Sizce ne yapmalıyım

Busmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
12
1
1
İyi akşamlar,
Ben nişanlı biriyim. Nişanlımın tanıdıklarından beni gördüğünde uzun uzun süzen ve onunla konuştuğumda ya da bir şey istediğimde duymamazlıktan gelen bir kadın, sözde samimi biriymiş bizim hakkımızda konuşmaya başlamış. Şöyle ki her nişanlı çift arasında olduğu gibi bizim de aramızda tartışma oldu. Samimi olarak belirtilen kişi ise, nişanlım için eğer araları böyleyse bitirsin tarzında şeyler söyleyip duruyor . Nişanlımın haberi yok bu konudan . Güvenilir biri değil onu anladım sizce ne yapmalıyım?

Samimi değilseniz yanında neden tartıştınız? Veya kim söylemiş ona tartıştığınızı?

Nişanlınızla birlikte insanların içinde kavga etmemeye çalışın. Milletin ağzına laf vermeyin.

Bir de uzun uzun bakıyordan kastınız sizi kıskanarak süzüyor mu demek?

Nişanlınıza da söyleyin onun tarafından birilerinin dedikodu ettiğini. Sizlik bir şey yok bence.

tartışmanızdan kadının nasıl haberi oldu
daha nişanlıyken aranızdaki tartışmaya el kadını fikir verebiliyorsa
evlendiğinizde belli ki herkes söz sahibi olacak

Evet kıskanarak bakıyor.

Ciddiye almamalısınız. Nişanlılık süreci bunun içindir. El alem konuşup ortamı gersin eğer ilişki bundan sıyrılıp tamamına erebiliyorsa doğrudur. Nişanlınız o kişinin gazına geliyorsa yarın kayınvalidenin de timsah göz yaşlarına kanar görümcenin de iftirasına itibar eder eltinin de dolduruşuna gelir. Okuyoruz burada

Kaynanam söylemiş
Kaynananız kavga ettiğinizi gidip kadına anlatıp, kadının ayrılsınlar dediğini de size mi söyledi. Vuuuuvvv tam bir mikser. Bundan sonra sizin dedikodunuzu yapan, söylenenleri de size söyleyen insanlara ben duymak istemiyorum, bana değer veriyorsan yanında benim hakkımda konuşturma lütfen deyin ve çekilin. Kaynana tam bir

1. Neden insanların yanında tartışıyorsunuz?
2. Yakın değilse neden önemsiyorsunuz?
3. İçten içe haklı olduğuna mı inanıyorsunuz?
4. nişanlınızı bu kişiden kıskanıyor musunuz?

Kaynanam söylemiş
su nerde inek içti inek nerde dağa kaçtı olayına dönmeden anlatsanıza yahu şunu :)

kayınvalideniz nereden biliyor nişanlınızla aranızdaki tartışmayı
yememiş içmemiş anasına mı yetiştirmiş

Hayır bana sormuştu anlamış sanırım ben de evet dedim. Gitmiş söylemiş

Hayır bana sormuştu anlamış sanırım ben de evet dedim. Gitmiş söylemiş
eh aferim size hiç kayınvalideye denecek şey mi ne sorun olursa olsun nişanlınızla kocanızla aranızda olsun kimseyle konuşmayın asla asla asla ama bakın bu çok önemli

kayınvalideniz anlatırsa o da fikrini söyler ,insanlar fikrini söyledi diye birşey yapamazsınız onun ağzına laf vermemek gerekti en başta

en güzeli mesafeli olmak zaten kanınızda ısınmamış bu bahaneyle uzak durun görüşmeyin derim

Sizin tartışmanızı neden başkaları biliyor ki!

Fikrini söylediği için bir şey yapmıyorum zaten. Başka kişilerde yorum yapıyor fikrini söylüyor ama biz umursamıyoruz nişanlımla. Demek istediğim şey sadece yorum yapması değil saçma sapan hareketleriyle beraber merak edip her şeyi sorması. Genel bir şekilde tavrından bahsediyorum

işte o tavırda olanlarla siz kişisel olarak görüşmeyeceksiniz ortamda karşılaşırsanız soğuk bir merhaba der geçersiniz evinize çağırıp görüşmedikten sonra ...tavırları onu bağlar onun sorunu yani

O KV seni çiğner kızımmmmmmmmmm
Valla yer o Kv seni çiğ çiğ gözünü açık tutu konu sahibesi. KVzede gelinler klübüne hoşgeldin ilk darbeni yemişsin

O akrabasindan ote kvdenin bunlari sana yansitmasi daha tehlikeli
zaten kayınvalide yüzünden o kadın o tavırları yapma haddini de buluyor kendinde
kim bilir ne dedikodular yapıyorlar gelini hakkında neler söylüyor ve söylettirtiyor ki
ah şu kaynanalar ya... kendileri bitti birde akrabaları eksik kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…