- 4 Temmuz 2019
- 179
- 35
- 98
- Konu Sahibi Tarantlarr
-
Ben de merak ettimMesela hangi konularda eksik anlattığınızı düşünüp, tüm detayları ile anlatmanızı istiyor ?
Neden psikoloğa gitmek istiyorsunuz? Bence eşiniz bu konuda haklı, bir sorununuz varsa ve kendinizi iyi hissetmiyorsanız kendisine açıklayıp psikoloğa gitmeyi düşünüyorum sence de iyi olmaz mı diye fikrini almalısın.Merhaba kızlar ; eşimle severek anlaşarak evlendik tartışmalarımız genelde benim her şeyi anlatıp bi yeri atlayınca eksik söyleyince söylemedin olmam ve olayı duyduğunda beni bir şeyler saklamamla suçlaması net olmanı istiyorum diyor ama ben nedense her zaman aynı hatayı yapıyorum kendi kendime onun düşüncesini yorumluyorum bir de mesela psikoloğa gidicem diye söylüyorum tartışma çıkıyor bana danışmıyorsun bana sormuyorsun kendi başına iş yapıyorsun diye sizce ne yapmalıyım? Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyoruz ne yapmalıyım ?
Önemli konularda onun da bilmesi gereken konulardaMesela hangi konularda eksik anlattığınızı düşünüp, tüm detayları ile anlatmanızı istiyor ?
Ben mi eşim mi? ZorBen de merak ettimher olayda aynı ise zor çekmek...
Eşinizin de bilmesi gerektigini düşündüğünüz konularda, kasıtlı olarak eksik anlatmıyorsanız, eşiniz gereksiz baskı yapıyor bence. Ama bilerek eksik anlatıyorsanız o zaman eşiniz haklı.Önemli konularda onun da bilmesi gereken konularda
Evet zaten sevmiyor net kısa istiyor ben basit şeyleri söylüyorum böyle önemli şeyleri ya olay geçtikten sonra ya da atlıyorum söylenilecek yeri o da acaba şöyle düşünür söylemeyeyim diye o zamanda diyor benim yerime düşünmeErkekler genelde detay sevmez, uzun uzun anlatılmasından hoşlanmaz.Şaşırdım yani hangi konuda bu kadar istekli oluyorlar?
Şu kısmı da anlamadımkendime onun düşüncesini yorumluyorum
Yok sadece bu psikolog konusunda hassasEşinizin de bilmesi gerektigini düşündüğünüz konularda, kasıtlı olarak eksik anlatmıyorsanız, eşiniz gereksiz baskı yapıyor bence. Ama bilerek eksik anlatıyorsanız o zaman eşiniz haklı.
Psikologa gitmek istemenizde de problem göremedim. Eşinize nesini soracaksınız ? Kendisi bu konuda uzmansa bilemiyorum. Dişiniz ağrısa diş hekimine gideceğim dediğinizde de bana danışmalısın diyor mu ? Yani her konuda danışmanızı sormanızı istiyor mu yoksa psikolog durumuna özel mi ?
Bilemedim konuda detay olmadığı için bu kadar soru oldu bende de
Şu kısmı da anlamadım
Evet bir problem varsa beraber çözelim diyor genelde atlıyorum evetYani bir olayı anlatıp en önemli detayı mı atlıyorsunuz?
Psikoloğa gitmek için eşinize danışmanız gerekmez. Kendini kötü mü hissediyorsun bir problem mi var diyeceğine bana danışman gerek demiş.
Kendinizi sorgulayacak kadar konu önemli mi onu bilemedim.Evet zaten sevmiyor net kısa istiyor ben basit şeyleri söylüyorum böyle önemli şeyleri ya olay geçtikten sonra ya da atlıyorum söylenilecek yeri o da acaba şöyle düşünür söylemeyeyim diye o zamanda diyor benim yerime düşünme
Yani bir konu hakkında bu böyle düşünür düşünecek diyorum eşim için ondan dolayı söylemiyorum o da diyor ki yerime düşünme karar verme saklama vsŞu kısmı da anlamadım
He anladım, mesela kızar tepki verir diye bazı şeyleri saklıyorsunuz o da saklamanıza daha çok kızıyorYani bir konu hakkında bu böyle düşünür düşünecek diyorum eşim için ondan dolayı söylemiyorum o da diyor ki yerime düşünme karar verme saklama vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?