Sizce ne yapmalıyım

İşte eşinizde bitiyor her şey. Onun bunları düşünmesi ve tavrını net bir şekilde ortaya koyması lazım. 😕
Eşim yıllardır babası hep çalıştırmış babası çok baskın üzerinde. 2 senedir memur eşim hep babasına para veriyordu evlenirken bile birsürü şeyi eşimin Kartından çektiler ödedi nisanliyken biraz alışmışlar eşim de bis diyemiyor. Hanı ailemiz yardım edelim diue

Eşime söylüyorum ama eşim ne yapsın onun da haberi yoktu bunlardn ikimize genciz daha anlamadık yani ne olduğunu o zamnlar kimse de sormadı kaldı öyle
Birşey yapamıyosa bile sizin haklılığınızı bilir. O altınlar sizin hakkınız ne münasebet alınıyor ve sonrasında asla konusu geçmiyor?

Birşey yapamıyosa bile sizin haklılığınızı bilir. O altınlar sizin hakkınız ne münasebet alınıyor ve sonrasında asla konusu geçmiyor?
Evet aynen öyle. Bizim adetlerde de öyledir ama oldu yani bizim balayı parasını da biz ödedik. Düğün parasından kendisi bize 3 bin tl verdi balayı için bize sormadılar yani ne kadar lazım size diye

Aslında evet benım esımde kucukmus hersey alınırken o yuzden o konulara bızı dahıl etmiyor lar, bu durumda size haksızlık oluyor her turlu, evı neden ona yapıp böylesiniz strest olasınız kendinize alırsınız en kolayından
Bende öyle dedim eşime gerekirse niz kendimiz alırız vermiyorlarsa vermesinler diğer ikioğluna bolsun. Biz sağ olduktan çalıştıktan sonra alırız alamazsak da otururuz kirada varlıklı ailelerden gelmedim dedim

Bende öyle dedim eşime gerekirse niz kendimiz alırız vermiyorlarsa vermesinler diğer ikioğluna bolsun. Biz sağ olduktan çalıştıktan sonra alırız alamazsak da otururuz kirada varlıklı ailelerden gelmedim dedim
Ayy bu eserin tarafi neden yakamızdan düşmez, her evde mı aynı sorun olur yaa

Neden sizce eşim senin ailen istese been bisey demem diyor
Daha once altinlarinizi vermissiniz zaten.Gercekten ihtiyaclari olsa baslarini sokacak sizin ve esinizin ici rahat olsun diye verin diyecem ama adamlar 2 ye 3 katiyorlar.Sizin ailenizin isteyecegini de sanmiyorum hee isterlerse gene altinlari öne surer oylelikle verirsiniz

O ne saçma şey yahu.Sen çalış emek ver başkası ev alsın.Evli olmasa neyse ama artik onun hesabı,kesesi aynı.Sakın onlar ds okutmuş,büyütmüş gibi düşünmeyin.Bu dünyaya çocuk getirenlerin sorumlulugu bu zaten.

Daha once altinlarinizi vermissiniz zaten.Gercekten ihtiyaclari olsa baslarini sokacak sizin ve esinizin ici rahat olsun diye verin diyecem ama adamlar 2 ye 3 katiyorlar.Sizin ailenizin isteyecegini de sanmiyorum hee isterlerse gene altinlari öne surer oylelikle verirsiniz
Benim ailem halen daha araba aldık diye 500 tl verdi hediye ödersiniz borcunuzu diye onun ailesi hiv yardım bile yapmıyor aksine alıyor bizden .ev verecekler ileride ama kardeşleri var sonuçta ne kadar adil bolecekler. Bide mesela biz 5 bin tl lik yardım yaptık kiraya verine kirayi kendi mı alacak bize ödediğimiz parayı kira ile geri verecek mı acaba adil olması için

Benim ailem halen daha araba aldık diye 500 tl verdi hediye ödersiniz borcunuzu diye onun ailesi hiv yardım bile yapmıyor aksine alıyor bizden .ev verecekler ileride ama kardeşleri var sonuçta ne kadar adil bolecekler. Bide mesela biz 5 bin tl lik yardım yaptık kiraya verine kirayi kendi mı alacak bize ödediğimiz parayı kira ile geri verecek mı acaba adil olması için
O aileyi siz taniyorsunuz bilemem.Ama esinizden gecer boyle seyler adam demek daha evim hayatim ayri ve planlarimiz var diemio

Altınlarınizi geri ödemek yerine 3. evlerini yaptırmak için sizden para istiyorlar öyle mi?
Tereddüte düşmeniz bile hata, eşinize arada kalıyor diye de üzülmeyin yahu aile muhtaç durumda falan değil. Keyfe ev yapmasınlar paraları yoksa. Eşiniz giden düğün takıları ve altınlar için arada kaldı mı,size mahcup oldu mu?

Sizin suan ki derdiniz eve yardım mı etmeliyim diye sormak yerine altinlarimi nasıl alırımı düşünüp, isterim olmalıydi.

Son düzenleme:
Hemen bişey alın borca girin. Araba falan bişey alın, onu ödüyoruz destek olamayız malesef diyin.

Onları borç olarak görmüyor ki aldılar hiç lafını da yapmıyorlar. Bide biz eşimle çalışıyoruz diye evin her şeyini biz aldık ne onlara ne de benim aileme yuk olduk . Şimdi de bu ay bitti bizim bi kısım borcumuz bunun lafı oldu hemen
Aaaa ne kadar terbiyesizler. Asla vermeyin. Hemen gidin kredi çekip kendinize ev alın ya da araba alın. Ya da siz kendi maaşınızla altın hesabı açın ama beş kuruş vermeyin. Ben de evleri yok sandım. Bu ne lüks yaşamak yiğidim diyemiyor mu eşiniz?

Haklisiniz babasiyL konuşurken olur dedi. Bana sormadan. Şimdi de bana diyor ki sözümü yere düşürüyorsun ben olur dedim
Sizde de hata var. Bu kadar kocacı olmayın. Kocanıza hayır diyeceksiniz.
Benim ailem senin ailen gibi arsız, aç gözlü değil o yüzden bizden para istemezler diyeceksiniz.
Madem eşinize para batıyor, ev alın tapu sizin üstünüze olsun.

Altınlarınizi geri ödemek yerine 3. evlerini yaptırmak için sizden para istiyorlar öyle mi?
Tereddüte düşmeniz bile hata, eşinize arada kalıyor diye de üzülmeyin yahu aile muhtaç durumda falan değil. Keyfe ev yapmasınlar paraları yoksa. Eşiniz giden düğün takıları ve altınlar için arada kaldı mı,size mahcup oldu mu?

Sizin suan ki derdiniz eve yardım mı etmeliyim diye sormak yerine altinlarimi nasıl alırımı düşünüp, isterim olmalıydi.
Ileride ev bize kalacak ya bunda ne var diyor eşim aileyiz yardım edelim diye . Bende aynı sizin söylediklerinizi söylüyorum esime

Altinlarinizi geri istemenin tam zamani bence. Peder bey hazir ev yaptiriyormussunuz o arada butceden su bizim altinlari da cikarir misiniz hepimiz hesabimizi bilelim deyin. Altinlar evlenen cifte aittir,belki siz ev araba alacaksiniz yani kime ne?

Back
X