Sizce ne yapmalıyım

Ankadaslar benım onceden gorustugum cocuk vardı anlasamadıgım için bittı aradan 4 yıl gectı nısan atmıs daha yeni ısrarla bana yazdı bnmde ıcımde bıseyler kaldı gecmıs ten tekrar konusalım dedik cafede oturduk hatta bıkere satılabilirmıyım dedi bnde ıcınde kalmasın dedim sarıldı fln sonra eskı nısanlısunın abileri varmıs tehdıt ediliyormuş bır ıkı ay sehır dısında yada arabada oturalım dedi bnde olmaz dedim goren olursa banada laf gelir diye bu konu sureklı acılıyor bana dıyoki benım bu huyumdan nefret ediyormuş takıntılıymısım bnle gorusmeye gelıyosunda simdi noldu sehır dısına gelmiyorsun sarıldık ama o cesareti sen verdin dıyo bıde ses sonu hıc hosuma gitmedi bagırdı bana zaten olan olaylardan sonra kafayı yıcem dedi sanki nısanı Bn bozdurmusum gıbı ben bısey yapmadıgım halde bagırdı yuksek sesle konusan dan hıc haz etmem saygısızca
Yeni nişan atan biri sizinle ne sebeple görüşebilir ki başka? Duygusal boşluğunu, cinsel açlığını doyuracak biri olarak aklına gelmişsiniz. Ayrıca gözden uzak yerlerde görüşme isteği belli ki barışma ihtimali olması. Kaldı ki gerçekten ayrı mı o da belli değil. Karaktersizliği de bana sen cesaret verdin demesi olmuş. Tecavüzcülerde bugün aynı bahaneyle temize çıkıyorlar. Böyle adamlara yüz vermeyin.

Yeni nişan atan biri sizinle ne sebeple görüşebilir ki başka? Duygusal boşluğunu, cinsel açlığını doyuracak biri olarak aklına gelmişsiniz. Ayrıca gözden uzak yerlerde görüşme isteği belli ki barışma ihtimali olması. Kaldı ki gerçekten ayrı mı o da belli değil. Karaktersizliği de bana sen cesaret verdin demesi olmuş. Tecavüzcülerde bugün aynı bahaneyle temize çıkıyorlar. Böyle adamlara yüz vermeyin.
Durum dedıgın gıbı yeni nısan attm abılerı tehdit etmıs korktugu ıcın uzaga gıdelım dıyo benım anlamadığım bıtmıs bıseyı abılerı neden ustune dusuyor bnce namus meselesi var ıcınde

Durum dedıgın gıbı yeni nısan attm abılerı tehdit etmıs korktugu ıcın uzaga gıdelım dıyo benım anlamadığım bıtmıs bıseyı abılerı neden ustune dusuyor bnce namus meselesi var ıcınde
Gecmıste bana hata yaptı onun ıcın ozur diledi flnda herseyden onemlı saygısız bırısı bagırdı bıde niyet bozuk evlenmeyı dusunmuyorum demesi işe şok yasadım hemen kestim anormal yemın ederim

Back
X