Sizce ne yapmalıyım

Rockkkk06

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
132
15
18
34
Ankadaslar benım onceden gorustugum cocuk vardı anlasamadıgım için bittı aradan 4 yıl gectı nısan atmıs daha yeni ısrarla bana yazdı bnmde ıcımde bıseyler kaldı gecmıs ten tekrar konusalım dedik cafede oturduk hatta bıkere satılabilirmıyım dedi bnde ıcınde kalmasın dedim sarıldı fln sonra eskı nısanlısunın abileri varmıs tehdıt ediliyormuş bır ıkı ay sehır dısında yada arabada oturalım dedi bnde olmaz dedim goren olursa banada laf gelir diye bu konu sureklı acılıyor bana dıyoki benım bu huyumdan nefret ediyormuş takıntılıymısım bnle gorusmeye gelıyosunda simdi noldu sehır dısına gelmiyorsun sarıldık ama o cesareti sen verdin dıyo bıde ses sonu hıc hosuma gitmedi bagırdı bana zaten olan olaylardan sonra kafayı yıcem dedi sanki nısanı Bn bozdurmusum gıbı ben bısey yapmadıgım halde bagırdı yuksek sesle konusan dan hıc haz etmem saygısızca

Bi size laf geçirebiliyor galiba hemen üste çıkıp kendini haklı gösteren saygısız biri. Gerek var mı bununla uğraşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…