- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
29 yasindasinz hayret bisey neden basiniza bi is gelsin.Bence arsa araba vs deilde altina yonelik bi yatirim yapip bankada tutabilirsiniz hem riski yok29 yasindayim.
Çalışan biriyim. Ailemle yasiyorum. Yillardir calismama ragmen herhangi bir seyin sahibi degilim. Simdi arsa ya da ikinci el araba almak istiyorum. Aileme defaatle soyledim. Hatta gittik birkac yer baktik. Sonrasi yok. Resmen dilimde tuy bitti gidelim bakalim pazarlik yapalim diye diye. Tamam kem kum ediyorlar ben zorlamadikca hadi gidelim diyen yok. Simdi de sık sık memlekete gidiyorlar evde de yoklar. Ama fiyatlar cikiyor zaman benim aleyhime. En son dedim ki size bildirimde bulunucam artik aldim diye bana niye yaptim o alinir mi su bu yorum bile yapmayın bundan sonra. Yakinda faizler yukselirse ben yine zarara girmis olucam.
Kendi basima gidemiyorumcunku bu islerden anlamiyorum. Bir de yasimdan kucuk gosteriyorum ya kaale alinmam ya da kaziklanirim diye korkuyorum.
Cok ofkeliyim aileme beni boyle kimsesiz biraktiklari icin.
Bir arkadasima konuyu actim. Guvendigim bir arkadasimdir. Istersen babamla gideriz dedi bana. Deli gonul tum isleri hallet hic ailene haber verme diyor. Bu sefer aile rizasi almadim diye basima bir is gelir diye korkuyorum. Bir de kimsesiz gibi arkadasimin babasiyla gitmek zoruma gidiyor.
Napmaliyim. Olgun biri gibi davranip tek basima mi hareket etmeliyim yoksa boyle suruncemede mi kalmaliyim
Ben simdi kendi basima is yapsam ilerde bir sorun ciksa eminim biz sana dedik kendi basina is yaparsan boyle olur laflarini duyucam. Bunlari asla duymak istemiyorum etkilenirim biliyorum. O yuzden cesaretim kiriliyor.29 yaşındasın yahu veliye gerek yok , hiç anlamıyorsan bir bilenle gidersin bukadar . Ailenin haberi var sonuçta , içinde rahat etsin bence bu konuda .
O yasi ben de bilmiyorum29 yaşındasın be tatlım, kaç yaşına gelmeyi bekliosun tek başına hereket etmek için.
Aileme ofkeliyim aslinda. Bir anne baba niye cocuguna manevi destek bile olmaz. Maddi hicbir beklentim yok. Dusundukce ofkeleniyorum. Binlerce kez soyledim ya. Danisilmayi bile haketmiyorlar belki de tavrimi boyle koymaliyimaslında cok mantıklısınız konu sahıbı ve haklısınız
satıcılar ellerındekını satma derdınde sonucta sızde anlamadıgınız ıcın pıyasa fıyatı nedır nesıne bakmak lazım bılmedıgınızden kazıklanmaktan cekınıyorsunuz hemde sıkı pazarlık yapabılmek ıstıyorsunuz sonucta buyukler bu ıslerde daha tecrubelı haklısınız
aılenız cok rahat davranmıs cıddıye almamıslar bellı
once ne ıstedıgınıze karar verın arsa mı arac mı ? arsa ıse emlakcıyla arac ıse bundan ıyı anlayan bır arkadasınızla gıdın
Ben simdi kendi basima is yapsam ilerde bir sorun ciksa eminim biz sana dedik kendi basina is yaparsan boyle olur laflarini duyucam. Bunlari asla duymak istemiyorum etkilenirim biliyorum. O yuzden cesaretim kiriliyor.
29 yasindayim.
Çalışan biriyim. Ailemle yasiyorum. Yillardir calismama ragmen herhangi bir seyin sahibi degilim. Simdi arsa ya da ikinci el araba almak istiyorum. Aileme defaatle soyledim. Hatta gittik birkac yer baktik. Sonrasi yok. Resmen dilimde tuy bitti gidelim bakalim pazarlik yapalim diye diye. Tamam kem kum ediyorlar ben zorlamadikca hadi gidelim diyen yok. Simdi de sık sık memlekete gidiyorlar evde de yoklar. Ama fiyatlar cikiyor zaman benim aleyhime. En son dedim ki size bildirimde bulunucam artik aldim diye bana niye yaptim o alinir mi su bu yorum bile yapmayın bundan sonra. Yakinda faizler yukselirse ben yine zarara girmis olucam.
Kendi basima gidemiyorumcunku bu islerden anlamiyorum. Bir de yasimdan kucuk gosteriyorum ya kaale alinmam ya da kaziklanirim diye korkuyorum.
Cok ofkeliyim aileme beni boyle kimsesiz biraktiklari icin.
Bir arkadasima konuyu actim. Guvendigim bir arkadasimdir. Istersen babamla gideriz dedi bana. Deli gonul tum isleri hallet hic ailene haber verme diyor. Bu sefer aile rizasi almadim diye basima bir is gelir diye korkuyorum. Bir de kimsesiz gibi arkadasimin babasiyla gitmek zoruma gidiyor.
Napmaliyim. Olgun biri gibi davranip tek basima mi hareket etmeliyim yoksa boyle suruncemede mi kalmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?