Tabiki yok ısrarla o istedıgı ıcınn konustum nısanı bozdu psikolojısı bozuk sa Bn ne yaptım onu anlamadımBi size laf geçirebiliyor galiba hemen üste çıkıp kendini haklı gösteren saygısız biri. Gerek var mı bununla uğraşmaya
Aynen dün Bn ne yaptım bana bagırıyor psikolojisı bozulmus nısan attıgı ıcın ıyıde Bn ne yaptımYa başka adam mı kalmadı güvenilmez bi insan bence
İsim garibi bitirmek istiyorum ısrarla istemıyo nısan bozdugu ıcın psikolojısı bozuk yeni olmus bnm ustumden harcıyor bagırması cok sacmaydıYara bandı olmanızı istiyor az toplasın kendini vurur size tekmeyi
Aynen kendisı geldi seni unutamıyorum dedı ısrar etti o yuzden bnde sans vermek istedim abi bana bagırıp cagırmaya hakki yok cok saygısızca bir hareketexten next olmaz
bundan hiç olmaz
Kabul ettigıme pısman oldumexten next olmaz
bundan hiç olmaz
Pısman oldumexten next olmaz
bundan hiç olmaz
Ondan once tekmeyi Bn vurucam ztnYara bandı olmanızı istiyor az toplasın kendini vurur size tekmeyi
KesinlikleAynen kendisı geldi seni unutamıyorum dedı ısrar etti o yuzden bnde sans vermek istedim abi bana bagırıp cagırmaya hakki yok cok saygısızca bir hareket
Istemediginizi soyleyin engelleyinPısman oldum
Bu saat oldu ortada yok bitirmem gerekırIstemediginizi soyleyin engelleyin
Bncede okadar isteyen adam sımdı istedıgını elde edince ortada yokCok guvenilmez birisi gibi
e o zaman bitirin yani başka napılcak şanslısınız ne yapmanız gerektiğinizin farkındasınızBu saat oldu ortada yok bitirmem gerekır
Şimdi ne değiştide anlaşacağınız yanılgısına kapıldınız? Denenmişi denemeyinanlasamadıgım için bittı
Zaten kısa sureli gorusmustum ozmnlar etkılenmıstım ıcımde ukte kalmıstı oda ısrar edince ozur fln dileyince yalvardı bnde denemek ıstedımŞimdi ne değiştide anlaşacağınız yanılgısına kapıldınız? Denenmişi denemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?