yaş. Bu yaşlar kendinden bu kadar büyük biriyle birlikte olmak için çok yanlış bir yaş bence. Çünkü 33 yaşındaki gayet olgun bir insan, 21 yaşındaki o toy insanı gayet güzel manipüle edip, kuklası haline getirebilir. Kendi yaşıtınız erkeklerden sıkıldığınızı söylüyorsunuz da, bütün yaşıtlarınızı tanıyor değilsiniz. Doğru insan çıkmamıştır karşınıza. Hadi siz toysunuz, bir çok şeyi düşünemiyorsunuz diyelim... 33 yaşındaki kazık kadar adamın 21'lik kızla ne işi var ya... Hiç iyi gözle bakamıyorum bu erkek cinsine.

:KK1:Olmaz aman ilerletip de başını yakma.Yolun başındayken bitir yaş farkı çok hem evlilik istiyor sen daha çok küçüksün
Yoo evlenemem ki zaten ailem öyle bir şeye izin vermez ailem eğitimli insanlar üniversiteyi bitirsem bile 2 yıl mesleğimi elime almadan evlenmemi istemezler.Onu ikna etsem 3 ,4 yıl sonra onunla evlenmek zorunda kalicakmisim gibi hissediyorum ama ayrilsamda sanki büyük bir şey kaybediyormusum gibi...

Herkese merhaba , ben 21 yasinda kendi yasitlarinda ki erkeklerden sıkılmış bir genç kızım. 1 aydır hayatimda 33 yasinda bir adam var ben öğrenciyim o ise bir doktor.33 yasinda olmasına rağmen çok hareketli kamplara gidiyor bol bol geziyor vs. Komikte biri o da beni eğlenceli buluyor birlikte eglenebiliyoruz cok da zevk aliyoruz buraya kadar güzel . Problem kisimlari da şunlar beni sıkıyo , şunu bunu yapma, her şeyi birlikte yapalım , beni kendi ortamina sokuyor arkadaslariyla tanistiriyor istrmedigim halde . Ben rahat bir 5 yıl kadar hiç evlilik düşünmüyorum ama o her seferinde ciddi düşündüğünü ya belli ediyor yada direk söylüyor . Gelecekle ilgili olanlar yapıyor bizimle ilgili .Onunla birlikte olmak istiyorum ama nasıl olacak hiç bilmiyorum sizce yaş farkını takmalimiyim tip olarakta genele gore yakışıklı yani görünüş olarak genç gözüküyor.Off napim sizce
Adami oyalaama evlenmek istemiyorsan. Beliki evlenmek istiyor senide onemsiyor.. aşik degilsen ayril derhal !

Hiç mi oluru yok sizce ? Olgunluğu prestiji hosuma gidiyor güçlü bir adam yaş farkı için mi öyle dediniz ?

Siz onu olgunluğu, prestiji ve doktor olduğu için tercih ederseniz o da sizi toyluğunuz, yaşınızın küçük olması, kolay manipüle edilebildiğiniz için tercih eder. :)

Gayet adil bi anlaşma.

Olgun, prestijli ;) ve güçlü olmasaydı daha net olurdunuz da doktor diye... Neyse bi şey demiyim :)

Back
X