Sizce ne yapmalıyım

Ben olsam eşi varsa ameliyat olduktan sonra arar yada msj atarım geçmiş olsun nasıl oldu felan diye yeni ameliyattan çıktı rahatsız olmasın diye aramamış olurdum kendisini o zaten anlar mevzuuyu😉
Mantıklı, onla da muhatap olmamış olurum ama inanın ki asla anlamaz kendisi

Mantıklı, onla da muhatap olmamış olurum ama inanın ki asla anlamaz kendisi
Amaaan amaç onun anlaması değil enişte sizin insanlığınızı anlasın bende önemserim hayırlı olsunlar geçmiş olsunlar bunlar görgü kuralları enişte gündeme getirir bak sen arayıp sormamıştın gelininiz nekadar ince düşünceli 👍

Eşimin tavrını biliyorum az çok ararsam beni yerlere göklere sığdıramama gibi bir durum olmaz ama aramasam da niye aramadın ara diye baskı yapmaz
Zaten aramayın. Benim merak ettiğim eşiniz bunca iftiralar dedikodular yapıldığında görümcenizle neden irtibatı kesmedi? İkinizde o'nu hayatınızdan tamamen çıkartmalıydınız çoktan. Bence..

Zaten aramayın. Benim merak ettiğim eşiniz bunca iftiralar dedikodular yapıldığında görümcenizle neden irtibatı kesmedi? İkinizde o'nu hayatınızdan tamamen çıkartmalıydınız çoktan. Bence..
Eşim irtibatı kesmişti konuşmuyordu ama ben eşime sen konuşabilirsin senin ablan dedim o da görev icabı gibi konuşuyor mecburiyetten
Konuşması önemli değil zaten eşim konuşsun kimin ne olduğunu bilsin yeter ki eşim de biliyor her şeyin farkında, sadece telefonla muhatap oluyorlar bir de memlekete gidince görüşürler herkesin olduğu ortamda bu kadar, annesi babası huzursuz olmasın diye açıkça rol yaptığını söyledi bana eşim

Samimi hislerle atılmayacak bir mesajın ne önemi var ki? Sırf bak aramış sormuş desinler diye mi?
Millet ‘desin diye’ bir şeyler yapmayı bıraktım ve çok rahatladım.
Gerçekten içimden gelmeyen bir şeyi yapmıyorum, beni önemsemeyeni de önemsemiyorum.
Bırak ne hali varsa görsün.

Samimi hislerle atılmayacak bir mesajın ne önemi var ki? Sırf bak aramış sormuş desinler diye mi?
Millet ‘desin diye’ bir şeyler yapmayı bıraktım ve çok rahatladım.
Gerçekten içimden gelmeyen bir şeyi yapmıyorum, beni önemsemeyeni de önemsemiyorum.
Bırak ne hali varsa görsün.
Haklısınız benim de içimden gelmiyordu zaten atmamak en iyisi

Görümce tam bir "seni çöpe atacağım poşete yazık."
Ben olsam aramazdım.

ben de olsam yazmazdım herhalde. eğer sizde rahatsızlık geçirmiş olmasaydınız belki yazın gitsin derdim
ama o size yazma gereği duymadıysa sizde yazmayın.

En fazla kv ni arayıp geçmiş olsun diyebilirsin, kızı sonuçta. Konuşmuyorsanız görümceyi aramaya gerek yok bence.
Çok çok ciddi bir hastalıksa eşinle kısa bir geçmiş olsun yapabilirsin.

Görümcemin biriyle aylardır küsüm telefon numarasını da silmiştim, bana iftira atmıştı ve sonrasında diğer aile üyelerini de bana karşı doldurmaya çalıştı. En son eşimin memleketine gittiğimizde hoşgeldin-hoşbulduk dışında konuşmamız olmadı ama kendisi yine 2 3 defa bana laf sokmaya çalıştı ben ise o yokmuş gibi davrandım, ve biz memleketten döner dönmez yine arkamdan diğer aile üyelerini bana karşı doldurma çalışmalarına başlamış, evliliğimin ilk 1 senesinde huzurumuzu da bozdu birkaç kere..
Kendisi yarın ameliyat olacakmış bugün öğrendim geçmiş olsun diye aramalı ya da msj atmalı mıyım? Aslında içimden gelmiyor böyle bişey yapmak çünkü birkaç ay önce ben de ağır bir hastalık geçirdim benle 1 kere bile konuşmadığı gibi eşime de karın hasta olmuş geçmiş olsun demedi
Siz olsanız ne yapardınız
Ben büyüklük bende kalsın der ameliyat olucakmışsın geçmiş olsun diye mesaj atardım ben sonra yine kötü sen oluyosun çünkü

En fazla kv ni arayıp geçmiş olsun diyebilirsin, kızı sonuçta. Konuşmuyorsanız görümceyi aramaya gerek yok bence.
Çok çok ciddi bir hastalıksa eşinle kısa bir geçmiş olsun yapabilirsin.
Eşim konuştu zaten ama benim içimden gelmiyor aramak falan dediğiniz gibi kayınvelidemle konuşabilirim

Görümcemin biriyle aylardır küsüm telefon numarasını da silmiştim, bana iftira atmıştı ve sonrasında diğer aile üyelerini de bana karşı doldurmaya çalıştı. En son eşimin memleketine gittiğimizde hoşgeldin-hoşbulduk dışında konuşmamız olmadı ama kendisi yine 2 3 defa bana laf sokmaya çalıştı ben ise o yokmuş gibi davrandım, ve biz memleketten döner dönmez yine arkamdan diğer aile üyelerini bana karşı doldurma çalışmalarına başlamış, evliliğimin ilk 1 senesinde huzurumuzu da bozdu birkaç kere..
Kendisi yarın ameliyat olacakmış bugün öğrendim geçmiş olsun diye aramalı ya da msj atmalı mıyım? Aslında içimden gelmiyor böyle bişey yapmak çünkü birkaç ay önce ben de ağır bir hastalık geçirdim benle 1 kere bile konuşmadığı gibi eşime de karın hasta olmuş geçmiş olsun demedi
Siz olsanız ne yapardınız
Aramayın , mesaj da atmayın . Karşınızdaki kötü niyetli anlattığınıza göre , ilk başlangıcında sizin bir etkiniz yoksa , yani vicdanınız rahatsa boşverin . Ama ilk taşı siz attıysanız ilk adımı da siz atın . Aile arasında bu tür tatsızlıklar her zaman daha da artarak devam eder .
Sürekli bunu çekmeye değer mi ? Bu şekilde savaş vermeye değer mi ? Görmezden de gelmek yorucu olur .
Eğer siz de kabahatiyseniz , öz eleştiri yapın , bazı şeyleri karşılıklı alttan almanız lazım . Hastalık vs de bunun için iyi bir fırsat olabilir .

Aramayın , mesaj da atmayın . Karşınızdaki kötü niyetli anlattığınıza göre , ilk başlangıcında sizin bir etkiniz yoksa , yani vicdanınız rahatsa boşverin . Ama ilk taşı siz attıysanız ilk adımı da siz atın . Aile arasında bu tür tatsızlıklar her zaman daha da artarak devam eder .
Sürekli bunu çekmeye değer mi ? Bu şekilde savaş vermeye değer mi ? Görmezden de gelmek yorucu olur .
Eğer siz de kabahatiyseniz , öz eleştiri yapın , bazı şeyleri karşılıklı alttan almanız lazım . Hastalık vs de bunun için iyi bir fırsat olabilir .
Gerçekten öz eleştiri yaparım ve karşımda düzmanım da olsa haksızsam, haksızım demekten özür dilemekten asla gocunmayan bir insanım, ama tek bir kötülük dahi yapmadım aksine hep iyi olmaya çalıştım ama karşımda ben seni kıskanıyorum diye açıkça bunu yüzüme söyleyen bir insan var siz düşünün

Back
X