Sizce ne yapmalıyım ?

endoplazmikretikulumcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
247
149
53
34
Merhaba herkese,kızımın doğumgünü var birkaç gün sonra,şimdiye kadar yaptığımız tüm doğumgünlerinde akrabaları çağırdım geçen yıl hariç,geçen yıl benim ailem buradaydı başkasını çağırmadım,büyük dede nine hariç,5 yaşında çocuğum..

Şimdi bu yıl yapacağım doğumgününe bir kısmını çağırmak istiyorum diğerlerini ise çağırmak istemiyorum.
Çocuğum sadece sitedeki çocuklarla kutlamak istiyor yani arkadaşlarıyla.

Sizce ne yapmalıyım ?
Ben akraba olan birkaç kişi yüzünden dede ve babaanneyi halayı da çağırmasam hem çocuklar hem onlar üzülecek
Sadece arkadaşları ile dede ile babaanneyi çağırsam diğer akrabalar söylenebilir
Yani yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali..
Her yıl öyle yapmasaydım sorun değildi de her yıl yapınca şimdi de herkes bekliyor..

(O birkaç akrabayı çağırmak istemememin nedeni ise benim için önemli bir neden)

Merhaba herkese,kızımın doğumgünü var birkaç gün sonra,şimdiye kadar yaptığımız tüm doğumgünlerinde akrabaları çağırdım geçen yıl hariç,geçen yıl benim ailem buradaydı başkasını çağırmadım,büyük dede nine hariç,5 yaşında çocuğum..

Şimdi bu yıl yapacağım doğumgününe bir kısmını çağırmak istiyorum diğerlerini ise çağırmak istemiyorum.

Sizce ne yapmalıyım ?
Ben akraba olan birkaç kişi yüzünden dede ve babaanneyi halayı da çağırmasam hem çocuklar hem onlar üzülecek
Sadece arkadaşları ile dede ile babaanneyi çağırsam diğer akrabalar söylenebilir
Her yıl öyle yapmasaydım sorun değildi de her yıl yapınca şimdi de herkes bekliyor..

Ben böyle küçücük çocuğa gereksiz buluyorum davetli kutlamalari

Aslında haklısınız geçmişte yaptığım davetli tüm kutlamalar saçma ve gereksizdi ama şimdi büyüdü ve kendisi sadece arkadaşlarını istiyor.
Ben de sadece arkadaşları ile kutlamalarını istiyorum ama eşim hep çağırdık yine çağıralım diyor 🤦‍♀️

Gününde nenelerle dedelerle kutlayın ufak bir pastayla. Haftasonu yada ertesi günde asıl kutlamayı arkadaşlarıyla yapın. Doğum günü çocuk için yapılan bir şey zaten ve 5 yaşında ki çocuk arkadaşlarını istiyorsa onlarla kutlaması lazım. Kimseyi de çağırmayın, korona şüphemiz vardı sizi riske atmayalım dedik dersin sorarlarsa

Sadece arkadaşlar ve dede-babaanne olunca söylenecek olan diğer akrabalar kim?
Dede ile bir mi?
Dedeler ve anneanne/babaanne farklı bir konumda.
Hala-teyze
Dayı-amca da dahil bu kişiler dışındakiler 2. Derece oluyor yani bozulmaya hakkı olmayanlar.

Sadece arkadaşlar ve dede-babaanne olunca söylenecek olan diğer akrabalar kim?
Dede ile bir mi?
Dedeler ve anneanne/babaanne farklı bir konumda.
Hala-teyze
Dayı-amca da dahil bu kişiler dışındakiler 2. Derece oluyor yani bozulmaya hakkı olmayanlar.
2.derece diye saydıklarınızı hep çağırdık işte onları çağırmak istemiyorum

Küçük değil ki 5 yaşında. Gayet eğlenir anı olur. Ben çok net hatırlıyorum çocukkendi doğum günlerimi. Ha akrabaları çağırmak gereksiz diyorsanız bence de gereksiz, çocuğun umrunda bile değil. O arkadaslarını ister

bir hala aday adayı olarak halayı dışlamanıza çok kırıldım. tamam bir teyze değiliz de, hala da mühim sonuçta. akraba aleminin tuzu biberi. halaları üzmeyin 🙄
AA yok dışlama değil halamız başımızın tacı severiz,amcaları ve eşlerini çağırmak istemiyorum doğrusu🤭 eltiler yani 😂

Sizce ne yapmalıyım ?

Benim yeğenim de arkadaşlarıyla istiyordu. Abim ve yengem de o alınır bu alınır diye düşünüyordu. Yengemi gazladım. İlk sadece arkadaşlarına yaptılar. Küçük güzel bir davet oldu. Akrabalara bu sene böyle dediler. Ben yardıma gittim orada pastamı yedim. Sonra anneanne-babaanne ve dedelerle teyze hala çağrıldı. Akşam çayında ufak bir kutlama yapıldı. O zaman da gittim pastamı yedim. Valla siz de öyle küçük küçük yapabilirsiniz. Oh mis birinde çikolatalı pasta alırsınız ufak öbüründe meyveli. 😃 koca koca akrabalar da başkalarının çocuklarının partisine gitsin

Back
X