Sizce ne yapmalıyım ?

Kesinlikle doğru. Bu problemi bizde yaşıyoruz erkek arkadaşımla ve benden dolayı. Artık kelimelerime takılmaya başladı, o dereceye geldik. Nasıl aşılır ki bu durum...
Konu sahibine de bunun yanıtını verdim. Güvenim artık bittiği için bitirdim ilişkiyi..
Sizin yerinizde olsam sevgilime/eşime ben sana artık her şeyi söyleyeceğim ama beni dürüst olduğum için asla cezalandırma, yargılama derdim. Bunun sözünü aldıktan sonra da gerçekten o güveni tazelemek için elimden geleni yapardım.

Ya aslında elimden geleni yapıyorum arkadaşım fakat dediğim gibi kelimelerime bile takılıyor. Yani onun istediği gibi cümle kuramam ki ben.

Bir tek bu sorunumuz var ah şunu aşabilmeyi o kadar istiyorum ki..

Ya aslında elimden geleni yapıyorum arkadaşım fakat dediğim gibi kelimelerime bile takılıyor. Yani onun istediği gibi cümle kuramam ki ben.
O zaman zaten sizden dürüstlük beklemesin. Onun kafasındaki kelimeleri kurmayı düşünene kadar olayların ayrıntısını unutursunuz. Konuşun bunu, sizi salmazsa asla düzgün bir iletişiminiz olmaz.
Sizden hem dürüstlük bekleyip hem ağzınızdan her çıkana takılıp bunları eleştiremez.

T
Teşekkür ederim :) Bakalım. Deneyeceğim.

Ben sizin yazdiklarinizdan pek bir şey anlamadım kendinizi ifade edemiyor olabilirsiniz ya da ben sizi anlamıyorum :) Ben her şeyi eşime anlatmam ailemle olan problemlerden ona ne mesela! Psikiyatriye gidiyorum hiç izin de almadım hasta olan benim! Neyse her ilişkinin dinamiği farklidir

Farkında olmadan yapıyorsanız problem yok(belki B12 eksikliği),kastı yapıyorsaniz problem çok.
Atladiginiz kısım belirli bir olayın kilit noktası ise eşiniz sizden aldığı bigiyle yola çıkarak sıkıntı çekiyor olabilir.
Gideceğim değil,"gitmeyi düşünüyorum sen ne dusunuyorsun" demenizi bekliyor muhtemelen.
Yani onu umursamadiginizi ve dikat etmediğiniz düşünüyor gibi geldi bana.
Unutk

Evet onu umursamadığımı düşünüyor arkadaşınmışım gibi söylüyorsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…