Sizce ne yapmalıyım

Desem de demesem de kötü olacağıma göre bence aramamalıyım 😅

görümceyi aramayın

kv olabilir eşi olabilir yanında birisi varsa onu arayın

geçmiş olsun deyin kapatın ona selam dahi söylemeyin

ben aradım olur adınız bonuslar sizin haneye yazar

yıllar önce eltim görümceme küstü yani küsmüş yaklaşık 5-6 yıl hiç konuşmadı

babası vefat etti, ben de o zaman misafir gitmiştim kv lere, neyse abi aradı işte vefat etti, X i arayın vs vs

kp kalktı gitti, cenaze başka şehirde idi

telefon etti kv gelin telefona çıkmadı, kv annesi ile konuştu baş sağlığı diledi

neyse kv dedi ki görümceme sen de ara o da dedi ki zaten telefona çıkmıyor

bir iki gün sonra ararım

sonuç elti görümceye küsmüş, babası vefat ettiğinde aramamış ama arayan ile de konuşmadı zaten

bu arada eşim ve diğer görümce de var onlar da aramadı ama onlara küsmedi

ben o zaman sadece sevgili idim, bu olaydan sonra kv evine hiç gelmemiş, bebeği vs oldu görüşmedi, düğünüme geldi ama görümce ile konuşmamış, sonra da yıllarca kv evine gelip gitmedi

en son görümcem evlenirken kp zorla barıştırdı

görümcemin düğününe geldi bir de ondan sonra bir toplu yemek yedik

evime bir kere geldi oğlum olduğunda, en son kendisini 10 yıl önce gördüm

bu olayda görümcemin konumuna düşüp hep onun yüzünden denmesin zira sıkıntı görümcede değil karşı tarafta

siz yanındakine geçmiş olsun deyin geçin ben aradım dersiniz göğsünüzü gere gere bu kadar şeye rağmen yanındakini aradım zira zaten o hasta rahatsız edilmez yanındaki aranır

Vay be teras cıktı diye 30 bin ceza. İyiymiş.
Keske kacak yapılasma yapan herkese bunu yapsalar.

Durum biraz üzücü olmuş. Baktınız üstünüze kalıyor amcayı arasın Esiniz desin böyle böyle. Ne utanmaz insanlar var.
Amca katiyen ödemeyecekse caresiz ödeyeceksiniz.

görümceyi aramayın

kv olabilir eşi olabilir yanında birisi varsa onu arayın

geçmiş olsun deyin kapatın ona selam dahi söylemeyin

ben aradım olur adınız bonuslar sizin haneye yazar

yıllar önce eltim görümceme küstü yani küsmüş yaklaşık 5-6 yıl hiç konuşmadı

babası vefat etti, ben de o zaman misafir gitmiştim kv lere, neyse abi aradı işte vefat etti, X i arayın vs vs

kp kalktı gitti, cenaze başka şehirde idi

telefon etti kv gelin telefona çıkmadı, kv annesi ile konuştu baş sağlığı diledi

neyse kv dedi ki görümceme sen de ara o da dedi ki zaten telefona çıkmıyor

bir iki gün sonra ararım

sonuç elti görümceye küsmüş, babası vefat ettiğinde aramamış ama arayan ile de konuşmadı zaten

bu arada eşim ve diğer görümce de var onlar da aramadı ama onlara küsmedi

ben o zaman sadece sevgili idim, bu olaydan sonra kv evine hiç gelmemiş, bebeği vs oldu görüşmedi, düğünüme geldi ama görümce ile konuşmamış, sonra da yıllarca kv evine gelip gitmedi

en son görümcem evlenirken kp zorla barıştırdı

görümcemin düğününe geldi bir de ondan sonra bir toplu yemek yedik

evime bir kere geldi oğlum olduğunda, en son kendisini 10 yıl önce gördüm

bu olayda görümcemin konumuna düşüp hep onun yüzünden denmesin zira sıkıntı görümcede değil karşı tarafta

siz yanındakine geçmiş olsun deyin geçin ben aradım dersiniz göğsünüzü gere gere bu kadar şeye rağmen yanındakini aradım zira zaten o hasta rahatsız edilmez yanındaki aranır
Haklısınız kayınvalidemi aramayı düşünüyordum zaten öyle yapsam iyi olacak

Bu olaylara rağmen neden aramalıyım diye düşünüyorsunuz ben onu anlamadım.
Görgü kuralları çerçevesinde geçmiş olsun diyip kapatayım mı diye düşünmüştüm ama kendisini aramak gereksiz olacak kayınvalidemi arayacağım, görümcemi aramak içimden de gelmiyor zaten

😂😂😂 ama dedikten sonra kötü olursan karşı taraf suçlu olur aramazsan direkt sen kötü oluyosun amaan ne gereksiz bunları düşünmek dimi karşındaki nasılsa ona öyle davranmak lazım aslında
Kesinlikle öyle ki dediğim gibi ben de ağır bir hastalık süreci atlattım kendisi beni aramayı bırakın eşime bile karın hasta olmuş geçmiş olsun demedi

Aramam asla.
Eşim üzülür diyorsam da eşine mesaj atar geçerim. Ya da eşim konuşurken selam söylerim.
Adam olana çok bile

Back
X